Samsung QE43LS03T de televisie Ultra HD 4K

Samsung QE43LS03T de nieuwe Ultra HD 4K

Samsung behoort tot de belangrijke spelers op de televisiemarkt en stelt hiermee QE43LS03T een interessant scherm voor dat door ons laboratorium is getest.
Deze televisie wordt geleverd met een Ultra HD 4K resolution.  Met een diagonaal van 42.5 inches kan dit mid-range model beschouwd worden als een vrij goedkope televisie.
Is het Samsung gelukt om de uitdaging van een efficiënt televisietoestel aan te gaan. Dit is wat we gaan zien net na .

QE43LS03T van Samsung – Ontwerp

Sober maar in lijn met de huidige trends. Samsung heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
Kortom, het Samsung is echt gelukt om het ontwerpaspect van deze TV, die niet onopgemerkt blijft, ongeacht waar hij is geïnstalleerd. Als hij uitstaat, krijgt de sensatie een geheel nieuwe dimensie wanneer het scherm van de Samsung QE43LS03T TV wordt onthuld.

QE43LS03T van Samsung- Het scherm

Met de weergave hiervan QE43LS03T wordt zorgvuldig omgegaan. Hierdoor kunnen kenners genieten van een kwaliteitsvolle weergave in de thuisbioscoopmodus. De kleuren zijn natuurgetrouw en diep zwart.

Het Samsung televisietoestel geeft een Ultra HD 4Kresolutie weer.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Samsung kiest een frequentie van 50 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een Ultra HD 4Kkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het ligt in het bereik, zonder bloei of overdaad. Een extra keuze in het middensegment.

tv-geluidspresentatie Samsung QE43LS03T

Het is de gewoonte om te zeggen dat een goed geluid afkomstig is van een apparaat met veel watt, maar Samsung het is gelukt om een gemiddeld audiosysteemvermogen te combineren met een zeer goede geluidskwaliteit.
Het televisietoestel is uitgerust met twee luidsprekers en zorgt voor een geluidsvermogen van 10 W.

Tot slot, als we het geluid van de QE43LS03T Samsung, het is het woord correct dat naar buiten komt.

Het intelligente aspect van de Samsung QE43LS03T

Aan de softwarekant is het Samsung QE43LS03T uitgerust met het besturingssysteemTizen 5.5 geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.
Deze software-omgeving innoveert op de Samsung QE43LS03T met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

Het verbindingssysteem van de Samsung QE43LS03T

Deze televisie Samsung QE43LS03T biedt een vrij klassieke connectiviteit: mixed inputs HDMI, de poorten en de audio zijn beschikbaar op dit model.
Of het nu gaat om uw externe harde schijf, NAS of gameconsole, al deze elementen kunnen op deze TV worden aangesloten.

Het is met 10 mogelijke verbanden dat dit QE43LS03T wordt gepresenteerd.Het Samsung QE43LS03T is dus aan de top van zijn gamma. De keuzes die de verbindingen bieden zijn gewoonweg enorm.

In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 4 antenne-ingangen

Technische kenmerken van de Samsung QE43LS03T

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 45.8
Schermgrootte in inches 42.5
Schermresolutie Ultra HD 4K
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 10
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 5
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Kleurdiepte 8
HDR-compatibel Ja
Dolby Digital Sound Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 95 W

Onze conclusie over de Samsung QE43LS03T

Tot slot is dit nieuw Samsung QE43LS03T een televisietoestel dat overal naartoe kan gaan; het kan aan het merendeel van de behoeften voldoen.
Samsung kiest voor 4k technologie. Een verstandige keuze die het mogelijk maakt om een apparaat met een goed gedefinieerde beeld- en kwaliteitsgeluidsweergave onder ogen te zien. Het is mooi en krachtig tegelijk.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie, het geluidsvermogen.