Mi TV 4A 49 Pro de televisie Direct LED van Xiaomi

Xiaomi Mi TV 4A 49 Pro de nieuwe Full HD

Onlangs Xiaomi is er informatie vrijgegeven over het nieuwe model van de televisie. Het is de Mi TV 4A 49 Pro ; Geklasseerd in de mid-range categorie we dachten dat we het beter moesten bekijken om te controleren of de bouwer goed werk had verricht of niet.
Laten we eens kijken naar de grootte. Het is een 48.5 inches.
Het is duidelijk een van de andere modellen van rivalen. Niet meer en niet minder.
Daarnaast Xiaomi geeft dit eenFull HD resolution.  Met een diagonaal van 48.5 inches kan dit mid-range model beschouwd worden als een vrij goedkope televisie.
Moeten we ons hierdoor laten overtuigen Mi TV 4A 49 Pro Xiaomi? Alle antwoord-elementen net na.

tv-ontwerppresentatie Xiaomi Mi TV 4A 49 Pro

Het Xiaomi Mi TV 4A 49 Pro is met zijn eenvoudige ontwerp een interessant alternatief voor iedereen die een elegant televisietoestel in het middensegment wil.
Een goede totaalscore voor deze TV; het komt overeen met design in de geest van de tijd. Een kwaliteit van de materialen en een visueel aspect dat je niet ongevoelig maakt.
Deze Xiaomi Mi TV 4A 49 Pro neemt een standaardvorm aan met een flatscreen.
Met zijn schermoppervlak van 48.5 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.
Een opmerkelijke innovatie voor dit model is het gebruik van de Ultra Slim Design technologie.
Deze TV zou gewoonweg een van de beste kunnen zijn op het gebied van design voor het middensegment. Hij heeft niets te benijden van zijn concurrenten. Zelfs als hij uitstaat, word je niet moe van het kijken; alleen maar geluk!

tv-presentatie Xiaomi Mi TV 4A 49 Pro

De ontwerpers Xiaomi hebben dit nieuwe TV-toestel Mi TV 4A 49 Pro gemaakt. Een nieuw mid-range model met de kenmerken van zijn tijd, een goed gekalibreerd beeld, en een hoogwaardige verwerking.
Met deze nieuweMi TV 4A 49 Pro Xiaomi, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.Het gebruik van LED’s zorgt voor een uitstekend beeld.
Het Xiaomi televisietoestel geeft een Full HDresolutie weer.Deze resolutie is duidelijk beter dan wat er in het algemeen wordt gedaan.
Bovendien, met een scherm van 48.5inches, de Mi TV 4A 49 Probehoort tot de serie standaardmodellen in het assortiment.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Ontworpen met een frequentie van 60 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Tot slot, Xiaomi heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Full HDbeeldkwaliteit te hebben .
Tot slot op de display, met de Mi TV 4A 49 Pro Xiaomi maakt de keuze van het middengebied. Niet meer.

tv-geluidspresentatie Xiaomi Mi TV 4A 49 Pro

Het is de gewoonte om te zeggen dat een goed geluid afkomstig is van een apparaat met veel watt, maar Xiaomi het is gelukt om een gemiddeld audiosysteemvermogen te combineren met een zeer goede geluidskwaliteit.
De apparatuur bestaat uit twee luidsprekersmet 6 W bij uitgang.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het Mi TV 4A 49 Pro Xiaomi is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

Het intelligente aspect van de Xiaomi Mi TV 4A 49 Pro

Aan de softwarekant is het Xiaomi Mi TV 4A 49 Pro uitgerust met het besturingssysteemMIUI TVU zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV Mi TV 4A 49 Pro communiceert.

Presentatie van de verbindingstechniek van Xiaomi Mi TV 4A 49 Pro

Alle beschikbare connectiviteit maakt het mogelijk om de huidige behoeften te dekken.
Als u veel apparaten heeft en besluit om ze aan te sluiten op deze TV, zult u moeten kiezen. Er zijn minder dan op concurrerende TV-toestellen.

Het is met 7 mogelijke verbanden dat dit Mi TV 4A 49 Pro wordt gepresenteerd.De Xiaomi Mi TV 4A 49 Pro is aan de onderkant van zijn assortiment. Niet geweldig in vergelijking met zijn concurrenten.
U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video)

Mi TV 4A 49 Pro van Xiaomi- Technische kenmerken

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 110.42 cm x 65.03 cm x 7.52 cm
Schermgrootte in inches 48.5
Schermresolutie Full HD
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 6
Slimme TV MIUI TV
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 2
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 0
Aantal audio-ingangen 0
Samengestelde invoer (video) Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 95 W

Ter afsluiting van de Xiaomi Mi TV 4A 49 Pro

Met de bedoeling om een verschil te maken, wil deze nieuwe Mi TV 4A 49 Pro Xiaomi opzet een verschil maken. Goed doordacht en goed afgewerkt. Deze middenklasse is een verstandige keuze.
Het minste wat we kunnen zeggen is dat dit juweel met slimme tv-technologie u de Xiaomi knowhow biedt. Een element dat een zeer goede optie is in het high-end segment.
Een Direct LED-paneel animeren deze televisie. De weergave is goed, zelfs zeer goed.
Daarnaast heb je een TV-toestel waarvan het grote voordeel de zeer competitieve prijs is. Op dit niveau heeft u een TV die al uw videobronnen correct weergeeft en u in staat stelt om in alle omstandigheden een zeer goed gedefinieerd beeld te hebben.

Van deze nieuwe Xiaomi kunnen we 3 positieve punten behouden: het geluidsvermogen, de schermgrootte, de weergavefrequentie.