QN82Q800T van Samsung : Test en analyse

Hoe zit het met de nieuwe Samsung QN82Q800T?

Een goede mid-range televisie. Zo kunnen we de Samsung QN82Q800T.
Deze televisie wordt geleverd met een Ultra HD 8K resolution.  Deze televisie maakt deel uit van de hoofdgroep van de huidige TV’s. Het valt niet helemaal op bij zijn concurrenten met deze keuze van Ultra HD 8K.
Is het Samsung gelukt om de uitdaging van een efficiƫnt televisietoestel aan te gaan. Dit is wat we gaan zien net na .

QN82Q800T van Samsung – Ontwerp

Sober maar in lijn met de huidige trends. Samsung heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
Een goede totaalscore voor deze TV; het komt overeen met design in de geest van de tijd. Een kwaliteit van de materialen en een visueel aspect dat je niet ongevoelig maakt.
Een middelgrote televisie die sterk afhankelijk is van het ontwerp en de kwaliteit van de materialen; argumenten die Samsung al geruime tijd de aandacht vestigen op deze producten. Dit alles voor een prijs die binnen de perken blijft.

tv-presentatie Samsung QN82Q800T

De ontwerpers Samsung hebben dit nieuwe TV-toestel QN82Q800T gemaakt. Een nieuw mid-range model met de kenmerken van zijn tijd, een goed gekalibreerd beeld, en een hoogwaardige verwerking.

Dit model heeft een Ultra HD 8Kdisplay.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Ontworpen met een frequentie van 40 Hz, u kunt het gebruik van deze TV in de spel- of thuisbioscoopmodus vergeten. beeldverschuivingen kunnen belangrijk zijn en de nauwkeurigheid (in vergelijking met de originele bron) is zeer gemiddeld.
Bovendien Samsung heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Ultra HD 8Kbeeldresolutie.
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het ligt in het bereik, zonder bloei of overdaad. Een extra keuze in het middensegment.

Het geluid van de Samsung QN82Q800T

De geluidskwaliteit is correct, maar meer niet. De typische low-medium en mid-range geluiden zijn verre van wat de concurrentie te bieden heeft. Het geluid van de nog QN82Q800T steeds heeft het voordeel dat het niet verzadigd is. In ieder geval is de installatie zoals die af fabriek wordt gepresenteerd net voldoende voor dit televisietoestel.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust metdiverse sprekersmet 7.5 W bij uitgang.

Tot slot, het geluid van deze TV zal u het grootste deel van het geluidsspectrum geven. Het is gemiddeld, maar niet van slechte kwaliteit.

QN82Q800T van Samsung- Ingebedde intelligentie

Het is bijna een gewoonte geworden voor Samsung, dit QN82Q800T heeft zijn besturingssysteemTizen 5.5U zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.
Deze software-omgeving innoveert op de Samsung QN82Q800T met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

Het verbindingssysteem van de Samsung QN82Q800T

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Samsung QN82Q800T, het biedt u voldoende elementen.
In deze prijsklasse biedt deze TV een hoger aantal aansluitingen dan de meeste van zijn concurrenten.

Dit model heeft een totaal aan 10 verbindingen, niet te slecht.Bijna alle apparaten in uw huis kunnen worden aangesloten: de doos, de gameconsole, een multimediaserver en vele andere apparaten, naast uw dvd- of Blu-ray-speler.

In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 4 antenne-ingangen

Presentatie van de technische kenmerken van de Samsung QN82Q800T

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 25.7
Schermgrootte in inches 81.5
Schermresolutie Ultra HD 8K
Weergavefrequentie 40
Geluidsvermogen 7.5
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 0
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
Dolby Digital Sound Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 210 W

Onze conclusie over de Samsung QN82Q800T

Tot slot is dit nieuw Samsung QN82Q800T een televisietoestel dat overal naartoe kan gaan; het kan aan het merendeel van de behoeften voldoen.
Met deze Ultra 8k Samsung maakt u de keuze voor geavanceerde technologie. Een verstandige keuze die u in staat stelt een perfect apparaat onder ogen te zien. Het is mooi en het geluid is krachtig. De juiste balans.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: het geluidsvermogen, de weergavefrequentie, de diepte van de kleuren.