Panasonic TX-58GX710 het andere televisietoestel van Panasonic

TX-58GX710 van Panasonic- Presentatie van deze Ultra HD 4K

Panasonic behoort tot de grote namen in het topsegment van de televisies en stelt hiermee TX-58GX710 een van de beste schermen op de markt voor die door ons laboratorium zijn getest.
Een snelle blik op het specificatieblad : 58 inches.
Niet te klein, niet te groot. Kortom, een gemiddeld onopvallend model.
Daarnaast Panasonic geeft dit eenUltra HD 4K resolution.  Panasonic De nieuwe TX-58GX710. We hebben te maken met een perfect uitgebalanceerde televisie die als een echte referentie geldt.
We hebben het in detail onderzocht en nodigen u uit om het vandaag te ontdekken in onze recensie.

Het ontwerp van de Panasonic TX-58GX710

Een zeer uitgebreid ontwerp en hoogwaardige technische elementen, maken dit Panasonic TX-58GX710 een top-of-the-range TV-toestel.
Een hoogwaardige afwerking; een getrouw beeld; alles is gecombineerd om Panasonic TX-58GX710 een elegante TV in deze serie te maken.
Een TV van 58inches, deze Panasonic bevindt zich duidelijk in de top van het assortiment van het merk. Een TV met een sobere en verfijnde stijl.

Het scherm van de Panasonic TX-58GX710

Omdat het om een high-end product gaat, zijn de eisen aan de beeldkwaliteit natuurlijk hoog. En op zijn minst doet het Panasonic TX-58GX710 met een Edge-LED scherm het opvallend goed.
Met deze nieuweTX-58GX710 Panasonic, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.Het is Edge LED-display en dat is jammer. Door zijn leeftijd en nieuwe mogelijkheden zoals de led, zal je het gevoel hebben dat je 10 jaar teruggaat. Het beeld is slecht.

Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Ultra HD 4Kresolutie voor.Panasonic presenteert dit TX-58GX710 met een scherm van 58inches; deze televisievoldoet aan de verwachtingen van zijn assortiment.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Ontworpen met een frequentie van 60 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Bovendien Panasonic heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Ultra HD 4Kbeeldresolutie.
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het is gewoon top-of-the-line.

Het geluid van de Panasonic TX-58GX710

Verbeterde bas en bastonen, nauwkeurige hoge tonen. Hiermee TX-58GX710 komt de muziek tot leven dankzij een perfecte weergave van de meest subtiele nuances en details.
Het televisietoestel is uitgerust met twee luidsprekers voor een geluidsvermogen van 10 W.

Het intelligente aspect van de Panasonic TX-58GX710

Het is bijna een gewoonte geworden voor Panasonic, dit TX-58GX710 heeft zijn besturingssysteemSmart TV geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

TX-58GX710 van Panasonic- Zijn connectiviteit

Panasonic maakt een vlekkeloos verbindingsdeel; het is onberispelijk en esthetisch schoon.
Of het nu gaat om uw externe harde schijf, NAS of gameconsole, al deze elementen kunnen op deze TV worden aangesloten.

Dit model heeft een totaal aan 10 verbindingen, niet te slecht.Bijna alle apparaten in uw huis kunnen worden aangesloten: de doos, de gameconsole, een multimediaserver en vele andere apparaten, naast uw dvd- of Blu-ray-speler.

In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 2 audio-uitgangen, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

TX-58GX710 van Panasonic- Technische kenmerken

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 128.122 cm x 72.0684 cm x 6.5 cm
Schermgrootte in inches 58
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Edge-LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Smart TV
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 5
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 2
Aantal audio-ingangen 0
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
ethernet Ja

TX-58GX710 van Panasonic- De conclusie

Tot slot is dit nieuw Panasonic TX-58GX710 de TV die u kunt kopen als u bijzonder veeleisend bent op het gebied van kwaliteit, technologie en design.
Daarnaast is het vermeldenswaardig dat deze TX-58GX710 is uitgerust met slimme tv-technologie. Hierdoor heeft u een topapparaat in zijn categorie, wat het een relevante keuze maakt.
Het Edge-LED-display toont een uitstekend beeld.
Panasonic kiest voor 4k technologie. Een verstandige keuze die het mogelijk maakt om een apparaat met een goed gedefinieerde beeld- en kwaliteitsgeluidsweergave onder ogen te zien. Het is mooi en krachtig tegelijk.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.