Philips 70PUS6724/12 de televisie Direct LED van Philips

Philips 70PUS6724/12 A Ultra HD 4Kdat het verschil maakt?

Philips is het opheffen van de sluier op zijn nieuwe zeer top van het bereik televisie 70PUS6724/12. Uitgerust met de nieuwste beschikbare technologie vertegenwoordigt het de “must have” in uw zitkamer.
Laten we eens kijken naar de grootte. Het is een 70 inches.
De technici van de Hollywood-studio’s Philips zeggen te hebben samengewerkt met specialisten om een kwalitatief hoogstaand resultaat te krijgen.
Deze televisie wordt geleverd met een Ultra HD 4K resolution.  Het is prachtig. Het is moeilijk om kritiek te leveren op zo’n goed afgewerkt product. Elegant design en een goede kwaliteit afwerking zijn de kenmerken van deze televisie.
Wilt u het kopen ? Na het lezen van dit artikel weet u of de prijs echt de moeite waard is.

tv-ontwerppresentatie Philips 70PUS6724/12

Een zeer uitgebreid ontwerp en hoogwaardige technische elementen, maken dit Philips 70PUS6724/12 een top-of-the-range TV-toestel.
Het ontwerp Philips 70PUS6724/12 is grotendeels geïnspireerd op de andere modellen in de 6700 serie.
Een positief oordeel over het geheel genomen. Deze TV komt overeen met wat verwacht wordt van een top-of-the-range TV, zowel in termen van materiaal als van beeldmateriaal.
Deze nieuwe Philips 70PUS6724/12 is gewoon plat.
Met een interessante grootte van 70 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.
Een opmerkelijke innovatie voor dit model is het gebruik van de Slim design technologie.
Philips een scherm met een buitengewoon design te tekenen. Het biedt echter een sobere presentatie, maar met materialen die het gevoel van kwaliteit versterken. Het is top-of-the-range terwijl de prijs redelijk blijft.

70PUS6724/12 van Philips- Het scherm

Philips richt zich nu op de beeldkwaliteit. Met dit nieuwe model 70PUS6724/12 wilden de ingenieurs op dit gebied een top-tv-toestel creëren.
Philips blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.Het gebruik van LED’s zorgt voor een uitstekend beeld.
Het Philips 70PUS6724/12 is beschikbaar in de Ultra HD 4Kresolutie.Met een schermformaat van 70inches, dit 70PUS6724/12is aan de top van zijn gamma.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Met een frequentie van 60 Hz, dit maakt dit TV-toestel beter gepositioneerd dan zijn concurrenten. Een perfect gesynchroniseerd beeld dat u zal verrukken voor uw thuisbioscoop.
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een Ultra HD 4Kkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Ter afsluiting van het displaygedeelte kunnen we zeggen dat het mooi is; het is duidelijk topklasse.

Het geluid van de Philips 70PUS6724/12

Het Philips 70PUS6724/12 zal u een helder en trouw geluid geven; dankzij het zal u een unieke verbonden ervaring beleven.
Het televisietoestel is uitgerust met twee luidsprekersmet 10 W bij uitgang.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Philips 70PUS6724/12

Het is bijna een gewoonte geworden voor Philips, dit 70PUS6724/12 heeft zijn besturingssysteemSaphi. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.

Presentatie van de verbindingstechniek van Philips 70PUS6724/12

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Philips 70PUS6724/12, hebben we veel keuze.
Dankzij het bovengemiddelde aantal aansluitingen is deze TV zeer royaal.

Dit model heeft een totaal aan 11 verbindingen, niet te slecht.Het Philips 70PUS6724/12 is dus aan de top van zijn gamma. De keuzes die de verbindingen bieden zijn gewoonweg enorm.

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 3 audio-uitgangen, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Technische kenmerken van de Philips 70PUS6724/12

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 153.92 cm x 86.58 cm x 8.61 cm
Schermgrootte in inches 70
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Saphi
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 7
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 3
Aantal audio-ingangen 0
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
ethernet Ja

70PUS6724/12 van Philips- De conclusie

De conclusie is dat deze Philips 70PUS6724/12 als topklasse moet worden geclassificeerd. Bijna perfect op alles, het is de TV om te bezitten voor thuisbioscoop sessies en online game sessies.
De keuze Philips om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de 70PUS6724/12, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
Het Direct LED-scherm verbetert de algehele beeldweergave en zorgt voor een grotere uniformiteit.
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingrediënten van een apparaat dat u wilt bezitten.

Van deze nieuwe Philips kunnen we 3 positieve punten behouden: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.