Philips 50PUS9005/12 het andere televisietoestel van Philips

Presentatie van de Philips 50PUS9005/12

Philips behoort tot de belangrijke spelers op de televisiemarkt en stelt hiermee 50PUS9005/12 een interessant scherm voor dat door ons laboratorium is getest.
Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenUltra HD 4K resolution.  Men zou kunnen zeggen dat dit model alle verwachte kenmerken verzamelt. Of we nu kijken naar de esthetiek of naar de grootte, de ingenieurs Philips hebben een televisie ontwikkeld die weliswaar een middenklasse heeft, maar toch een kwaliteitsvolle is.
Is het Philips gelukt om de uitdaging van een efficiënt televisietoestel aan te gaan. Dit is wat we gaan zien net na .

Het ontwerp van de Philips 50PUS9005/12

Het Philips 50PUS9005/12 verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
Tot slot, Philips heeft serieus gewerkt aan het ontwerp van dit TV-toestel. Het is efficiënt en het stelt u in staat om hiermee 50PUS9005/12 een mooi object in uw woonkamer te hebben.

tv-presentatie Philips 50PUS9005/12

De ontwerpers Philips hebben dit nieuwe TV-toestel 50PUS9005/12 gemaakt. Een nieuw mid-range model met de kenmerken van zijn tijd, een goed gekalibreerd beeld, en een hoogwaardige verwerking.
Met dit nieuwe model, Philips bevestigt een van zijn technologische keuzes.De kwaliteit van de LED geeft een uitstekende weergave.
Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Ultra HD 4Kresolutie voor.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Door het te voorzien van een frequentie van 50 Hz, dit maakt dit TV-toestel beter gepositioneerd dan zijn concurrenten. Een perfect gesynchroniseerd beeld dat u zal verrukken voor uw thuisbioscoop.
Bovendien Philips heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Ultra HD 4Kbeeldresolutie.
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het ligt in het bereik, zonder bloei of overdaad. Een extra keuze in het middensegment.

Het geluid van de Philips 50PUS9005/12

Door kort te luisteren kunnen we zien dat het geen wonderen verricht. Het geluid is verre van uitzonderlijk. Dat is genoeg voor tv-shows, maar niet voor thuisbioscoopvoorstellingen.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee luidsprekers en een vermogen van 10 W.

Kortom, het ultieme in geluid verzameld in deze 50PUS9005/12 Philips. De kwaliteit van de fabricage stelt u in staat om u onder te dompelen in het beste thuisbioscoopgeluid.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het 50PUS9005/12 Philips is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

50PUS9005/12 van Philips- Ingebedde intelligentie

Voor het softwaregedeelte heeft het 50PUS9005/12 Philips een besturingssysteemAndroid 9.0 Pie. Het zal u toelaten om met plezier een aantal amusementsmogelijkheden te verkennen.
Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.
Deze software-omgeving innoveert op de Philips 50PUS9005/12 met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

Het verbindingssysteem van de Philips 50PUS9005/12

Alle beschikbare connectiviteit maakt het mogelijk om de huidige behoeften te dekken.
In dit TV-assortiment behoort het 50PUS9005/12 aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Dit model heeft een totaal aan 12 verbindingen, niet te slecht.De laat u Philips 50PUS9005/12 toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
1 USB-poort, 4 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 5 antenne-ingangen, 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

50PUS9005/12 van Philips- Technische kenmerken

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 125.2
Schermgrootte in inches 49.5
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 10
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 5
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 1
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
DTS-geluid Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 87 W

Onze conclusie over de Philips 50PUS9005/12

Met de bedoeling om een verschil te maken, wil deze nieuwe 50PUS9005/12 Philips opzet een verschil maken. Goed doordacht en goed afgewerkt. Deze middenklasse is een verstandige keuze.
Met zijn Direct LED-paneel doet deze TV het beter dan gemiddeld. De verlichting is gelijkmatig.
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingrediënten van een apparaat dat u wilt bezitten.

Van deze nieuwe Philips kunnen we 3 positieve punten behouden: de weergavefrequentie, het beschikbare RAM, het geluidsvermogen.