Philips 43PUS6754 een televisie van 43 inches

Wat is de nieuwe Philips 43PUS6754 waarde?

Philips is het opheffen van de sluier op zijn nieuwe zeer top van het bereik televisie 43PUS6754. Uitgerust met de nieuwste beschikbare technologie vertegenwoordigt het de “must have” in uw zitkamer.
Laten we eens kijken naar de grootte. Het is een 43 inches.
Niet te klein, niet te groot. Kortom, een gemiddeld onopvallend model.
Daarnaast Philips geeft dit eenUltra HD 4K resolution.  Het is prachtig. Het is moeilijk om kritiek te leveren op zo’n goed afgewerkt product. Elegant design en een goede kwaliteit afwerking zijn de kenmerken van deze televisie.
Wilt u het kopen ? Na het lezen van dit artikel weet u of de prijs echt de moeite waard is.

tv-ontwerppresentatie Philips 43PUS6754

De ontwerpers hebben besloten om iets heel moois te doen. Dat is tenminste wat er naar voren komt als je het product onder ogen ziet.
Het ontwerp Philips 43PUS6754 is grotendeels geïnspireerd op de andere modellen in de 6700 serie.
Op dit punt begaat de fabrikant bijna geen vergissing, want we hebben te maken met een televisietoestel dat een top-uitstraling heeft en waarvan de elegantie uw woonkamer zal verfraaien.
Deze nieuwe Philips 43PUS6754 neemt een standaardvorm aan met een flatscreen.
Met zijn schermoppervlak van 43 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Uitgerust met een dubbele basis, Philips heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de 43PUS6754, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.
Het belang van het 43PUS6754 is ongetwijfeld zijn technologie Slim Metal Design.
Kortom, het Philips produceert een bijna onberispelijke TV; het zal in uw woonkamer zitten, en zelfs als u het uitzet, zal het een gevoel van kwaliteit afgeven. Bijna een kunstwerk. Eenmaal aangezet geniet u van de kwaliteit van beeld en geluid. Al deze eigenschappen brengen u in een nieuwe dimensie; die van de top van het assortiment met de Philips 43PUS6754.

Het scherm van de Philips 43PUS6754

Philips legt de nadruk op beeldkwaliteit om de markt terug te winnen; deze TV biedt u een top-of-the-range visuele ervaring.
Met deze nieuwe43PUS6754 Philips, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.De kwaliteit van de LED geeft een uitstekende weergave.
Dit model heeft een Ultra HD 4Kdisplay.Met een schermformaat van 43inches, dit 43PUS6754behoort tot de serie standaardmodellen in het assortiment.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Philips kiest een frequentie van 60 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is aan de top van zijn gamma.
Bovendien Philips heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Ultra HD 4Kbeeldresolutie.
Zo Philips 43PUS6754 kunt u films en video’s op een andere manier bekijken.

Het geluid van de Philips 43PUS6754

Het Philips 43PUS6754 zal u een helder en trouw geluid geven; dankzij het zal u een unieke verbonden ervaring beleven.
De apparatuur bestaat uit twee schotten en zorgt voor een geluidsvermogen van 10 W.

43PUS6754 van Philips- Ingebedde intelligentie

Aan de softwarekant is het Philips 43PUS6754 uitgerust met het besturingssysteemSaphi. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.

Presentatie van de verbindingstechniek van Philips 43PUS6754

Philips maakt een vlekkeloos verbindingsdeel; het is onberispelijk en esthetisch schoon.
Dankzij het bovengemiddelde aantal aansluitingen is deze TV zeer royaal.

Dit model heeft een totaal aan 11 verbindingen, niet te slecht.De laat u Philips 43PUS6754 toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 3 audio-uitgangen, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Presentatie van de technische kenmerken van de Philips 43PUS6754

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 94.1302 cm x 52.9482 cm x 7.69 cm
Schermgrootte in inches 43
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Saphi
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 7
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 3
Aantal audio-ingangen 0
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 71 W

43PUS6754 van Philips- De conclusie

De conclusie is dat deze Philips 43PUS6754 als topklasse moet worden geclassificeerd. Bijna perfect op alles, het is de TV om te bezitten voor thuisbioscoop sessies en online game sessies.
Daarnaast is het vermeldenswaardig dat deze 43PUS6754 is uitgerust met slimme tv-technologie. Hierdoor heeft u een topapparaat in zijn categorie, wat het een relevante keuze maakt.
Een Direct LED-paneel animeren deze televisie. De weergave is goed, zelfs zeer goed.
Philips kiest voor 4k technologie. Een verstandige keuze die het mogelijk maakt om een apparaat met een goed gedefinieerde beeld- en kwaliteitsgeluidsweergave onder ogen te zien. Het is mooi en krachtig tegelijk.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: de diepte van de kleuren, de schermgrootte, de weergavefrequentie.