Mi TV 4X 50 van Xiaomi: Onze anlyse

Presentatie van de Xiaomi Mi TV 4X 50

Een evolutie van het vorige model, het Xiaomi Mi TV 4X 50 is de nieuwste topklasse televisiegeneratie.
In zijn 50 inches model, biedt deze televisie een definitie gewijd aan de foto’s behandeling.
Niet te klein, niet te groot. Kortom, een gemiddeld onopvallend model.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenUltra HD 4K resolution.  Xiaomi De nieuwe Mi TV 4X 50. We hebben te maken met een perfect uitgebalanceerde televisie die als een echte referentie geldt.
Laten we dit televisietoestel eens van dichterbij bekijken.

Het ontwerp van de Xiaomi Mi TV 4X 50

De ontwerpers hebben besloten om iets heel moois te doen. Dat is tenminste wat er naar voren komt als je het product onder ogen ziet.
Innovatie. Dit lijkt het sleutelwoord te zijn dat wordt gegeven door Xiaomi de Mi TV 4X 50.
Op dit punt begaat de fabrikant bijna geen vergissing, want we hebben te maken met een televisietoestel dat een top-uitstraling heeft en waarvan de elegantie uw woonkamer zal verfraaien.
Deze Xiaomi Mi TV 4X 50 is gewoon plat.
Met zijn glazen oppervlak van 50 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Uitgerust met een dubbele basis, Xiaomi heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de Mi TV 4X 50, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.De vorm van de basisis boogvormig.Kortom, het Xiaomi produceert een bijna onberispelijke TV; het zal in uw woonkamer zitten, en zelfs als u het uitzet, zal het een gevoel van kwaliteit afgeven. Bijna een kunstwerk. Eenmaal aangezet geniet u van de kwaliteit van beeld en geluid. Al deze eigenschappen brengen u in een nieuwe dimensie; die van de top van het assortiment met de Xiaomi Mi TV 4X 50.

tv-presentatie Xiaomi Mi TV 4X 50

Xiaomi richt zich nu op de beeldkwaliteit. Met dit nieuwe model Mi TV 4X 50 wilden de ingenieurs op dit gebied een top-tv-toestel creƫren.
Met dit nieuwe model, Xiaomi bevestigt een van zijn technologische keuzes.Het is LED en dat is goed, want het beeldresultaat is uitstekend.
Dit model heeft een Ultra HD 4Kdisplay.Xiaomi presenteert dit Mi TV 4X 50 met een scherm van 50inches; deze televisiebehoort tot de serie standaardmodellen in het assortiment.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Xiaomi kiest een frequentie van 60 Hz, dit maakt dit TV-toestel beter gepositioneerd dan zijn concurrenten. Een perfect gesynchroniseerd beeld dat u zal verrukken voor uw thuisbioscoop.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Ultra HD 4Kkwaliteitsresolutie.
Ter afsluiting van het displaygedeelte kunnen we zeggen dat het mooi is; het is duidelijk topklasse.

tv-geluidspresentatie Xiaomi Mi TV 4X 50

De ontwerpers hiervan Mi TV 4X 50 hebben een apparaat ontwikkeld met een betere geluidskwaliteit dan de CD-kwaliteit; deze TV geeft je een verbluffende audiobeleving.
De apparatuur bestaat uit twee schottenmet 10 W bij uitgang.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Xiaomi Mi TV 4X 50

Aan de softwarekant is het Xiaomi Mi TV 4X 50 uitgerust met het besturingssysteemMIUI TV. Het zal u toelaten om met plezier een aantal amusementsmogelijkheden te verkennen.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.
Voor dit doel, Xiaomi heeft gezorgd voor een goede harde schijf capaciteit, die u toch kunt uitbreiden met behulp van een externe harde schijf.
Deze software-omgeving innoveert op de Xiaomi Mi TV 4X 50 met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

Presentatie van de verbindingstechniek van Xiaomi Mi TV 4X 50

Xiaomi maakt een vlekkeloos verbindingsdeel; het is onberispelijk en esthetisch schoon.
Als u veel apparaten heeft en besluit om ze aan te sluiten op deze TV, zult u moeten kiezen. Er zijn minder dan op concurrerende TV-toestellen.

Het is met 8 mogelijke verbanden dat dit Mi TV 4X 50 wordt gepresenteerd.De Xiaomi Mi TV 4X 50 is aan de onderkant van zijn assortiment. Niet geweldig in vergelijking met zijn concurrenten.
Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Technische kenmerken van de Xiaomi Mi TV 4X 50

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 112.4 cm x 64.9 cm x 27.2 cm
Schermgrootte in inches 50
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV MIUI TV
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 1
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 0
Aantal audio-ingangen 0
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
DTS-geluid Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 115 W

Mi TV 4X 50 van Xiaomi- De conclusie

Met andere woorden, het Xiaomi Mi TV 4X 50 is beter dan de concurrentie. Bijna perfect op alles. Of het nu gaat om home cinema sessies of online gamesessies, het is de TV om te bezitten.
Daarnaast is het vermeldenswaardig dat deze Mi TV 4X 50 is uitgerust met slimme tv-technologie. Hierdoor heeft u een topapparaat in zijn categorie, wat het een relevante keuze maakt.
Een Direct LED-paneel animeren deze televisie. De weergave is goed, zelfs zeer goed.
Xiaomi kiest voor 4k technologie. Een verstandige keuze die het mogelijk maakt om een apparaat met een goed gedefinieerde beeld- en kwaliteitsgeluidsweergave onder ogen te zien. Het is mooi en krachtig tegelijk.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de schermgrootte, de weergavefrequentie, het beschikbare RAM.