Panasonic 50GX800B een middenklasse Edge-LED televisie

Panasonic 50GX800B A Ultra HD 4Kdat het verschil maakt?

Vandaag gaan we de Panasonic 50GX800B, een mid-range televisie van Panasonic. Een review om de capaciteiten van dit model te controleren.
Laten we eens kijken naar de grootte. Het is een 50 inches.
Het is duidelijk een van de andere modellen van rivalen. Niet meer en niet minder.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenUltra HD 4K resolution.  Aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk, minimale bulk, kwaliteitsvol beeld en geluid, alles is zorgvuldig afgewerkt in deze televisie, om een bijna perfect product te maken.
Hoewel in het midden van het assortiment geplaatst, heeft de fabrikant geprobeerd de kijker een beeldkwaliteit te bieden die een onderdompeling mogelijk maakt ; We zullen in detail zien of hun doel is bereikt.

50GX800B van Panasonic – Ontwerp

Sober maar in lijn met de huidige trends. Panasonic heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
Er is niets veranderd in het ontwerp van dit nieuwe model. Panasonic blijft de golf van het ontwerp waar we nu aan gewend zijn.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
De Panasonic 50GX800B is vrij standaard, plat.
Met een grootte van 50 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Het is perfect geïntegreerd met het scherm en geeft een algemeen gevoel van evenwicht.De vorm van de basisheeft een ongebruikelijk ontwerp
Het belang van het 50GX800B is ongetwijfeld zijn technologie Slim design.
Deze TV zou gewoonweg een van de beste kunnen zijn op het gebied van design voor het middensegment. Hij heeft niets te benijden van zijn concurrenten. Zelfs als hij uitstaat, word je niet moe van het kijken; alleen maar geluk!

50GX800B van Panasonic- Het scherm

Het Panasonic kan nauwelijks beter dan dit 50GX800B met een Edge-LED scherm.
Met dit nieuwe model, Panasonic bevestigt een van zijn technologische keuzes.Hoewel van mindere kwaliteit, wordt voor deze TV een Edge LED Edge-LED gebruikt.

Dit model heeft een Ultra HD 4Kdisplay.Bovendien, met een scherm van 50inches, de 50GX800Bvoldoet aan de verwachtingen van zijn assortiment.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Panasonic kiest een frequentie van 60 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is aan de top van zijn gamma.
Tot slot, Panasonic heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het ligt in het bereik, zonder bloei of overdaad. Een extra keuze in het middensegment.

50GX800B van Panasonic- Het geluid

De geluidskwaliteit is correct, maar meer niet. De typische low-medium en mid-range geluiden zijn verre van wat de concurrentie te bieden heeft. Het geluid van de nog 50GX800B steeds heeft het voordeel dat het niet verzadigd is. In ieder geval is de installatie zoals die af fabriek wordt gepresenteerd net voldoende voor dit televisietoestel.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee luidsprekersmet 10 W bij uitgang.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het 50GX800B Panasonic is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

Het intelligente aspect van de Panasonic 50GX800B

Het is bijna een gewoonte geworden voor Panasonic, dit 50GX800B heeft zijn besturingssysteemmy Home Screen 4. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

Het verbindingssysteem van de Panasonic 50GX800B

Alle beschikbare connectiviteit maakt het mogelijk om de huidige behoeften te dekken.
Als u veel apparaten heeft en besluit om ze aan te sluiten op deze TV, zult u moeten kiezen. Er zijn minder dan op concurrerende TV-toestellen.

Het is met 7 mogelijke verbanden dat dit 50GX800B wordt gepresenteerd.Niet al uw apparaten kunnen worden aangesloten. Een moeilijke keuze is onderweg.

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
2 USB-poorten, 2 audio-uitgangen, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Presentatie van de technische kenmerken van de Panasonic 50GX800B

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 109.55 cm x 61.62 cm x 6.2 cm
Schermgrootte in inches 50
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Edge-LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV my Home Screen 4
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 5
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 0
Aantal audio-uitgangen 2
Aantal audio-ingangen 0
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja

Onze conclusie over de Panasonic 50GX800B

Met de bedoeling om een verschil te maken, wil deze nieuwe 50GX800B Panasonic opzet een verschil maken. Goed doordacht en goed afgewerkt. Deze middenklasse is een verstandige keuze.
De keuze Panasonic om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de 50GX800B, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
Het Edge-LED-display toont een uitstekend beeld.
Panasonic kiest voor 4k technologie. Een verstandige keuze die het mogelijk maakt om een apparaat met een goed gedefinieerde beeld- en kwaliteitsgeluidsweergave onder ogen te zien. Het is mooi en krachtig tegelijk.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.