Philips 55OLED754 de televisie Ultra HD 4K

Philips 55OLED754 de nieuwe Ultra HD 4K

Philips heeft zojuist de lancering van de 55OLED754… Gezien het feit dat het een topmodel is, hebben we besloten om deze televisie van dichterbij te bekijken.
Laten we eens kijken naar de grootte. Het is een 55 inches.
We worden geconfronteerd met een vrij groot scherm.
Deze televisie wordt geleverd met een Ultra HD 4K resolution.  Kleuren die als waarheidsgetrouw kunnen worden beschouwd. Men kan zeggen dat dit model de moeite waard is om naar te kijken.
We hebben het in detail onderzocht en nodigen u uit om het vandaag te ontdekken in onze recensie.

55OLED754 van Philips – Ontwerp

De ontwerpers hebben besloten om iets heel moois te doen. Dat is tenminste wat er naar voren komt als je het product onder ogen ziet.
Er is niets veranderd in het ontwerp van dit nieuwe model. Philips blijft de golf van het ontwerp waar we nu aan gewend zijn.
Een hoogwaardige afwerking; een getrouw beeld; alles is gecombineerd om Philips 55OLED754 een elegante TV in deze serie te maken.
De Philips 55OLED754 is gewoon plat.
Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.
De charme van het 55OLED754 is ongetwijfeld zijn technologie Slim Metal Design.
Kortom, het Philips produceert een bijna onberispelijke TV; het zal in uw woonkamer zitten, en zelfs als u het uitzet, zal het een gevoel van kwaliteit afgeven. Bijna een kunstwerk. Eenmaal aangezet geniet u van de kwaliteit van beeld en geluid. Al deze eigenschappen brengen u in een nieuwe dimensie; die van de top van het assortiment met de Philips 55OLED754.

55OLED754 van Philips- Het scherm

Philips legt de nadruk op beeldkwaliteit om de markt terug te winnen; deze TV biedt u een top-of-the-range visuele ervaring.

Dit model heeft een Ultra HD 4Kdisplay.Met een schermformaat van 55inches, dit 55OLED754behoort tot de serie grote modellen in het assortiment.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Met een frequentie van 120 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Ultra HD 4Kkwaliteitsresolutie.
Zo Philips 55OLED754 kunt u films en video’s op een andere manier bekijken.

tv-geluidspresentatie Philips 55OLED754

De ontwerpers hiervan 55OLED754 hebben een apparaat ontwikkeld met een betere geluidskwaliteit dan de CD-kwaliteit; deze TV geeft je een verbluffende audiobeleving.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee schottenmet 8 W bij uitgang.

Het intelligente aspect van de Philips 55OLED754

Voor het softwaregedeelte heeft het 55OLED754 Philips een besturingssysteemSaphi. Het zal u toelaten om met plezier een aantal amusementsmogelijkheden te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

Presentatie van de verbindingstechniek van Philips 55OLED754

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Philips 55OLED754, hebben we veel keuze.
In deze prijsklasse biedt deze TV een hoger aantal aansluitingen dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 10 mogelijke verbanden dat dit 55OLED754 wordt gepresenteerd.Het Philips 55OLED754 is waarschijnlijk de beste keuze vandaag. De meeste woningen zijn nu uitgerust met een doos, een spelconsole, een multimediaserver en andere apparaten, naast de eenvoudige dvd-speler.
Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
2 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 3 audio-uitgangen, 1 antenne-ingang

55OLED754 van Philips- Technische kenmerken

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 120.975 cm x 68.0483 cm x 4.93 cm
Schermgrootte in inches 55
Schermresolutie Ultra HD 4K
Weergavefrequentie 120
Geluidsvermogen 8
Slimme TV Saphi
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 7
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 3
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 124 W

Onze conclusie over de Philips 55OLED754

De conclusie is dat deze Philips 55OLED754 als topklasse moet worden geclassificeerd. Bijna perfect op alles, het is de TV om te bezitten voor thuisbioscoop sessies en online game sessies.
Daarnaast is het vermeldenswaardig dat deze 55OLED754 is uitgerust met slimme tv-technologie. Hierdoor heeft u een topapparaat in zijn categorie, wat het een relevante keuze maakt.
Voor de display technologie zijn we in 4K; je hebt een zeer goede kwaliteit beeld, en een indrukwekkende geluidskwaliteit; met zijn goed doordachte esthetiek, het resultaat geeft je een apparaat dat je wilt kopen.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: het geluidsvermogen, de schermgrootte, de diepte van de kleuren.