Philips 49PUS7101/12 de televisie Edge-LED van Philips

Philips 49PUS7101/12 de nieuwe Ultra HD 4K

Een evolutie van het vorige model, het Philips 49PUS7101/12 is de nieuwste topklasse televisiegeneratie.
Ten eerste, wat betreft de grootte van het scherm, hebben we te maken met een 49centimeter.
Het is duidelijk een van de andere modellen van rivalen. Niet meer en niet minder.
Deze televisie wordt geleverd met een Ultra HD 4K resolution.  De televisie onderscheidt zich van de concurrentie door deze keuze voor het hoge Ultra HD 4K bereik.
Het doel van de fabrikant is om een krachtig ruimtelijk effect te bieden om het gevoel van onderdompeling van de toeschouwer te versterken, waar hij of zij ook in de woonkamer zit.
Een gedetailleerde analyse zal helpen om te zien of het doel wordt bereikt.

tv-ontwerppresentatie Philips 49PUS7101/12

De technici van de Philips afdeling hebben een echt meesterwerk gemaakt wat betreft het uiterlijk van dit televisietoestel.
Het ontwerp Philips 49PUS7101/12 is grotendeels geïnspireerd op de andere modellen in de 7100 serie.
Een hoogwaardige afwerking; een getrouw beeld; alles is gecombineerd om Philips 49PUS7101/12 een elegante TV in deze serie te maken.
De Philips 49PUS7101/12 is nogal plat.
Met zijn schermoppervlak van 49 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.
Het belang van het 49PUS7101/12 is ongetwijfeld zijn technologie Slim Metal Design.
Kortom, het Philips produceert een bijna onberispelijke TV; het zal in uw woonkamer zitten, en zelfs als u het uitzet, zal het een gevoel van kwaliteit afgeven. Bijna een kunstwerk. Eenmaal aangezet geniet u van de kwaliteit van beeld en geluid. Al deze eigenschappen brengen u in een nieuwe dimensie; die van de top van het assortiment met de Philips 49PUS7101/12.

tv-presentatie Philips 49PUS7101/12

Met dit high-end model voor beeld- en weergaveweergave, Philips blijft het marktaandeel toenemen ten opzichte van de internationale reuzen die haar concurrenten zijn.
Philips blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.Het is Edge LED-display en dat is jammer. Door zijn leeftijd en nieuwe mogelijkheden zoals de led, zal je het gevoel hebben dat je 10 jaar teruggaat. Het beeld is slecht.

Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Ultra HD 4Kresolutie voor.Philips presenteert dit 49PUS7101/12 met een scherm van 49inches; deze televisievoldoet aan de verwachtingen van zijn assortiment.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Met een frequentie van 120 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is aan de top van zijn gamma.
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een Ultra HD 4Kkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het is gewoon top-of-the-line.

49PUS7101/12 van Philips- Het geluid

De ontwerpers hiervan 49PUS7101/12 hebben een apparaat ontwikkeld met een betere geluidskwaliteit dan de CD-kwaliteit; deze TV geeft je een verbluffende audiobeleving.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee schottenmet 15 W bij uitgang.

49PUS7101/12 van Philips- Ingebedde intelligentie

Het is bijna een gewoonte geworden voor Philips, dit 49PUS7101/12 heeft zijn besturingssysteemAndroid 5.1 Lollipop geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.

Presentatie van de verbindingstechniek van Philips 49PUS7101/12

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Philips 49PUS7101/12, hebben we veel keuze.
In dit TV-assortiment behoort het 49PUS7101/12 aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Dit model heeft een totaal aan 13 verbindingen, niet te slecht.De laat u Philips 49PUS7101/12 toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
3 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 2 audio-uitgangen, 1 audio-ingang, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

49PUS7101/12 van Philips- Technische kenmerken

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 109.3 cm x 64.4 cm x 6.1 cm
Schermgrootte in inches 49
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Edge-LED
Weergavefrequentie 120
Geluidsvermogen 15
Slimme TV Android 5.1 Lollipop
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 6
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 2
Aantal audio-ingangen 1
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 130 W

Ter afsluiting van de Philips 49PUS7101/12

De conclusie is dat deze Philips 49PUS7101/12 als topklasse moet worden geclassificeerd. Bijna perfect op alles, het is de TV om te bezitten voor thuisbioscoop sessies en online game sessies.
Het minste wat we kunnen zeggen is dat dit juweel met slimme tv-technologie u de Philips knowhow biedt. Een element dat een zeer goede optie is in het high-end segment.
Bij dit model vergeten we de LED en gaan we de displaytechnologie in de Edge-LED-modus gebruiken. Er is niets om je zorgen over te maken. Het resultaat is vlekkeloos.
Philips kiest voor 4k technologie. Een verstandige keuze die het mogelijk maakt om een apparaat met een goed gedefinieerde beeld- en kwaliteitsgeluidsweergave onder ogen te zien. Het is mooi en krachtig tegelijk.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: het geluidsvermogen, de schermgrootte, de diepte van de kleuren.