OLED77GX9LA van LG : Onze visie

Wat is de nieuwe LG OLED77GX9LA waarde?

Het bedrijf LG besluit vandaag om een nieuw middenklasse model te lanceren met zijn OLED77GX9LA.
Daarnaast LG geeft dit eenUltra HD 4K resolution.  Met een diagonaal van 76.7 inches kan dit mid-range model beschouwd worden als een vrij goedkope televisie.
Waarom kunnen we dit OLED77GX9LA als overtuigend beschouwen, ondanks de positie in het middensegment? Dat is wat we in dit artikel gaan ontdekken.

OLED77GX9LA van LG – Ontwerp

Het LG OLED77GX9LA verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
Een middelgrote televisie die sterk afhankelijk is van het ontwerp en de kwaliteit van de materialen; argumenten die LG al geruime tijd de aandacht vestigen op deze producten. Dit alles voor een prijs die binnen de perken blijft.

Het scherm van de LG OLED77GX9LA

De ontwerpers LG hebben dit nieuwe TV-toestel OLED77GX9LA gemaakt. Een nieuw mid-range model met de kenmerken van zijn tijd, een goed gekalibreerd beeld, en een hoogwaardige verwerking.

Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Ultra HD 4Kresolutie voor.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Met een frequentie van 40 Hz, deze televisie is daarom minder goed gepositioneerd dan zijn concurrenten. Het verschoven beeld en het gebrek aan precisie maken dit model tot een laagdrempelig model.
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een Ultra HD 4Kkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Tot slot op de display, met de OLED77GX9LA LG maakt de keuze van het middengebied. Niet meer.

Het geluid van de LG OLED77GX9LA

De geluidskwaliteit is correct, maar meer niet. De typische low-medium en mid-range geluiden zijn verre van wat de concurrentie te bieden heeft. Het geluid van de nog OLED77GX9LA steeds heeft het voordeel dat het niet verzadigd is. In ieder geval is de installatie zoals die af fabriek wordt gepresenteerd net voldoende voor dit televisietoestel.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust metdiverse schottenmet 10 W bij uitgang.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het OLED77GX9LA LG is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

Het intelligente aspect van de LG OLED77GX9LA

Aan de softwarekant is het LG OLED77GX9LA uitgerust met het besturingssysteemwebOS 5. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.

Presentatie van de verbindingstechniek van LG OLED77GX9LA

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op LG OLED77GX9LA, het biedt u voldoende elementen.
In deze prijsklasse biedt deze TV een hoger aantal aansluitingen dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 11 mogelijke verbanden dat dit OLED77GX9LA wordt gepresenteerd.Bijna alle apparaten in uw huis kunnen worden aangesloten: de doos, de gameconsole, een multimediaserver en vele andere apparaten, naast uw dvd- of Blu-ray-speler.

In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
3 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 4 antenne-ingangen

Presentatie van de technische kenmerken van de LG OLED77GX9LA

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 25
Schermgrootte in inches 76.7
Schermresolutie Ultra HD 4K
Weergavefrequentie 40
Geluidsvermogen 10
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 5
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja

Onze conclusie over de LG OLED77GX9LA

Tot slot is dit nieuw LG OLED77GX9LA een televisietoestel dat overal naartoe kan gaan; het kan aan het merendeel van de behoeften voldoen.
Deze 4K TV kan ook bogen op een bijna perfecte beeldkwaliteit en een heldere, esthetische en krachtige geluidsweergave.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: de weergavefrequentie, het geluidsvermogen, de diepte van de kleuren.

55T8S TW van TCL : Onze visie

Presentatie van de TCL 55T8S TW Onlangs TCL is er informatie vrijgegeven over het nieuwe model van de televisie. Het is de 55T8S TW...

KD-49X7055 van Sony : Onze visie

Presentatie van de Sony KD-49X7055 Sony behoort tot de belangrijke spelers op de televisiemarkt en stelt hiermee KD-49X7055 een interessant scherm voor dat door...

Medion Life E12845 de televisie HD

Medion Life E12845 de nieuwe HDHet bedrijf Medion besluit vandaag om een nieuw middenklasse model te lanceren met zijn Life E12845.Wat de technologie betreft,...

LG 43UN74006LB de televisie Ultra HD 4K

LG 43UN74006LB de nieuwe Ultra HD 4KVandaag gaan we de LG 43UN74006LB, een mid-range televisie van LG. Een review om de capaciteiten van dit...

Samsung QE85Q950TS het andere televisietoestel van Samsung

QE85Q950TS van Samsung- Presentatie van deze Ultra HD 8KVandaag gaan we de Samsung QE85Q950TS, een mid-range televisie van Samsung. Een review om de capaciteiten...

De SamsungQN55Q60T: wat is deze middenklasse TV waard ?

Samsung QN55Q60T de nieuwe Ultra HD 4KHet bedrijf Samsung besluit vandaag om een nieuw middenklasse model te lanceren met zijn QN55Q60T.Daarnaast is deze televisie...