Nokia 50TAUHDN : een goede LED televisie ?

Nokia 50TAUHDN de nieuwe Ultra HD 4K

Nokia onthult een nieuw model dat is uitgerust met alle huidige verwachte verfijningen, de 50TAUHDN.
Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenUltra HD 4K resolution.  Deze televisie maakt deel uit van de hoofdgroep van de huidige TV’s. Het valt niet helemaal op bij zijn concurrenten met deze keuze van Ultra HD 4K.
Waarom kunnen we dit 50TAUHDN als overtuigend beschouwen, ondanks de positie in het middensegment? Dat is wat we in dit artikel gaan ontdekken.

50TAUHDN van Nokia – Ontwerp

Het Nokia 50TAUHDN verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
Kortom, het Nokia is echt gelukt om het ontwerpaspect van deze TV, die niet onopgemerkt blijft, ongeacht waar hij is geïnstalleerd. Als hij uitstaat, krijgt de sensatie een geheel nieuwe dimensie wanneer het scherm van de Nokia 50TAUHDN TV wordt onthuld.

50TAUHDN van Nokia- Het scherm

Het Nokia heeft een correcte en goed gekalibreerde beeldkwaliteit, maar je hebt te maken met een beperkt inheems contrast dat geschikt is om overdag te bekijken; vergeet de thuisbioscoopprogramma’s in het donker.
Met dit nieuwe model, Nokia bevestigt een van zijn technologische keuzes.
Dit model heeft een Ultra HD 4Kdisplay.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Ontworpen met een frequentie van 50 Hz, dit maakt dit TV-toestel beter gepositioneerd dan zijn concurrenten. Een perfect gesynchroniseerd beeld dat u zal verrukken voor uw thuisbioscoop.
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een Ultra HD 4Kkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Ter afsluiting van het displaygedeelte kunnen we zeggen dat het interessant en effectief is; het is een mid-range TV die de omweg waard is.

Het geluid van de Nokia 50TAUHDN

Het is de gewoonte om te zeggen dat een goed geluid afkomstig is van een apparaat met veel watt, maar Nokia het is gelukt om een gemiddeld audiosysteemvermogen te combineren met een zeer goede geluidskwaliteit.
De apparatuur bestaat uit twee luidsprekersmet 15 W bij uitgang.

Tot slot, het geluid van deze TV zal u het grootste deel van het geluidsspectrum geven. Het is gemiddeld, maar niet van slechte kwaliteit.

50TAUHDN van Nokia- Ingebedde intelligentie

Het is bijna een gewoonte geworden voor Nokia, dit 50TAUHDN heeft zijn besturingssysteemAndroid 9.0 Pie. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV 50TAUHDN communiceert.

50TAUHDN van Nokia- Zijn connectiviteit

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Nokia 50TAUHDN, het biedt u voldoende elementen.
Dankzij het bovengemiddelde aantal aansluitingen is deze TV zeer royaal.

Dit model heeft een totaal aan 5 verbindingen, niet te slecht.Bijna alle apparaten in uw huis kunnen worden aangesloten: de doos, de gameconsole, een multimediaserver en vele andere apparaten, naast uw dvd- of Blu-ray-speler.

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
1 USB-poort, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang

50TAUHDN van Nokia- Technische kenmerken

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 86.8
Schermgrootte in inches 49.5
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem LED
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 15
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-T
Aantal tuners 1
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 120 W

Ter afsluiting van de Nokia 50TAUHDN

Concluderend kan worden gesteld dat het Nokia 50TAUHDN een televisietoestel uit het middensegment is van goede kwaliteit. Gemiddeld in de meeste gebieden is het toch een verstandige keuze voor consumenten die een goed gemaakt product willen hebben.
Voor de display technologie zijn we in 4K; je hebt een zeer goede kwaliteit beeld, en een indrukwekkende geluidskwaliteit; met zijn goed doordachte esthetiek, het resultaat geeft je een apparaat dat je wilt kopen.

Van deze nieuwe Nokia kunnen we 3 positieve punten behouden: het geluidsvermogen, de weergavefrequentie, het beschikbare RAM.