Nevir NVR-9002-32RD2S-SM de beste televisietoestellen LED ?

Nevir NVR-9002-32RD2S-SM A HDdat het verschil maakt?

Onlangs Nevir is er informatie vrijgegeven over het nieuwe model van de televisie. Het is de NVR-9002-32RD2S-SM ; Geklasseerd in de mid-range categorie we dachten dat we het beter moesten bekijken om te controleren of de bouwer goed werk had verricht of niet.
Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenHD resolution.  Men zou kunnen zeggen dat dit model alle verwachte kenmerken verzamelt. Of we nu kijken naar de esthetiek of naar de grootte, de ingenieurs Nevir hebben een televisie ontwikkeld die weliswaar een middenklasse heeft, maar toch een kwaliteitsvolle is.
Waarom kunnen we dit NVR-9002-32RD2S-SM als overtuigend beschouwen, ondanks de positie in het middensegment? Dat is wat we in dit artikel gaan ontdekken.

NVR-9002-32RD2S-SM van Nevir – Ontwerp

Sober maar in lijn met de huidige trends. Nevir heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
Een middelgrote televisie die sterk afhankelijk is van het ontwerp en de kwaliteit van de materialen; argumenten die Nevir al geruime tijd de aandacht vestigen op deze producten. Dit alles voor een prijs die binnen de perken blijft.

NVR-9002-32RD2S-SM van Nevir- Het scherm

Het Nevir kan nauwelijks beter dan dit NVR-9002-32RD2S-SM met een LED scherm.
Met deze nieuweNVR-9002-32RD2S-SM Nevir, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.
Het Nevir televisietoestel geeft een HDresolutie weer.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Met een frequentie van 50 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een HDkwaliteitsresolutie.
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het ligt in het bereik, zonder bloei of overdaad. Een extra keuze in het middensegment.

tv-geluidspresentatie Nevir NVR-9002-32RD2S-SM

Door kort te luisteren kunnen we zien dat het geen wonderen verricht. Het geluid is verre van uitzonderlijk. Dat is genoeg voor tv-shows, maar niet voor thuisbioscoopvoorstellingen.
De apparatuur bestaat uit twee luidsprekers en een vermogen van 5 W.

Het geluid van deze TV is in één woord meeslepend, en je hebt het gevoel dat je in een kleine bioscoop zit.

Tot slot, als we het geluid van de NVR-9002-32RD2S-SM Nevir, het is het woord correct dat naar buiten komt.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Nevir NVR-9002-32RD2S-SM

Het is bijna een gewoonte geworden voor Nevir, dit NVR-9002-32RD2S-SM heeft zijn besturingssysteemSmart TV. Het zal u toelaten om met plezier een aantal amusementsmogelijkheden te verkennen.
Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.

NVR-9002-32RD2S-SM van Nevir- Zijn connectiviteit

Deze televisie Nevir NVR-9002-32RD2S-SM biedt een vrij klassieke connectiviteit: mixed inputs HDMI, de poorten en de audio zijn beschikbaar op dit model.
In deze prijsklasse biedt deze TV een hoger aantal aansluitingen dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 9 mogelijke verbanden dat dit NVR-9002-32RD2S-SM wordt gepresenteerd.Bijna alle apparaten in uw huis kunnen worden aangesloten: de doos, de gameconsole, een multimediaserver en vele andere apparaten, naast uw dvd- of Blu-ray-speler.

In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
2 USB-poorten, 2 HDMI-poorten, 3 antenne-ingangen, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Presentatie van de technische kenmerken van de Nevir NVR-9002-32RD2S-SM

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 80
Schermgrootte in inches 32
Schermresolutie HD
Beeldschermsysteem LED
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 5
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-SDVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 2
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 8
DTS-geluid Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 50 W

NVR-9002-32RD2S-SM van Nevir- De conclusie

Het algemene gevoel over het product is bevredigend, het is niet de beste op de markt, maar het maakt het toch mogelijk om een efficiënt televisietoestel te hebben.
Het is een slimme keuze voor deze TV. HD-resolutie voor dagelijks gebruik. Over een paar jaar zullen de prijzen van Ultra 8k zijn gedaald.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: de diepte van de kleuren, het geluidsvermogen, de weergavefrequentie.