Philips 55PUS7304/12 het andere televisietoestel van Philips

Philips 55PUS7304/12 A Ultra HD 4Kdat het verschil maakt?

Philips behoort tot de belangrijke spelers op de televisiemarkt en stelt hiermee 55PUS7304/12 een interessant scherm voor dat door ons laboratorium is getest.
Ten eerste, wat betreft de grootte van het scherm, hebben we te maken met een 55centimeter.
We hebben te maken met een vrij groot model.
Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenUltra HD 4K resolution.  Met een diagonaal van 55 inches kan dit mid-range model beschouwd worden als een vrij goedkope televisie.
Waarom kunnen we dit 55PUS7304/12 als overtuigend beschouwen, ondanks de positie in het middensegment? Dat is wat we in dit artikel gaan ontdekken.

tv-ontwerppresentatie Philips 55PUS7304/12

Het Philips 55PUS7304/12 verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
Er is niets veranderd in het ontwerp van dit nieuwe model. Philips blijft de golf van het ontwerp waar we nu aan gewend zijn.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
Deze nieuwe Philips 55PUS7304/12 is nogal plat.
Met een grootte van 55 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Inderdaad, het heeft een eenvoudige basis, die perfect past in het decor, waardoor u een gevoel van eenheid en elegantie krijgt.De vorm van de basisis ontworpen om in het oog te springen.
De charme van het 55PUS7304/12 is ongetwijfeld zijn technologie Slim Metal Design.
Een middelgrote televisie die sterk afhankelijk is van het ontwerp en de kwaliteit van de materialen; argumenten die Philips al geruime tijd de aandacht vestigen op deze producten. Dit alles voor een prijs die binnen de perken blijft.

55PUS7304/12 van Philips- Het scherm

Het Philips kan nauwelijks beter dan dit 55PUS7304/12 met een Direct LED scherm.
Met dit nieuwe model, Philips bevestigt een van zijn technologische keuzes.Het gebruik van LED’s zorgt voor een uitstekend beeld.
Het Philips televisietoestel geeft een Ultra HD 4Kresolutie weer.En met zijn 55inches zit hij in een serie TV’s die…behoort tot de serie grote modellen in het assortiment.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Philips kiest een frequentie van 60 Hz, dit maakt dit TV-toestel beter gepositioneerd dan zijn concurrenten. Een perfect gesynchroniseerd beeld dat u zal verrukken voor uw thuisbioscoop.
Tot slot, Philips heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Zo Philips 55PUS7304/12 kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

Het geluid van de Philips 55PUS7304/12

Ze Philips 55PUS7304/12 is niet tevreden met het weergeven van een verbluffende beeldkwaliteit. Inderdaad, het verrast ons ook aangenaam met zijn goed gemaakte audioprestaties.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee schotten en een vermogen van 10 W.

Tot slot, het geluid van deze TV zal u het grootste deel van het geluidsspectrum geven. Het is gemiddeld, maar niet van slechte kwaliteit.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Philips 55PUS7304/12

Aan de softwarekant is het Philips 55PUS7304/12 uitgerust met het besturingssysteemAndroid 9.0 Pie geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.
Deze software-omgeving innoveert op de Philips 55PUS7304/12 met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

55PUS7304/12 van Philips- Zijn connectiviteit

Alle beschikbare connectiviteit maakt het mogelijk om de huidige behoeften te dekken.
Of het nu gaat om uw externe harde schijf, NAS of gameconsole, al deze elementen kunnen op deze TV worden aangesloten.

Dit model heeft een totaal aan 11 verbindingen, niet te slecht.Bijna alle apparaten in uw huis kunnen worden aangesloten: de doos, de gameconsole, een multimediaserver en vele andere apparaten, naast uw dvd- of Blu-ray-speler.

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
2 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 3 audio-uitgangen, 1 audio-ingang, 1 antenne-ingang

Presentatie van de technische kenmerken van de Philips 55PUS7304/12

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Schermgrootte in inches 55
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Android 9.0 Pie
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 3
Aantal audio-ingangen 1
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja

Ter afsluiting van de Philips 55PUS7304/12

Met de bedoeling om een verschil te maken, wil deze nieuwe 55PUS7304/12 Philips opzet een verschil maken. Goed doordacht en goed afgewerkt. Deze middenklasse is een verstandige keuze.
Daarnaast is het vermeldenswaardig dat deze 55PUS7304/12 is uitgerust met slimme tv-technologie. Hierdoor heeft u een topapparaat in zijn categorie, wat het een relevante keuze maakt.
Het Direct LED-scherm verbetert de algehele beeldweergave en zorgt voor een grotere uniformiteit.
Philips kiest voor 4k technologie. Een verstandige keuze die het mogelijk maakt om een apparaat met een goed gedefinieerde beeld- en kwaliteitsgeluidsweergave onder ogen te zien. Het is mooi en krachtig tegelijk.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.