QN49Q60RAFXZC van Samsung : Test en analyse

QN49Q60RAFXZC van Samsung- Presentatie van deze Ultra HD 4K

Laatst gelanceerd in de reeks van Samsung, zijn we nu in staat om te weten wat de nieuwe top-of-the-range model QN49Q60RAFXZC is echt de moeite waard.
Ten eerste, de grootte: 49 inches op dit apparaat.
Niet te klein, niet te groot. Kortom, een gemiddeld onopvallend model.
Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenUltra HD 4K resolution.  De televisie onderscheidt zich van de concurrentie door deze keuze voor het hoge Ultra HD 4K bereik.
We hebben het in detail onderzocht en nodigen u uit om het vandaag te ontdekken in onze recensie.

QN49Q60RAFXZC van Samsung – Ontwerp

Een zeer uitgebreid ontwerp en hoogwaardige technische elementen, maken dit Samsung QN49Q60RAFXZC een top-of-the-range TV-toestel.
Het ontwerp Samsung QN49Q60RAFXZC is grotendeels geïnspireerd op de andere modellen in de Q60R serie.
Op dit punt begaat de fabrikant bijna geen vergissing, want we hebben te maken met een televisietoestel dat een top-uitstraling heeft en waarvan de elegantie uw woonkamer zal verfraaien.
De Samsung QN49Q60RAFXZC is vrij standaard, plat.
Met zijn glazen oppervlak van 49 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.
De charme van het QN49Q60RAFXZC is ongetwijfeld zijn technologie Slim design.
Tot slot hebben we te maken met een hoogwaardig apparaat. Samsung probeert met dit model meer ruimte in te nemen in deze niche, voor een interessant resultaat.

Het scherm van de Samsung QN49Q60RAFXZC

Met dit high-end model voor beeld- en weergaveweergave, Samsung blijft het marktaandeel toenemen ten opzichte van de internationale reuzen die haar concurrenten zijn.
Samsung blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.Het gebruik van de Edge-LED, ook al staat het Edge-LED bekend om de lagere kwaliteit van de beeldverlichting, die hiervoor de voorkeur heeft gekregenQN49Q60RAFXZC.

Het Samsung televisietoestel geeft een Ultra HD 4Kresolutie weer.Bovendien, met een scherm van 49inches, de QN49Q60RAFXZCbehoort tot de serie standaardmodellen in het assortiment.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Samsung kiest een frequentie van 60 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Bovendien Samsung heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Ultra HD 4Kbeeldresolutie.
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het is gewoon top-of-the-line.

Het geluid van de Samsung QN49Q60RAFXZC

Verbeterde bas en bastonen, nauwkeurige hoge tonen. Hiermee QN49Q60RAFXZC komt de muziek tot leven dankzij een perfecte weergave van de meest subtiele nuances en details.
De apparatuur bestaat uit twee schotten en een vermogen van 10 W.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Samsung QN49Q60RAFXZC

Aan de softwarekant is het Samsung QN49Q60RAFXZC uitgerust met het besturingssysteemTizen 5. Het zal u toelaten om met plezier een aantal amusementsmogelijkheden te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

QN49Q60RAFXZC van Samsung- Zijn connectiviteit

Samsung maakt een vlekkeloos verbindingsdeel; het is onberispelijk en esthetisch schoon.
U moet zorgvuldig de apparaten kiezen die u hierop QN49Q60RAFXZC wilt aansluiten. De reden? er zijn weinig keuzes in termen van beschikbare connectoren.

Dit model heeft een totaal aan 7 verbindingen, niet te slecht.Op een paar apparaten na, zult u niet in staat zijn om veel elementen met elkaar te verbinden. Lage keuze in vergelijking met de concurrentie.

U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
2 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang

Technische kenmerken van de Samsung QN49Q60RAFXZC

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 107.29 cm x 60.35 cm x 5.84 cm
Schermgrootte in inches 49
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Edge-LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Tizen 5
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja

Onze conclusie over de Samsung QN49Q60RAFXZC

De conclusie is dat deze Samsung QN49Q60RAFXZC als topklasse moet worden geclassificeerd. Bijna perfect op alles, het is de TV om te bezitten voor thuisbioscoop sessies en online game sessies.
De keuze Samsung om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de QN49Q60RAFXZC, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
Het Edge-LED-display toont een uitstekend beeld.
Deze 4K TV kan ook bogen op een bijna perfecte beeldkwaliteit en een heldere, esthetische en krachtige geluidsweergave.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.