RCA RS43F1 : een goede LED televisie ?

RS43F1 van RCA- Presentatie van deze Full HD

Vandaag gaan we de RCA RS43F1, een mid-range televisie van RCA. Een review om de capaciteiten van dit model te controleren.
Ten eerste, wat betreft de grootte van het scherm, hebben we te maken met een 43centimeter.
Klein maar fijn; hopelijk als je de grootte ervan ziet, volgt hij je misschien (verhuizing of vakantie…). Goede mogelijkheden om zijn betrouwbaarheid op lange termijn te testen.
Deze televisie wordt geleverd met een Full HD resolution.  Met een diagonaal van 43 inches kan dit mid-range model beschouwd worden als een vrij goedkope televisie.
Door onze beoordeling vandaag, zult u begrijpen waarom de RCA RS43F1 is gerangschikt onder de beste TV’s van het moment.

RS43F1 van RCA – Ontwerp

Het RCA RS43F1 is met zijn eenvoudige ontwerp een interessant alternatief voor iedereen die een elegant televisietoestel in het middensegment wil.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
De RS43F1is nogal plat.
Met zijn schermoppervlak van 43 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.Een middelgrote televisie die sterk afhankelijk is van het ontwerp en de kwaliteit van de materialen; argumenten die RCA al geruime tijd de aandacht vestigen op deze producten. Dit alles voor een prijs die binnen de perken blijft.

Het scherm van de RCA RS43F1

Met de weergave hiervan RS43F1 wordt zorgvuldig omgegaan. Hierdoor kunnen kenners genieten van een kwaliteitsvolle weergave in de thuisbioscoopmodus. De kleuren zijn natuurgetrouw en diep zwart.
RCA blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.
Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Full HDresolutie voor.Het is beter dan de anderen voor een TV in zijn klasse.
En met zijn 43inches zit hij in een serie TV’s die…is aan de onderkant van zijn assortiment.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een Full HDkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Tot slot op de display, met de RS43F1 RCA maakt de keuze van het middengebied. Niet meer.

RS43F1 van RCA- Het geluid

Ze RCA RS43F1 is niet tevreden met het weergeven van een verbluffende beeldkwaliteit. Inderdaad, het verrast ons ook aangenaam met zijn goed gemaakte audioprestaties.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee schotten voor een geluidsvermogen van 6 W.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het RS43F1 RCA is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

Presentatie van de verbindingstechniek van RCA RS43F1

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op RCA RS43F1, het biedt u voldoende elementen.
In deze prijsklasse biedt deze TV een hoger aantal aansluitingen dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 10 mogelijke verbanden dat dit RS43F1 wordt gepresenteerd.Het RCA RS43F1 is waarschijnlijk de beste keuze vandaag. De meeste woningen zijn nu uitgerust met een doos, een spelconsole, een multimediaserver en andere apparaten, naast de eenvoudige dvd-speler.
Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 koptelefoonaansluiting, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Presentatie van de technische kenmerken van de RCA RS43F1

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 106,2 cm x 66,5 cm x 7,2 cm
Schermgrootte in inches 43
Schermresolutie Full HD
Beeldschermsysteem LED
Geluidsvermogen 6
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
PVR beschikbaar Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 74 W

Onze conclusie over de RCA RS43F1

Met de bedoeling om een verschil te maken, wil deze nieuwe RS43F1 RCA opzet een verschil maken. Goed doordacht en goed afgewerkt. Deze middenklasse is een verstandige keuze.
Met een slimme tv-technologie profiteert u van een relevante keuze voor een topmodel. Echt interessant.
Parallel daaraan zal een belangrijke parameter moeten worden toegevoegd: de prijs. U hebt hier een televisietoestel waarvan de prijs zeer concurrerend is in vergelijking met de concurrentie. Met andere woorden, met inbegrip van uw uiteindelijke beslissing, zult u rekening moeten houden met het feit dat dit een televisietoestel is dat al uw videobronnen correct weergeeft en u in staat stelt om in alle omstandigheden een zeer goed gedefinieerd beeld te hebben.

Van deze nieuwe RCA kunnen we 3 positieve punten behouden: het geluidsvermogen, de schermgrootte.