Panasonic TX-65GZ1500E een hige-end televisie

Panasonic TX-65GZ1500E de nieuwe Ultra HD 4K

Een evolutie van het vorige model, het Panasonic TX-65GZ1500E is de nieuwste topklasse televisiegeneratie.
Laten we eens kijken naar de grootte. Het is een 65 inches.
De technici van de Hollywood-studio’s Panasonic zeggen te hebben samengewerkt met specialisten om een kwalitatief hoogstaand resultaat te krijgen.
Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenUltra HD 4K resolution.  Volgens ons verdient deze televisie het voordeel van de twijfel, dankzij het ongewone ontwerp en de uitzonderlijke specificaties.
We hebben het in detail onderzocht en nodigen u uit om het vandaag te ontdekken in onze recensie.

Het ontwerp van de Panasonic TX-65GZ1500E

De technici van de Panasonic afdeling hebben een echt meesterwerk gemaakt wat betreft het uiterlijk van dit televisietoestel.
Er is niets veranderd in het ontwerp van dit nieuwe model. Panasonic blijft de golf van het ontwerp waar we nu aan gewend zijn.
Een hoogwaardige afwerking; een getrouw beeld; alles is gecombineerd om Panasonic TX-65GZ1500E een elegante TV in deze serie te maken.
Deze Panasonic TX-65GZ1500E is gewoon plat.
Met een grootte van 65 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Het is perfect geïntegreerd met het scherm en geeft een algemeen gevoel van evenwicht.Bovendien is de steun van de Commissieheeft een ongebruikelijk ontwerp
Het belang van het TX-65GZ1500E is ongetwijfeld zijn technologie Slim design.
Kortom, het Panasonic produceert een bijna onberispelijke TV; het zal in uw woonkamer zitten, en zelfs als u het uitzet, zal het een gevoel van kwaliteit afgeven. Bijna een kunstwerk. Eenmaal aangezet geniet u van de kwaliteit van beeld en geluid. Al deze eigenschappen brengen u in een nieuwe dimensie; die van de top van het assortiment met de Panasonic TX-65GZ1500E.

TX-65GZ1500E van Panasonic- Het scherm

Met dit high-end model voor beeld- en weergaveweergave, Panasonic blijft het marktaandeel toenemen ten opzichte van de internationale reuzen die haar concurrenten zijn.
Met deze nieuweTX-65GZ1500E Panasonic, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.Het gebruik van de oled maakt het mogelijk om met dit model een interessant beeld te presenteren, in termen van kwaliteit en weergave.

Het Panasonic TX-65GZ1500E is beschikbaar in de Ultra HD 4Kresolutie.Panasonic presenteert dit TX-65GZ1500E met een scherm van 65inches; deze televisieis gepositioneerd in het segment van de grote modellen.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Panasonic kiest een frequentie van 120 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is aan de top van zijn gamma.
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een Ultra HD 4Kkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Tot slot op de display, de TX-65GZ1500E verdient het om te worden beschouwd op het moment van aankoop. Het is top-of-the-line topkwaliteit.

tv-geluidspresentatie Panasonic TX-65GZ1500E

Verbeterde bas en bastonen, nauwkeurige hoge tonen. Hiermee TX-65GZ1500E komt de muziek tot leven dankzij een perfecte weergave van de meest subtiele nuances en details.
De apparatuur bestaat uit twee schotten en een vermogen van 15 W.

TX-65GZ1500E van Panasonic- Ingebedde intelligentie

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het TX-65GZ1500E zijn besturingssysteemmy Home Screen 4 geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.
Deze software-omgeving innoveert op de Panasonic TX-65GZ1500E met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

Presentatie van de verbindingstechniek van Panasonic TX-65GZ1500E

Alle connectoren zijn gegroepeerd voor een beter gebruik. De uitgangen en poorten zijn talrijk genoeg om in al uw behoeften te voorzien.
U moet zorgvuldig de apparaten kiezen die u hierop TX-65GZ1500E wilt aansluiten. De reden? er zijn weinig keuzes in termen van beschikbare connectoren.

Dit model heeft een totaal aan 8 verbindingen, niet te slecht.Niet al uw apparaten kunnen worden aangesloten. Een moeilijke keuze is onderweg.

In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
3 USB-poorten, 2 audio-uitgangen, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Presentatie van de technische kenmerken van de Panasonic TX-65GZ1500E

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 142.85 cm x 80.35 cm x 6.2 cm
Schermgrootte in inches 65
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem OLED
Weergavefrequentie 120
Geluidsvermogen 15
Slimme TV my Home Screen 4
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-T2DVB-S2
Aantal tuners 2
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 0
Aantal audio-uitgangen 2
Aantal audio-ingangen 0
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 146 W

Onze conclusie over de Panasonic TX-65GZ1500E

Tot slot is dit nieuw Panasonic TX-65GZ1500E de TV die u kunt kopen als u bijzonder veeleisend bent op het gebied van kwaliteit, technologie en design.
De keuze Panasonic om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de TX-65GZ1500E, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
Het OLED-display laat opnieuw zien dat het niets te benijden heeft aan de LED-technologie (Direct of Edge).
Deze 4K TV kan ook bogen op een bijna perfecte beeldkwaliteit en een heldere, esthetische en krachtige geluidsweergave.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de schermgrootte, het geluidsvermogen, de diepte van de kleuren.