Panasonic TH-24H300 het andere televisietoestel van Panasonic

Panasonic TH-24H300 de nieuwe HD

Vandaag gaan we de Panasonic TH-24H300, een mid-range televisie van Panasonic. Een review om de capaciteiten van dit model te controleren.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenHD resolution.  Deze televisie maakt deel uit van de hoofdgroep van de huidige TV’s. Het valt niet helemaal op bij zijn concurrenten met deze keuze van HD.
Hoewel in het midden van het assortiment geplaatst, heeft de fabrikant geprobeerd de kijker een beeldkwaliteit te bieden die een onderdompeling mogelijk maakt ; We zullen in detail zien of hun doel is bereikt.

Het ontwerp van de Panasonic TH-24H300

Het Panasonic TH-24H300 is met zijn eenvoudige ontwerp een interessant alternatief voor iedereen die een elegant televisietoestel in het middensegment wil.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
Deze TV zou gewoonweg een van de beste kunnen zijn op het gebied van design voor het middensegment. Hij heeft niets te benijden van zijn concurrenten. Zelfs als hij uitstaat, word je niet moe van het kijken; alleen maar geluk!

tv-presentatie Panasonic TH-24H300

Het Panasonic televisietoestel geeft een HDresolutie weer.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Door het te voorzien van een frequentie van 50 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een HDkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Ter afsluiting van het displaygedeelte kunnen we zeggen dat het interessant en effectief is; het is een mid-range TV die de omweg waard is.

Het geluid van de Panasonic TH-24H300

Ze Panasonic TH-24H300 is niet tevreden met het weergeven van een verbluffende beeldkwaliteit. Inderdaad, het verrast ons ook aangenaam met zijn goed gemaakte audioprestaties.
Het televisietoestel is uitgerust met twee luidsprekers en een vermogen van 3 W.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het TH-24H300 Panasonic is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Panasonic TH-24H300

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het TH-24H300 zijn besturingssysteemmy Home Screen. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.

Presentatie van de verbindingstechniek van Panasonic TH-24H300

Alle beschikbare connectiviteit maakt het mogelijk om de huidige behoeften te dekken.
Of het nu gaat om uw externe harde schijf, NAS of gameconsole, al deze elementen kunnen op deze TV worden aangesloten.

Dit model heeft een totaal aan 7 verbindingen, niet te slecht.Bijna alle apparaten in uw huis kunnen worden aangesloten: de doos, de gameconsole, een multimediaserver en vele andere apparaten, naast uw dvd- of Blu-ray-speler.

In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
1 USB-poort, 2 HDMI-poorten, 3 antenne-ingangen, 1 samengestelde stekker (Video)

Technische kenmerken van de Panasonic TH-24H300

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 80
Schermgrootte in inches 23.8
Schermresolutie HD
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 3
Beschikbare tuners
Aantal tuners 0
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 2
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 8
PVR beschikbaar Ja
ethernet Ja

Ter afsluiting van de Panasonic TH-24H300

Tot slot is dit nieuw Panasonic TH-24H300 een televisietoestel dat overal naartoe kan gaan; het kan aan het merendeel van de behoeften voldoen.
Het is een slimme keuze voor deze TV. HD-resolutie voor dagelijks gebruik. Over een paar jaar zullen de prijzen van Ultra 8k zijn gedaald.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: de diepte van de kleuren, het geluidsvermogen, de weergavefrequentie.

32PHS6605/12 van Philips: Onze anlyse

32PHS6605/12 van Philips- Presentatie van deze HDPhilips behoort tot de belangrijke spelers op de televisiemarkt en stelt hiermee 32PHS6605/12 een interessant scherm voor dat...

TX-50HX600 van Panasonic : Onze visie

TX-50HX600 van Panasonic- Presentatie van deze Ultra HD 4KPanasonic behoort tot de belangrijke spelers op de televisiemarkt en stelt hiermee TX-50HX600 een interessant scherm...

Samsung UN55TU7000 Wat is het waard?

UN55TU7000 van Samsung- Presentatie van deze Ultra HD 4KSamsung behoort tot de belangrijke spelers op de televisiemarkt en stelt hiermee UN55TU7000 een interessant scherm...

Sony XBR-75Z8H het andere televisietoestel van Sony

XBR-75Z8H van Sony- Presentatie van deze Ultra HD 8KVandaag gaan we de Sony XBR-75Z8H, een mid-range televisie van Sony. Een review om de capaciteiten...

LG 43UN81006LB Een middenklasse Direct LED televisie

Presentatie van de LG 43UN81006LB LG behoort tot de belangrijke spelers op de televisiemarkt en stelt hiermee 43UN81006LB een interessant scherm voor dat door...

65A7300F van Hisense : Test en analyse

Hisense 65A7300F de nieuwe Ultra HD 4KHisense onthult een nieuw model dat is uitgerust met alle huidige verwachte verfijningen, de 65A7300F.Wat betreft de technologie...