RCA RS50U1 de televisie Ultra HD 4K

Presentatie van de RCA RS50U1

RCA onthult een nieuw model dat is uitgerust met alle huidige verwachte verfijningen, de RS50U1.
Laten we eens kijken naar de grootte. Het is een 50 inches.
In overeenstemming met het merendeel van de op de markt verkrijgbare televisiematen, hebben de ingenieurs toch hun expertise gebruikt om een opmerkelijke afwerking te verkrijgen.
Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenUltra HD 4K resolution.  Deze televisie maakt deel uit van de hoofdgroep van de huidige TV’s. Het valt niet helemaal op bij zijn concurrenten met deze keuze van Ultra HD 4K.
Waarom kunnen we dit RS50U1 als overtuigend beschouwen, ondanks de positie in het middensegment? Dat is wat we in dit artikel gaan ontdekken.

tv-ontwerppresentatie RCA RS50U1

Sober maar in lijn met de huidige trends. RCA heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
Heel anders dan zijn voorgangers probeert het merk zich hier te onderscheiden om tegemoet te komen aan de behoeften van de consument.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
De RS50U1is vrij standaard, plat.
Met een interessante grootte van 50 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Uitgerust met een dubbele basis, RCA heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de RS50U1, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.Een middelgrote televisie die sterk afhankelijk is van het ontwerp en de kwaliteit van de materialen; argumenten die RCA al geruime tijd de aandacht vestigen op deze producten. Dit alles voor een prijs die binnen de perken blijft.

Het scherm van de RCA RS50U1

Met de weergave hiervan RS50U1 wordt zorgvuldig omgegaan. Hierdoor kunnen kenners genieten van een kwaliteitsvolle weergave in de thuisbioscoopmodus. De kleuren zijn natuurgetrouw en diep zwart.
RCA blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.
Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Ultra HD 4Kresolutie voor.Dat is al boven de gemiddelde resolutie van het bereik.
RCA presenteert dit RS50U1 met een scherm van 50inches; deze televisieis gepositioneerd in het gamma van modellen, in het gemiddelde.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Door het te voorzien van een frequentie van 100 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is aan de top van zijn gamma.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Ultra HD 4Kkwaliteitsresolutie.
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het ligt in het bereik, zonder bloei of overdaad. Een extra keuze in het middensegment.

RS50U1 van RCA- Het geluid

Door kort te luisteren kunnen we zien dat het geen wonderen verricht. Het geluid is verre van uitzonderlijk. Dat is genoeg voor tv-shows, maar niet voor thuisbioscoopvoorstellingen.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee schotten voor een geluidsvermogen van 6 W.

Tot slot, het geluid van deze TV zal u het grootste deel van het geluidsspectrum geven. Het is gemiddeld, maar niet van slechte kwaliteit.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel RCA RS50U1

Het is bijna een gewoonte geworden voor RCA, dit RS50U1 heeft zijn besturingssysteemSmart TV. Het zal u toelaten om met plezier een aantal amusementsmogelijkheden te verkennen.
Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV RS50U1 communiceert.

RS50U1 van RCA- Zijn connectiviteit

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op RCA RS50U1, het biedt u voldoende elementen.
In dit TV-assortiment behoort het RS50U1 aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 8 mogelijke verbanden dat dit RS50U1 wordt gepresenteerd.Het RCA RS50U1 is waarschijnlijk de beste keuze vandaag. De meeste woningen zijn nu uitgerust met een doos, een spelconsole, een multimediaserver en andere apparaten, naast de eenvoudige dvd-speler.
In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 2 audio-uitgangen, 1 koptelefoonaansluiting

Technische kenmerken van de RCA RS50U1

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Schermgrootte in inches 50
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem TFT
Weergavefrequentie 100
Geluidsvermogen 6
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 5
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 2
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 137 W

Ter afsluiting van de RCA RS50U1

Concluderend kan worden gesteld dat het RCA RS50U1 een televisietoestel uit het middensegment is van goede kwaliteit. Gemiddeld in de meeste gebieden is het toch een verstandige keuze voor consumenten die een goed gemaakt product willen hebben.
Voor de display technologie zijn we in 4K; je hebt een zeer goede kwaliteit beeld, en een indrukwekkende geluidskwaliteit; met zijn goed doordachte esthetiek, het resultaat geeft je een apparaat dat je wilt kopen.

Van deze nieuwe RCA kunnen we 3 positieve punten behouden: het geluidsvermogen, de schermgrootte, de weergavefrequentie.