QN75Q60RAFXZA Samsung is terug met een TV-toestel Edge-LED

Hoe zit het met de nieuwe Samsung QN75Q60RAFXZA?

Samsung is het opheffen van de sluier op zijn nieuwe zeer top van het bereik televisie QN75Q60RAFXZA. Uitgerust met de nieuwste beschikbare technologie vertegenwoordigt het de “must have” in uw zitkamer.
Ten eerste, de grootte: 75 inches op dit apparaat.
En je moet ons geloven dat het indrukwekkend is. De eerste vraag die u zich moet stellen is de plaats waar u deze televisie gaat installeren.
Daarnaast Samsung geeft dit eenUltra HD 4K resolution.  Het is prachtig. Het is moeilijk om kritiek te leveren op zo’n goed afgewerkt product. Elegant design en een goede kwaliteit afwerking zijn de kenmerken van deze televisie.
Een nauwkeurigere analyse zal ons in staat stellen om te weten hoe dit QN75Q60RAFXZA zich onderscheidt van de rangorde en echt beter is dan de concurrenten.

tv-ontwerppresentatie Samsung QN75Q60RAFXZA

De ontwerpers hebben besloten om iets heel moois te doen. Dat is tenminste wat er naar voren komt als je het product onder ogen ziet.
Het ontwerp Samsung QN75Q60RAFXZA heeft niets te maken met dat van de andere modellen in de Samsung Q60R serie.
Op dit punt begaat de fabrikant bijna geen vergissing, want we hebben te maken met een televisietoestel dat een top-uitstraling heeft en waarvan de elegantie uw woonkamer zal verfraaien.
Deze nieuwe Samsung QN75Q60RAFXZA neemt een standaardvorm aan met een flatscreen.
Met zijn glazen oppervlak van 75 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.Bovendien is de steun van de Commissieis boogvormig.Tot slot hebben we te maken met een hoogwaardig apparaat. Samsung probeert met dit model meer ruimte in te nemen in deze niche, voor een interessant resultaat.

Het scherm van de Samsung QN75Q60RAFXZA

Samsung richt zich nu op de beeldkwaliteit. Met dit nieuwe model QN75Q60RAFXZA wilden de ingenieurs op dit gebied een top-tv-toestel creƫren.
Met deze nieuweQN75Q60RAFXZA Samsung, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.Het is Edge LED-display en dat is jammer. Door zijn leeftijd en nieuwe mogelijkheden zoals de led, zal je het gevoel hebben dat je 10 jaar teruggaat. Het beeld is slecht.

Het Samsung QN75Q60RAFXZA is beschikbaar in de Ultra HD 4Kresolutie.Samsung presenteert dit QN75Q60RAFXZA met een scherm van 75inches; deze televisiebehoort tot de serie grote modellen in het assortiment.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Samsung kiest een frequentie van 120 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is aan de top van zijn gamma.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Ultra HD 4Kkwaliteitsresolutie.
Ter afsluiting van het displaygedeelte kunnen we zeggen dat het mooi is; het is duidelijk topklasse.

QN75Q60RAFXZA van Samsung- Het geluid

Het Samsung QN75Q60RAFXZA zal u een helder en trouw geluid geven; dankzij het zal u een unieke verbonden ervaring beleven.
De apparatuur bestaat uit twee schotten en zorgt voor een geluidsvermogen van 20 W.

Het intelligente aspect van de Samsung QN75Q60RAFXZA

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het QN75Q60RAFXZA zijn besturingssysteemBixby. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV QN75Q60RAFXZA communiceert.
Deze software-omgeving innoveert op de Samsung QN75Q60RAFXZA met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

QN75Q60RAFXZA van Samsung- Zijn connectiviteit

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Samsung QN75Q60RAFXZA, hebben we veel keuze.
In deze prijsklasse biedt deze TV een hoger aantal aansluitingen dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 9 mogelijke verbanden dat dit QN75Q60RAFXZA wordt gepresenteerd.Het Samsung QN75Q60RAFXZA is waarschijnlijk de beste keuze vandaag. De meeste woningen zijn nu uitgerust met een doos, een spelconsole, een multimediaserver en andere apparaten, naast de eenvoudige dvd-speler.
U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
2 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 2 antenne-ingangen

Presentatie van de technische kenmerken van de Samsung QN75Q60RAFXZA

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 164.98 cm x 92.80 cm x 6.1 cm
Schermgrootte in inches 75
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Edge-LED
Weergavefrequentie 120
Geluidsvermogen 20
Slimme TV Bixby
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 100 W

Onze conclusie over de Samsung QN75Q60RAFXZA

Met andere woorden, het Samsung QN75Q60RAFXZA is beter dan de concurrentie. Bijna perfect op alles. Of het nu gaat om home cinema sessies of online gamesessies, het is de TV om te bezitten.
Met een slimme tv-technologie profiteert u van een relevante keuze voor een topmodel. Echt interessant.
Het Edge-LED-display toont een uitstekend beeld.
Deze 4K TV kan ook bogen op een bijna perfecte beeldkwaliteit en een heldere, esthetische en krachtige geluidsweergave.

Van deze nieuwe Samsung kunnen we 3 positieve punten behouden: de schermgrootte, het geluidsvermogen, de diepte van de kleuren.