Panasonic TX-55GZ950E een hige-end televisie

TX-55GZ950E van Panasonic- Presentatie van deze Ultra HD 4K

Vandaag gaan we de Panasonic TX-55GZ950E, een top-of-the-range televisie van Panasonic. Een diepere analyse om na te gaan of er geen gebrek is aan kwaliteit voor dit model.
Een snelle blik op het specificatieblad : 55 inches.
We kijken naar een zeer imposante televisie ; Je zult hem niet zo nu en dan verplaatsen.
Daarnaast Panasonic geeft dit eenUltra HD 4K resolution.  Volgens ons verdient deze televisie het voordeel van de twijfel, dankzij het ongewone ontwerp en de uitzonderlijke specificaties.
Een nauwkeurigere analyse zal ons in staat stellen om te weten hoe dit TX-55GZ950E zich onderscheidt van de rangorde en echt beter is dan de concurrenten.

Het ontwerp van de Panasonic TX-55GZ950E

De technici van de Panasonic afdeling hebben een echt meesterwerk gemaakt wat betreft het uiterlijk van dit televisietoestel.
Heel anders dan zijn voorgangers probeert het merk zich hier te onderscheiden om tegemoet te komen aan de behoeften van de consument.
Op dit punt begaat de fabrikant bijna geen vergissing, want we hebben te maken met een televisietoestel dat een top-uitstraling heeft en waarvan de elegantie uw woonkamer zal verfraaien.
Deze nieuwe Panasonic TX-55GZ950E is nogal plat.
Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Inderdaad, het heeft een eenvoudige basis, die perfect past in het decor, waardoor u een gevoel van eenheid en elegantie krijgt.De vorm van de basisis in de vorm van een voetstuk.Een TV van 55inches, deze Panasonic bevindt zich duidelijk in de top van het assortiment van het merk. Een TV met een sobere en verfijnde stijl.

Het scherm van de Panasonic TX-55GZ950E

Panasonic legt de nadruk op beeldkwaliteit om de markt terug te winnen; deze TV biedt u een top-of-the-range visuele ervaring.
Panasonic blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.Het gebruik van de oled maakt het mogelijk om met dit model een interessant beeld te presenteren, in termen van kwaliteit en weergave.

Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Ultra HD 4Kresolutie voor.En met zijn 55inches zit hij in een serie TV’s die…is een van de grootste.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Panasonic kiest een frequentie van 120 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Ultra HD 4Kkwaliteitsresolutie.
Zo Panasonic TX-55GZ950E kunt u films en video’s op een andere manier bekijken.

TX-55GZ950E van Panasonic- Het geluid

Het Panasonic TX-55GZ950E zal u een helder en trouw geluid geven; dankzij het zal u een unieke verbonden ervaring beleven.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee luidsprekersmet 15 W bij uitgang.

TX-55GZ950E van Panasonic- Ingebedde intelligentie

Voor het softwaregedeelte heeft het TX-55GZ950E Panasonic een besturingssysteemmy Home Screen 4U zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

Presentatie van de verbindingstechniek van Panasonic TX-55GZ950E

Het TX-55GZ950E zal de gebruikers van multi-device verrukken. Inderdaad, de connectiviteit bestaat uit vele ingangen en poorten om alle mogelijkheden op het gebied van home cinema of gaming mogelijk te maken.
In deze prijsklasse biedt deze TV een hoger aantal aansluitingen dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 8 mogelijke verbanden dat dit TX-55GZ950E wordt gepresenteerd.De laat u Panasonic TX-55GZ950E toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
3 USB-poorten, 2 audio-uitgangen, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Technische kenmerken van de Panasonic TX-55GZ950E

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 120.975 cm x 68.0483 cm x 6.2 cm
Schermgrootte in inches 55
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem OLED
Weergavefrequentie 120
Geluidsvermogen 15
Slimme TV my Home Screen 4
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-S2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 0
Aantal audio-uitgangen 2
Aantal audio-ingangen 0
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 117 W

TX-55GZ950E van Panasonic- De conclusie

De conclusie is dat deze Panasonic TX-55GZ950E als topklasse moet worden geclassificeerd. Bijna perfect op alles, het is de TV om te bezitten voor thuisbioscoop sessies en online game sessies.
Het minste wat we kunnen zeggen is dat dit juweel met slimme tv-technologie u de Panasonic knowhow biedt. Een element dat een zeer goede optie is in het high-end segment.
Voor dit model vergeten we de LED en gaan we de displaytechnologie in de OLED-modus gebruiken. Er is niets om je zorgen over te maken. Het resultaat is vlekkeloos.
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingrediƫnten van een apparaat dat u wilt bezitten.

Van deze nieuwe Panasonic kunnen we 3 positieve punten behouden: de schermgrootte, het geluidsvermogen, de diepte van de kleuren.