RB32H1 RCA heeft een display Direct LED

Presentatie van de RCA RB32H1

Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenHD resolution.  

RB32H1 van RCA – Ontwerp

Geen revolutie op het gebied van de esthetiek van deze RB32H1. We zijn in lijn met de marktstandaarden. We weten tenminste wat we kopen: een televisietoestel.
De RB32H1neemt een standaardvorm aan met een flatscreen.
Met een interessante grootte van 32 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Uitgerust met een dubbele basis, RCA heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de RB32H1, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.
Een opmerkelijke innovatie voor dit model is het gebruik van de Slim Design technologie.

tv-presentatie RCA RB32H1

Met deze nieuweRB32H1 RCA, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.De kwaliteit van de LED geeft een uitstekende weergave.
Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een HDresolutie voor.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Bovendien RCA heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit HDbeeldresolutie.

Het geluid van de RCA RB32H1

Het televisietoestel is uitgerust met twee luidsprekers en een vermogen van 6 W.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel RCA RB32H1

Ondanks het ontbreken van een slimme TV, die de prijs van het TV-toestel zou hebben verhoogd, heeft u nog steeds de mogelijkheid om een TV-box te kopen die de functionaliteit van uw TV-toestel zal uitbreiden voor een redelijke prijs.

Technische kenmerken van de RCA RB32H1

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 72.5 cm x 44 cm x 8 cm
Schermgrootte in inches 32
Schermresolutie HD
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 6
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 1
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 1
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 24
Energieverbruik 60 W

Ter afsluiting van de RCA RB32H1

Terug naar de toekomst! Net als in de film wordt u in het verleden voortgestuwd. Met andere woorden, het voelt alsof het de jaren 2000 is. Geen slimme tv? Je leest het goed. Het is mogelijk, en het is de keuze die RCA dit maaktRB32H1.
Dit model maakt voor de weergave gebruik van Direct LED-technologie. Het resultaat is goed: de verlichting is gelijkmatig en het contrast is aangenaam.
Het is een slimme keuze voor deze TV. HD-resolutie voor dagelijks gebruik. Over een paar jaar zullen de prijzen van Ultra 8k zijn gedaald.