Mi TV 4S 55 van Xiaomi: Onze anlyse

Hoe zit het met de nieuwe Xiaomi Mi TV 4S 55?

Xiaomi is het opheffen van de sluier op zijn nieuwe zeer top van het bereik televisie Mi TV 4S 55. Uitgerust met de nieuwste beschikbare technologie vertegenwoordigt het de “must have” in uw zitkamer.
Laten we eens kijken naar de grootte. Het is een 55 inches.
We kijken naar een zeer imposante televisie ; Je zult hem niet zo nu en dan verplaatsen.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenUltra HD 4K resolution.  Het is prachtig. Het is moeilijk om kritiek te leveren op zo’n goed afgewerkt product. Elegant design en een goede kwaliteit afwerking zijn de kenmerken van deze televisie.
Een nauwkeurigere analyse zal ons in staat stellen om te weten hoe dit Mi TV 4S 55 zich onderscheidt van de rangorde en echt beter is dan de concurrenten.

Het ontwerp van de Xiaomi Mi TV 4S 55

Een zeer uitgebreid ontwerp en hoogwaardige technische elementen, maken dit Xiaomi Mi TV 4S 55 een top-of-the-range TV-toestel.
Op dit punt begaat de fabrikant bijna geen vergissing, want we hebben te maken met een televisietoestel dat een top-uitstraling heeft en waarvan de elegantie uw woonkamer zal verfraaien.
Kortom, het Xiaomi produceert een bijna onberispelijke TV; het zal in uw woonkamer zitten, en zelfs als u het uitzet, zal het een gevoel van kwaliteit afgeven. Bijna een kunstwerk. Eenmaal aangezet geniet u van de kwaliteit van beeld en geluid. Al deze eigenschappen brengen u in een nieuwe dimensie; die van de top van het assortiment met de Xiaomi Mi TV 4S 55.

Het scherm van de Xiaomi Mi TV 4S 55

Omdat het om een high-end product gaat, zijn de eisen aan de beeldkwaliteit natuurlijk hoog. En op zijn minst doet het Xiaomi Mi TV 4S 55 met een Direct-LED scherm het opvallend goed.
Met dit nieuwe model, Xiaomi bevestigt een van zijn technologische keuzes.
Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Ultra HD 4Kresolutie voor.Bovendien, met een scherm van 55inches, de Mi TV 4S 55is gepositioneerd in het segment van de grote modellen.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Xiaomi kiest een frequentie van 60 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Tot slot, Xiaomi heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het is gewoon top-of-the-line.

Mi TV 4S 55 van Xiaomi- Het geluid

Het audiogedeelte van deze TV is uitzonderlijk; hoogwaardige luidsprekers dragen bij aan deze kwaliteitsvolle weergave, voor een meeslepend resultaat.
Het televisietoestel is uitgerust met twee schotten en een vermogen van 10 W.

Mi TV 4S 55 van Xiaomi- Ingebedde intelligentie

Voor het softwaregedeelte heeft het Mi TV 4S 55 Xiaomi een besturingssysteemAndroid TV. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

Mi TV 4S 55 van Xiaomi- Zijn connectiviteit

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Xiaomi Mi TV 4S 55, hebben we veel keuze.
In dit TV-assortiment behoort het Mi TV 4S 55 aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Dit model heeft een totaal aan 11 verbindingen, niet te slecht.Bijna alle apparaten in uw huis kunnen worden aangesloten: de doos, de gameconsole, een multimediaserver en vele andere apparaten, naast uw dvd- of Blu-ray-speler.

U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
3 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 2 audio-uitgangen, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Mi TV 4S 55 van Xiaomi- Technische kenmerken

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 120.96 cm x 68.04 cm x 26.42 cm
Schermgrootte in inches 55
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct-LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Android TV
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-C
Aantal tuners 4
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 2
Aantal audio-ingangen 0
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
DTS-geluid Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja

Onze conclusie over de Xiaomi Mi TV 4S 55

De langverwachte Xiaomi Mi TV 4S 55 tV is simpelweg het nieuwe topmodel van het moment, waardoor het een hoger niveau kan bereiken dan andere concurrerende modellen.
Met een slimme tv-technologie profiteert u van een relevante keuze voor een topmodel. Echt interessant.
Deze 4K TV kan ook bogen op een bijna perfecte beeldkwaliteit en een heldere, esthetische en krachtige geluidsweergave.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.