OLED65C9PUA van LG: Onze anlyse

LG OLED65C9PUA de nieuwe Ultra HD 4K

LG is het opheffen van de sluier op zijn nieuwe zeer top van het bereik televisie OLED65C9PUA. Uitgerust met de nieuwste beschikbare technologie vertegenwoordigt het de “must have” in uw zitkamer.
In zijn 65 inches model, biedt deze televisie een definitie gewijd aan de foto’s behandeling.
We worden geconfronteerd met een vrij groot scherm.
Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenUltra HD 4K resolution.  Het is prachtig. Het is moeilijk om kritiek te leveren op zo’n goed afgewerkt product. Elegant design en een goede kwaliteit afwerking zijn de kenmerken van deze televisie.
We hebben het in detail onderzocht en nodigen u uit om het vandaag te ontdekken in onze recensie.

tv-ontwerppresentatie LG OLED65C9PUA

Een zeer uitgebreid ontwerp en hoogwaardige technische elementen, maken dit LG OLED65C9PUA een top-of-the-range TV-toestel.
Geen revolutie op het gebied van de esthetiek van deze OLED65C9PUA. We zijn in lijn met de marktstandaarden. We weten tenminste wat we kopen: een televisietoestel.
Op dit punt begaat de fabrikant bijna geen vergissing, want we hebben te maken met een televisietoestel dat een top-uitstraling heeft en waarvan de elegantie uw woonkamer zal verfraaien.
De OLED65C9PUAis gewoon plat.
Met zijn glazen oppervlak van 65 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Het is perfect geïntegreerd met het scherm en geeft een algemeen gevoel van evenwicht.De vorm van de basisis bijzonder goed ontworpen.
Het belang van het OLED65C9PUA is ongetwijfeld zijn technologie Slim design.
Tot slot hebben we te maken met een hoogwaardig apparaat. LG probeert met dit model meer ruimte in te nemen in deze niche, voor een interessant resultaat.

Het scherm van de LG OLED65C9PUA

LG legt de nadruk op beeldkwaliteit om de markt terug te winnen; deze TV biedt u een top-of-the-range visuele ervaring.

Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Ultra HD 4Kresolutie voor.LG presenteert dit OLED65C9PUA met een scherm van 65inches; deze televisieis gepositioneerd in het segment van de grote modellen.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Met een frequentie van 120 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is aan de top van zijn gamma.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Ultra HD 4Kkwaliteitsresolutie.
Zo LG OLED65C9PUA kunt u films en video’s op een andere manier bekijken.

OLED65C9PUA van LG- Het geluid

Verbeterde bas en bastonen, nauwkeurige hoge tonen. Hiermee OLED65C9PUA komt de muziek tot leven dankzij een perfecte weergave van de meest subtiele nuances en details.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee luidsprekers voor een geluidsvermogen van 10 W.

Het intelligente aspect van de LG OLED65C9PUA

Aan de softwarekant is het LG OLED65C9PUA uitgerust met het besturingssysteemwebOS 4.5. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.
Deze software-omgeving innoveert op de LG OLED65C9PUA met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

Het verbindingssysteem van de LG OLED65C9PUA

LG maakt een vlekkeloos verbindingsdeel; het is onberispelijk en esthetisch schoon.
Als u veel apparaten heeft en besluit om ze aan te sluiten op deze TV, zult u moeten kiezen. Er zijn minder dan op concurrerende TV-toestellen.

Dit model heeft een totaal aan 4 verbindingen, niet te slecht.Zij is van LG mening dat OLED65C9PUA de consument een precieze keuze zal moeten maken omdat hij niet in staat zal zijn om veel apparaten tegelijk aan te sluiten.

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
3 USB-poorten, 1 audio-uitgang

Presentatie van de technische kenmerken van de LG OLED65C9PUA

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 142.85 cm x 80.35 cm x 4.57 cm
Schermgrootte in inches 65
Schermresolutie Ultra HD 4K
Weergavefrequentie 120
Geluidsvermogen 10
Slimme TV webOS 4.5
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 0
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja

Ter afsluiting van de LG OLED65C9PUA

De langverwachte LG OLED65C9PUA tV is simpelweg het nieuwe topmodel van het moment, waardoor het een hoger niveau kan bereiken dan andere concurrerende modellen.
De keuze LG om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de OLED65C9PUA, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingredi├źnten van een apparaat dat u wilt bezitten.

Van deze nieuwe LG kunnen we 3 positieve punten behouden: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.