Panasonic TX-49GX610 Wat is het waard?

Panasonic TX-49GX610 de nieuwe Ultra HD 4K

Vandaag gaan we de Panasonic TX-49GX610, een mid-range televisie van Panasonic. Een review om de capaciteiten van dit model te controleren.
Ten eerste, de grootte: 49 inches op dit apparaat.
Het is duidelijk een van de andere modellen van rivalen. Niet meer en niet minder.
Deze televisie wordt geleverd met een Ultra HD 4K resolution.  Deze televisie maakt deel uit van de hoofdgroep van de huidige TV’s. Het valt niet helemaal op bij zijn concurrenten met deze keuze van Ultra HD 4K.
Hoewel in het midden van het assortiment geplaatst, heeft de fabrikant geprobeerd de kijker een beeldkwaliteit te bieden die een onderdompeling mogelijk maakt ; We zullen in detail zien of hun doel is bereikt.

Het ontwerp van de Panasonic TX-49GX610

Sober maar in lijn met de huidige trends. Panasonic heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
Heel anders dan zijn voorgangers probeert het merk zich hier te onderscheiden om tegemoet te komen aan de behoeften van de consument.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
De Panasonic TX-49GX610 is gewoon plat.
Met een grootte van 49 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Het is perfect geïntegreerd met het scherm en geeft een algemeen gevoel van evenwicht.De vorm van de basisis in de vorm van een voetstuk.Kortom, het Panasonic is echt gelukt om het ontwerpaspect van deze TV, die niet onopgemerkt blijft, ongeacht waar hij is geïnstalleerd. Als hij uitstaat, krijgt de sensatie een geheel nieuwe dimensie wanneer het scherm van de Panasonic TX-49GX610 TV wordt onthuld.

tv-presentatie Panasonic TX-49GX610

Het Panasonic televisietoestel geeft een Ultra HD 4Kresolutie weer.En met zijn 49inches zit hij in een serie TV’s die…is gepositioneerd in het gamma van modellen, in het gemiddelde.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Door het te voorzien van een frequentie van 60 Hz, we kijken naar een high-end TV. Perfect beeld en uitzonderlijke synchronisatie in spel- of filmmodus.
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een Ultra HD 4Kkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Tot slot op de display, met de TX-49GX610 Panasonic maakt de keuze van het middengebied. Niet meer.

tv-geluidspresentatie Panasonic TX-49GX610

Ze Panasonic TX-49GX610 is niet tevreden met het weergeven van een verbluffende beeldkwaliteit. Inderdaad, het verrast ons ook aangenaam met zijn goed gemaakte audioprestaties.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee schotten en een vermogen van 10 W.

Tot slot, het geluid van deze TV zal u het grootste deel van het geluidsspectrum geven. Het is gemiddeld, maar niet van slechte kwaliteit.

TX-49GX610 van Panasonic- Ingebedde intelligentie

Het is bijna een gewoonte geworden voor Panasonic, dit TX-49GX610 heeft zijn besturingssysteemSmart TV geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.

Het verbindingssysteem van de Panasonic TX-49GX610

Deze televisie Panasonic TX-49GX610 biedt een vrij klassieke connectiviteit: mixed inputs HDMI, de poorten en de audio zijn beschikbaar op dit model.
In dit TV-assortiment behoort het TX-49GX610 aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Dit model heeft een totaal aan 11 verbindingen, niet te slecht.Het Panasonic TX-49GX610 is waarschijnlijk de beste keuze vandaag. De meeste woningen zijn nu uitgerust met een doos, een spelconsole, een multimediaserver en andere apparaten, naast de eenvoudige dvd-speler.
U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
2 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 2 audio-uitgangen, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Presentatie van de technische kenmerken van de Panasonic TX-49GX610

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 107.291 cm x 60.3512 cm x 5.5 cm
Schermgrootte in inches 49
Schermresolutie Ultra HD 4K
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Smart TV
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-C
Aantal tuners 4
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 2
Aantal audio-ingangen 0
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 69 W

Onze conclusie over de Panasonic TX-49GX610

Tot slot is dit nieuw Panasonic TX-49GX610 een televisietoestel dat overal naartoe kan gaan; het kan aan het merendeel van de behoeften voldoen.
Het minste wat we kunnen zeggen is dat dit juweel met slimme tv-technologie u de Panasonic knowhow biedt. Een element dat een zeer goede optie is in het high-end segment.
Panasonic kiest voor 4k technologie. Een verstandige keuze die het mogelijk maakt om een apparaat met een goed gedefinieerde beeld- en kwaliteitsgeluidsweergave onder ogen te zien. Het is mooi en krachtig tegelijk.

Van deze nieuwe Panasonic kunnen we 3 positieve punten behouden: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.