Nokia 65CAUHDN de televisie Ultra HD 4K

Presentatie van de Nokia 65CAUHDN

Nokia behoort tot de belangrijke spelers op de televisiemarkt en stelt hiermee 65CAUHDN een interessant scherm voor dat door ons laboratorium is getest.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenUltra HD 4K resolution.  Aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk, minimale bulk, kwaliteitsvol beeld en geluid, alles is zorgvuldig afgewerkt in deze televisie, om een bijna perfect product te maken.
Moeten we ons hierdoor laten overtuigen 65CAUHDN Nokia? Alle antwoord-elementen net na.

tv-ontwerppresentatie Nokia 65CAUHDN

Het Nokia 65CAUHDN is met zijn eenvoudige ontwerp een interessant alternatief voor iedereen die een elegant televisietoestel in het middensegment wil.
Een goede totaalscore voor deze TV; het komt overeen met design in de geest van de tijd. Een kwaliteit van de materialen en een visueel aspect dat je niet ongevoelig maakt.
Tot slot, Nokia heeft serieus gewerkt aan het ontwerp van dit TV-toestel. Het is efficiƫnt en het stelt u in staat om hiermee 65CAUHDN een mooi object in uw woonkamer te hebben.

tv-presentatie Nokia 65CAUHDN

Het Nokia kan nauwelijks beter dan dit 65CAUHDN met een Direct LED scherm.
Met deze nieuwe65CAUHDN Nokia, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.De kwaliteit van de LED geeft een uitstekende weergave.
Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Ultra HD 4Kresolutie voor.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Met een frequentie van 50 Hz, we kijken naar een high-end TV. Perfect beeld en uitzonderlijke synchronisatie in spel- of filmmodus.
Bovendien Nokia heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Ultra HD 4Kbeeldresolutie.
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het ligt in het bereik, zonder bloei of overdaad. Een extra keuze in het middensegment.

65CAUHDN van Nokia- Het geluid

Ze Nokia 65CAUHDN is niet tevreden met het weergeven van een verbluffende beeldkwaliteit. Inderdaad, het verrast ons ook aangenaam met zijn goed gemaakte audioprestaties.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee luidsprekersmet 12 W bij uitgang.

Tot slot, als we het geluid van de 65CAUHDN up moeten samenvatten, dan is het het woord perfectie dat opvalt.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het 65CAUHDN Nokia is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Nokia 65CAUHDN

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het 65CAUHDN zijn besturingssysteemAndroid 9.0 PieU zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.

Presentatie van de verbindingstechniek van Nokia 65CAUHDN

Deze televisie Nokia 65CAUHDN biedt een vrij klassieke connectiviteit: mixed inputs HDMI, de poorten en de audio zijn beschikbaar op dit model.
Dankzij het bovengemiddelde aantal aansluitingen is deze TV zeer royaal.

Het is met 5 mogelijke verbanden dat dit 65CAUHDN wordt gepresenteerd.De laat u Nokia 65CAUHDN toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
1 USB-poort, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang

Technische kenmerken van de Nokia 65CAUHDN

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Schermgrootte in inches 64.5
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 12
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-T
Aantal tuners 1
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
DTS-geluid Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 250 W

Ter afsluiting van de Nokia 65CAUHDN

Tot slot is dit nieuw Nokia 65CAUHDN een televisietoestel dat overal naartoe kan gaan; het kan aan het merendeel van de behoeften voldoen.
Het Direct LED-scherm verbetert de algehele beeldweergave en zorgt voor een grotere uniformiteit.
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingrediƫnten van een apparaat dat u wilt bezitten.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: het geluidsvermogen, de weergavefrequentie, de diepte van de kleuren.