OptioTV is een blog over televisies. Deze site biedt analyses en vergelijkingen voor internetgebruikers die willen weten welk model het beste is om te kopen volgens hun behoeften. Het doel van de site is het publiek te informeren en de technische bijzonderheden van producten die in gespecialiseerde supermarkten en bij webdistributeurs worden verkocht, te verduidelijken.

Een paar woorden over de auteurs van OpioTV

Allemaal gepassioneerd door technologie, hightech en hifi, willen de medewerkers van deze blog hun kennis over de wereld van de TV delen met het grote publiek. Omdat het niet eenvoudig is om uw weg te vinden door alle modellen die vandaag de dag op de markt beschikbaar zijn, hebben we de belangrijkste modellen op onze pagina’s geanalyseerd. De televisies zijn gegroepeerd op basis van hun merk en u weet welk product u moet kiezen in de prijsklasse die bij u past.

Hoe kunt u contact met ons opnemen

Als u contact met ons wilt opnemen om materiaal voor te stellen dat moet worden getest, idee├źn voor artikelen, vragen over materiaal dat we hebben geanalyseerd, kunt u dat doen via ons contactformulier https://optiotv.nl/contakt/