QE55Q64RATXXC van Samsung : Test en analyse

Samsung QE55Q64RATXXC A Ultra HD 4Kdat het verschil maakt?

Samsung is het opheffen van de sluier op zijn nieuwe zeer top van het bereik televisie QE55Q64RATXXC. Uitgerust met de nieuwste beschikbare technologie vertegenwoordigt het de “must have” in uw zitkamer.
Een snelle blik op het specificatieblad : 55 inches.
Het is duidelijk een van de andere modellen van rivalen. Niet meer en niet minder.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenUltra HD 4K resolution.  Samsung De nieuwe QE55Q64RATXXC. We hebben te maken met een perfect uitgebalanceerde televisie die als een echte referentie geldt.
Een nauwkeurigere analyse zal ons in staat stellen om te weten hoe dit QE55Q64RATXXC zich onderscheidt van de rangorde en echt beter is dan de concurrenten.

Het ontwerp van de Samsung QE55Q64RATXXC

De technici van de Samsung afdeling hebben een echt meesterwerk gemaakt wat betreft het uiterlijk van dit televisietoestel.
Geen revolutie op het gebied van de esthetiek van deze QE55Q64RATXXC. We zijn in lijn met de marktstandaarden. We weten tenminste wat we kopen: een televisietoestel.
Een positief oordeel over het geheel genomen. Deze TV komt overeen met wat verwacht wordt van een top-of-the-range TV, zowel in termen van materiaal als van beeldmateriaal.
Deze Samsung QE55Q64RATXXC is nogal plat.
Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.
Het belang van het QE55Q64RATXXC is ongetwijfeld zijn technologie Slim design.
Een TV van 55inches, deze Samsung bevindt zich duidelijk in de top van het assortiment van het merk. Een TV met een sobere en verfijnde stijl.

tv-presentatie Samsung QE55Q64RATXXC

Omdat het om een high-end product gaat, zijn de eisen aan de beeldkwaliteit natuurlijk hoog. En op zijn minst doet het Samsung QE55Q64RATXXC met een Edge-LED scherm het opvallend goed.
Met deze nieuweQE55Q64RATXXC Samsung, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.Het gebruik van de Edge-LED, ook al staat het Edge-LED bekend om de lagere kwaliteit van de beeldverlichting, die hiervoor de voorkeur heeft gekregenQE55Q64RATXXC.

Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Ultra HD 4Kresolutie voor.Samsung presenteert dit QE55Q64RATXXC met een scherm van 55inches; deze televisiebehoort tot de serie standaardmodellen in het assortiment.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Met een frequentie van 120 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is aan de top van zijn gamma.
Tot slot, Samsung heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Tot slot op de display, de QE55Q64RATXXC verdient het om te worden beschouwd op het moment van aankoop. Het is top-of-the-line topkwaliteit.

Het geluid van de Samsung QE55Q64RATXXC

Het Samsung QE55Q64RATXXC zal u een helder en trouw geluid geven; dankzij het zal u een unieke verbonden ervaring beleven.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee luidsprekersmet 10 W bij uitgang.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Samsung QE55Q64RATXXC

Het is bijna een gewoonte geworden voor Samsung, dit QE55Q64RATXXC heeft zijn besturingssysteemTizen 5. Het zal u toelaten om met plezier een aantal amusementsmogelijkheden te verkennen.
Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV QE55Q64RATXXC communiceert.

Presentatie van de verbindingstechniek van Samsung QE55Q64RATXXC

Alle connectoren zijn gegroepeerd voor een beter gebruik. De uitgangen en poorten zijn talrijk genoeg om in al uw behoeften te voorzien.
In dit TV-assortiment behoort het QE55Q64RATXXC aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 8 mogelijke verbanden dat dit QE55Q64RATXXC wordt gepresenteerd.De laat u Samsung QE55Q64RATXXC toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
2 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 antenne-ingang

Presentatie van de technische kenmerken van de Samsung QE55Q64RATXXC

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 120,97 cm x 68,05 cm x 5,87 cm
Schermgrootte in inches 55
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Edge-LED
Weergavefrequentie 120
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Tizen 5
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 5
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 111 W

Onze conclusie over de Samsung QE55Q64RATXXC

De conclusie is dat deze Samsung QE55Q64RATXXC als topklasse moet worden geclassificeerd. Bijna perfect op alles, het is de TV om te bezitten voor thuisbioscoop sessies en online game sessies.
De keuze Samsung om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de QE55Q64RATXXC, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
Met het Edge-LED-paneel heeft u de beschikking over een krachtig displaysysteem. Dit apparaat is van hoge kwaliteit.
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingrediƫnten van een apparaat dat u wilt bezitten.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.