Philips 55OLED803/12 een televisie van 55 inches

Philips 55OLED803/12 de nieuwe Ultra HD 4K

Philips is het opheffen van de sluier op zijn nieuwe zeer top van het bereik televisie 55OLED803/12. Uitgerust met de nieuwste beschikbare technologie vertegenwoordigt het de “must have” in uw zitkamer.
Ten eerste, de grootte: 55 inches op dit apparaat.
We worden geconfronteerd met een vrij groot scherm.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenUltra HD 4K resolution.  Philips De nieuwe 55OLED803/12. We hebben te maken met een perfect uitgebalanceerde televisie die als een echte referentie geldt.
Laten we dit televisietoestel eens van dichterbij bekijken.

55OLED803/12 van Philips – Ontwerp

De ontwerpers hebben besloten om iets heel moois te doen. Dat is tenminste wat er naar voren komt als je het product onder ogen ziet.
Er is niets veranderd in het ontwerp van dit nieuwe model. Philips blijft de golf van het ontwerp waar we nu aan gewend zijn.
Een hoogwaardige afwerking; een getrouw beeld; alles is gecombineerd om Philips 55OLED803/12 een elegante TV in deze serie te maken.
Deze Philips 55OLED803/12 is nogal plat.
Met een interessante grootte van 55 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Uitgerust met een dubbele basis, Philips heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de 55OLED803/12, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.
Het belang van het 55OLED803/12 is ongetwijfeld zijn technologie Slim design.
Philips een scherm met een buitengewoon design te tekenen. Het biedt echter een sobere presentatie, maar met materialen die het gevoel van kwaliteit versterken. Het is top-of-the-range terwijl de prijs redelijk blijft.

Het scherm van de Philips 55OLED803/12

Philips richt zich nu op de beeldkwaliteit. Met dit nieuwe model 55OLED803/12 wilden de ingenieurs op dit gebied een top-tv-toestel creƫren.
Philips blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.We zijn op een nieuwe technologie. Hierdoor kunt u genieten van een betere beeldkwaliteit en meer verfrissende capaciteit.

Dit model heeft een Ultra HD 4Kdisplay.Philips presenteert dit 55OLED803/12 met een scherm van 55inches; deze televisiebehoort tot de serie grote modellen in het assortiment.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Philips kiest een frequentie van 120 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Ultra HD 4Kkwaliteitsresolutie.
Zo Philips 55OLED803/12 kunt u films en video’s op een andere manier bekijken.

Het geluid van de Philips 55OLED803/12

De ontwerpers hiervan 55OLED803/12 hebben een apparaat ontwikkeld met een betere geluidskwaliteit dan de CD-kwaliteit; deze TV geeft je een verbluffende audiobeleving.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust metdiverse schotten en zorgt voor een geluidsvermogen van 10 W.

55OLED803/12 van Philips- Ingebedde intelligentie

Voor het softwaregedeelte heeft het 55OLED803/12 Philips een besturingssysteemAndroid 7.1.2 Nougat. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV 55OLED803/12 communiceert.
Deze software-omgeving innoveert op de Philips 55OLED803/12 met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

Presentatie van de verbindingstechniek van Philips 55OLED803/12

Het 55OLED803/12 zal de gebruikers van multi-device verrukken. Inderdaad, de connectiviteit bestaat uit vele ingangen en poorten om alle mogelijkheden op het gebied van home cinema of gaming mogelijk te maken.
Dankzij het bovengemiddelde aantal aansluitingen is deze TV zeer royaal.

Dit model heeft een totaal aan 10 verbindingen, niet te slecht.Bijna alle apparaten in uw huis kunnen worden aangesloten: de doos, de gameconsole, een multimediaserver en vele andere apparaten, naast uw dvd- of Blu-ray-speler.

In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
2 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 3 audio-uitgangen, 1 antenne-ingang

55OLED803/12 van Philips- Technische kenmerken

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 122.78 cm x 70.56 cm x 4.93 cm
Schermgrootte in inches 55
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem OLED
Weergavefrequentie 120
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Android 7.1.2 Nougat
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 7
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 3
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja

55OLED803/12 van Philips- De conclusie

Met andere woorden, het Philips 55OLED803/12 is beter dan de concurrentie. Bijna perfect op alles. Of het nu gaat om home cinema sessies of online gamesessies, het is de TV om te bezitten.
De keuze Philips om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de 55OLED803/12, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
Deze TV is uitgerust met een OLED-paneel; de basis LED-technologie wordt vergeten, want het eindresultaat is zo mooi. Een apparaat om niet te vergeten op het moment van aankoop.
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingrediƫnten van een apparaat dat u wilt bezitten.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.