QE65Q60R van Samsung : Test en analyse

Samsung QE65Q60R de nieuwe Ultra HD 4K

Vandaag gaan we de Samsung QE65Q60R, een top-of-the-range televisie van Samsung. Een diepere analyse om na te gaan of er geen gebrek is aan kwaliteit voor dit model.
Laten we eens kijken naar de grootte. Het is een 65 inches.
We kijken naar een zeer imposante televisie ; Je zult hem niet zo nu en dan verplaatsen.
Daarnaast Samsung geeft dit eenUltra HD 4K resolution.  Samsung De nieuwe QE65Q60R. We hebben te maken met een perfect uitgebalanceerde televisie die als een echte referentie geldt.
Laten we dit televisietoestel eens van dichterbij bekijken.

tv-ontwerppresentatie Samsung QE65Q60R

Een zeer uitgebreid ontwerp en hoogwaardige technische elementen, maken dit Samsung QE65Q60R een top-of-the-range TV-toestel.
Geen revolutie op het gebied van de esthetiek van deze QE65Q60R. We zijn in lijn met de marktstandaarden. We weten tenminste wat we kopen: een televisietoestel.
Een positief oordeel over het geheel genomen. Deze TV komt overeen met wat verwacht wordt van een top-of-the-range TV, zowel in termen van materiaal als van beeldmateriaal.
Deze Samsung QE65Q60R is gewoon plat.
Met een interessante grootte van 65 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.
De charme van het QE65Q60R is ongetwijfeld zijn technologie Slim design.
Tot slot hebben we te maken met een hoogwaardig apparaat. Samsung probeert met dit model meer ruimte in te nemen in deze niche, voor een interessant resultaat.

QE65Q60R van Samsung- Het scherm

Samsung richt zich nu op de beeldkwaliteit. Met dit nieuwe model QE65Q60R wilden de ingenieurs op dit gebied een top-tv-toestel creƫren.
Samsung blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.Het gebruik van de Edge-LED, ook al staat het Edge-LED bekend om de lagere kwaliteit van de beeldverlichting, die hiervoor de voorkeur heeft gekregenQE65Q60R.

Het Samsung televisietoestel geeft een Ultra HD 4Kresolutie weer.Bovendien, met een scherm van 65inches, de QE65Q60Ris gepositioneerd in het segment van de grote modellen.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Samsung kiest een frequentie van 120 Hz, we kijken naar een high-end TV. Perfect beeld en uitzonderlijke synchronisatie in spel- of filmmodus.
Tot slot, Samsung heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Tot slot op de display, de QE65Q60R verdient het om te worden beschouwd op het moment van aankoop. Het is top-of-the-line topkwaliteit.

Het geluid van de Samsung QE65Q60R

Verbeterde bas en bastonen, nauwkeurige hoge tonen. Hiermee QE65Q60R komt de muziek tot leven dankzij een perfecte weergave van de meest subtiele nuances en details.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee schotten voor een geluidsvermogen van 10 W.

QE65Q60R van Samsung- Ingebedde intelligentie

Voor het softwaregedeelte heeft het QE65Q60R Samsung een besturingssysteemTizen 5. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.

Het verbindingssysteem van de Samsung QE65Q60R

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Samsung QE65Q60R, hebben we veel keuze.
Of het nu gaat om uw externe harde schijf, NAS of gameconsole, al deze elementen kunnen op deze TV worden aangesloten.

Het is met 8 mogelijke verbanden dat dit QE65Q60R wordt gepresenteerd.Het Samsung QE65Q60R is dus aan de top van zijn gamma. De keuzes die de verbindingen bieden zijn gewoonweg enorm.

In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
2 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 antenne-ingang

Presentatie van de technische kenmerken van de Samsung QE65Q60R

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 142.851 cm x 80.3538 cm x 5.92 cm
Schermgrootte in inches 65
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Edge-LED
Weergavefrequentie 120
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Tizen 5
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 5
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 118 W

Ter afsluiting van de Samsung QE65Q60R

De conclusie is dat deze Samsung QE65Q60R als topklasse moet worden geclassificeerd. Bijna perfect op alles, het is de TV om te bezitten voor thuisbioscoop sessies en online game sessies.
Daarnaast is het vermeldenswaardig dat deze QE65Q60R is uitgerust met slimme tv-technologie. Hierdoor heeft u een topapparaat in zijn categorie, wat het een relevante keuze maakt.
Bij dit model vergeten we de LED en gaan we de displaytechnologie in de Edge-LED-modus gebruiken. Er is niets om je zorgen over te maken. Het resultaat is vlekkeloos.
Voor de display technologie zijn we in 4K; je hebt een zeer goede kwaliteit beeld, en een indrukwekkende geluidskwaliteit; met zijn goed doordachte esthetiek, het resultaat geeft je een apparaat dat je wilt kopen.

Van deze nieuwe Samsung kunnen we 3 positieve punten behouden: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.