QE75Q950R Samsung heeft een display Direct LED

Samsung QE75Q950R de nieuwe Ultra HD 8K

Een evolutie van het vorige model, het Samsung QE75Q950R is de nieuwste topklasse televisiegeneratie.
Een snelle blik op het specificatieblad : 75 inches.
De technici van de Hollywood-studio’s Samsung zeggen te hebben samengewerkt met specialisten om een kwalitatief hoogstaand resultaat te krijgen.
Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenUltra HD 8K resolution.  Het is prachtig. Het is moeilijk om kritiek te leveren op zo’n goed afgewerkt product. Elegant design en een goede kwaliteit afwerking zijn de kenmerken van deze televisie.
Een nauwkeurigere analyse zal ons in staat stellen om te weten hoe dit QE75Q950R zich onderscheidt van de rangorde en echt beter is dan de concurrenten.

tv-ontwerppresentatie Samsung QE75Q950R

Een zeer uitgebreid ontwerp en hoogwaardige technische elementen, maken dit Samsung QE75Q950R een top-of-the-range TV-toestel.
Er is niets veranderd in het ontwerp van dit nieuwe model. Samsung blijft de golf van het ontwerp waar we nu aan gewend zijn.
Een hoogwaardige afwerking; een getrouw beeld; alles is gecombineerd om Samsung QE75Q950R een elegante TV in deze serie te maken.
Deze nieuwe Samsung QE75Q950R is nogal plat.
Met zijn schermoppervlak van 75 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.
De charme van het QE75Q950R is ongetwijfeld zijn technologie Slim design.
Tot slot hebben we te maken met een hoogwaardig apparaat. Samsung probeert met dit model meer ruimte in te nemen in deze niche, voor een interessant resultaat.

Het scherm van de Samsung QE75Q950R

Samsung legt de nadruk op beeldkwaliteit om de markt terug te winnen; deze TV biedt u een top-of-the-range visuele ervaring.
Samsung blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.Het is LED en dat is goed, want het beeldresultaat is uitstekend.
Dit model heeft een Ultra HD 8Kdisplay.Deze resolutie is duidelijk beter dan wat er in het algemeen wordt gedaan.
En met zijn 75inches zit hij in een serie TV’s die…is een van de grootste.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Door het te voorzien van een frequentie van 120 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is aan de top van zijn gamma.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Ultra HD 8Kkwaliteitsresolutie.
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het is gewoon top-of-the-line.

QE75Q950R van Samsung- Het geluid

Het audiogedeelte van deze TV is uitzonderlijk; hoogwaardige luidsprekers dragen bij aan deze kwaliteitsvolle weergave, voor een meeslepend resultaat.
Het televisietoestel is uitgerust met twee schotten en zorgt voor een geluidsvermogen van 10 W.

Het intelligente aspect van de Samsung QE75Q950R

Aan de softwarekant is het Samsung QE75Q950R uitgerust met het besturingssysteemTizen 5 geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.

Het verbindingssysteem van de Samsung QE75Q950R

Alle connectoren zijn gegroepeerd voor een beter gebruik. De uitgangen en poorten zijn talrijk genoeg om in al uw behoeften te voorzien.
Bij een aantal aansluitingen die onder het gemiddelde van het bereik liggen, zult u moeten kiezen welk(e) apparaat(pen) in uw huis u wilt aansluiten op uw TV.

Dit model heeft een totaal aan 4 verbindingen, niet te slecht.Op een paar apparaten na, zult u niet in staat zijn om veel elementen met elkaar te verbinden. Lage keuze in vergelijking met de concurrentie.

U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
2 USB-poorten, 1 audio-uitgang, 1 antenne-ingang

Presentatie van de technische kenmerken van de Samsung QE75Q950R

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 164.98 cm x 92.81 cm x 3.46 cm
Schermgrootte in inches 75
Schermresolutie Ultra HD 8K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 120
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Tizen 5
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 5
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 0
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 409 W

Ter afsluiting van de Samsung QE75Q950R

Met andere woorden, het Samsung QE75Q950R is beter dan de concurrentie. Bijna perfect op alles. Of het nu gaat om home cinema sessies of online gamesessies, het is de TV om te bezitten.
De keuze Samsung om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de QE75Q950R, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
Een Direct LED-paneel animeren deze televisie. De weergave is goed, zelfs zeer goed.
Nog steeds zeer zeldzaam, toont de 8K display de technologische beheersing van Samsung de televisiesector aan.

Van deze nieuwe Samsung kunnen we 3 positieve punten behouden: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.