Samsung 65 inch QLED Q60R een televisie van 65 inches

Wat is de nieuwe Samsung 65 inch QLED Q60R waarde?

Vandaag gaan we de Samsung 65 inch QLED Q60R, een top-of-the-range televisie van Samsung. Een diepere analyse om na te gaan of er geen gebrek is aan kwaliteit voor dit model.
Laten we eens kijken naar de grootte. Het is een 65 inches.
We worden geconfronteerd met een vrij groot scherm.
Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenUltra HD 4K resolution.  Kleuren die als waarheidsgetrouw kunnen worden beschouwd. Men kan zeggen dat dit model de moeite waard is om naar te kijken.
Laten we dit televisietoestel eens van dichterbij bekijken.

tv-ontwerppresentatie Samsung 65 inch QLED Q60R

Een zeer uitgebreid ontwerp en hoogwaardige technische elementen, maken dit Samsung 65 inch QLED Q60R een top-of-the-range TV-toestel.
Het ontwerp Samsung 65 inch QLED Q60R is grotendeels geïnspireerd op de andere modellen in de Q60R serie.
Een hoogwaardige afwerking; een getrouw beeld; alles is gecombineerd om Samsung 65 inch QLED Q60R een elegante TV in deze serie te maken.
Deze nieuwe Samsung 65 inch QLED Q60R neemt een standaardvorm aan met een flatscreen.
Met een grootte van 65 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.
Het belang van het 65 inch QLED Q60R is ongetwijfeld zijn technologie Slim design.
Kortom, het Samsung produceert een bijna onberispelijke TV; het zal in uw woonkamer zitten, en zelfs als u het uitzet, zal het een gevoel van kwaliteit afgeven. Bijna een kunstwerk. Eenmaal aangezet geniet u van de kwaliteit van beeld en geluid. Al deze eigenschappen brengen u in een nieuwe dimensie; die van de top van het assortiment met de Samsung 65 inch QLED Q60R.

tv-presentatie Samsung 65 inch QLED Q60R

Samsung legt de nadruk op beeldkwaliteit om de markt terug te winnen; deze TV biedt u een top-of-the-range visuele ervaring.
Met dit nieuwe model, Samsung bevestigt een van zijn technologische keuzes.Hoewel van mindere kwaliteit, wordt voor deze TV een Edge LED Edge-LED gebruikt.

Het Samsung televisietoestel geeft een Ultra HD 4Kresolutie weer.Bovendien, met een scherm van 65inches, de 65 inch QLED Q60Ris gepositioneerd in het segment van de grote modellen.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Samsung kiest een frequentie van 120 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Ultra HD 4Kkwaliteitsresolutie.
Tot slot op de display, de 65 inch QLED Q60R verdient het om te worden beschouwd op het moment van aankoop. Het is top-of-the-line topkwaliteit.

65 inch QLED Q60R van Samsung- Het geluid

Het audiogedeelte van deze TV is uitzonderlijk; hoogwaardige luidsprekers dragen bij aan deze kwaliteitsvolle weergave, voor een meeslepend resultaat.
De apparatuur bestaat uit twee luidsprekersmet 10 W bij uitgang.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Samsung 65 inch QLED Q60R

Het is bijna een gewoonte geworden voor Samsung, dit 65 inch QLED Q60R heeft zijn besturingssysteemTizen 5 geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV 65 inch QLED Q60R communiceert.

Presentatie van de verbindingstechniek van Samsung 65 inch QLED Q60R

Samsung maakt een vlekkeloos verbindingsdeel; het is onberispelijk en esthetisch schoon.
Als u veel apparaten heeft en besluit om ze aan te sluiten op deze TV, zult u moeten kiezen. Er zijn minder dan op concurrerende TV-toestellen.

Dit model heeft een totaal aan 7 verbindingen, niet te slecht.De Samsung 65 inch QLED Q60R is aan de onderkant van zijn assortiment. Niet geweldig in vergelijking met zijn concurrenten.
In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
2 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang

Presentatie van de technische kenmerken van de Samsung 65 inch QLED Q60R

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 142.85 cm x 80.35 cm x 5.84 cm
Schermgrootte in inches 65
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Edge-LED
Weergavefrequentie 120
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Tizen 5
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja

65 inch QLED Q60R van Samsung- De conclusie

De conclusie is dat deze Samsung 65 inch QLED Q60R als topklasse moet worden geclassificeerd. Bijna perfect op alles, het is de TV om te bezitten voor thuisbioscoop sessies en online game sessies.
Daarnaast is het vermeldenswaardig dat deze 65 inch QLED Q60R is uitgerust met slimme tv-technologie. Hierdoor heeft u een topapparaat in zijn categorie, wat het een relevante keuze maakt.
Met het Edge-LED-paneel heeft u de beschikking over een krachtig displaysysteem. Dit apparaat is van hoge kwaliteit.
Samsung kiest voor 4k technologie. Een verstandige keuze die het mogelijk maakt om een apparaat met een goed gedefinieerde beeld- en kwaliteitsgeluidsweergave onder ogen te zien. Het is mooi en krachtig tegelijk.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.