Samsung QE49Q70R een televisie van 49 inches

Samsung QE49Q70R A Ultra HD 4Kdat het verschil maakt?

Samsung onthult een nieuw model dat is uitgerust met alle huidige verwachte verfijningen, de QE49Q70R.
Een snelle blik op het specificatieblad : 49 inches.
Eenvoudig en ongeveer gemiddeld. Het is precies goed voor iedereen die TV wil kijken zonder zijn of haar huis in een thuisbioscoop te veranderen.
Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenUltra HD 4K resolution.  Men zou kunnen zeggen dat dit model alle verwachte kenmerken verzamelt. Of we nu kijken naar de esthetiek of naar de grootte, de ingenieurs Samsung hebben een televisie ontwikkeld die weliswaar een middenklasse heeft, maar toch een kwaliteitsvolle is.
Door onze beoordeling vandaag, zult u begrijpen waarom de Samsung QE49Q70R is gerangschikt onder de beste TV’s van het moment.

Het ontwerp van de Samsung QE49Q70R

Sober maar in lijn met de huidige trends. Samsung heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
Het ontwerp Samsung QE49Q70R is grotendeels geïnspireerd op de andere modellen in de Q70R serie.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
De QE49Q70Ris vrij standaard, plat.
Met een interessante grootte van 49 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Uitgerust met een dubbele basis, Samsung heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de QE49Q70R, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.
Een opmerkelijke innovatie voor dit model is het gebruik van de Slim Design technologie.
Tot slot, Samsung heeft serieus gewerkt aan het ontwerp van dit TV-toestel. Het is effici├źnt en het stelt u in staat om hiermee QE49Q70R een mooi object in uw woonkamer te hebben.

Het scherm van de Samsung QE49Q70R

De ontwerpers Samsung hebben dit nieuwe TV-toestel QE49Q70R gemaakt. Een nieuw mid-range model met de kenmerken van zijn tijd, een goed gekalibreerd beeld, en een hoogwaardige verwerking.
Met deze nieuweQE49Q70R Samsung, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.Het is LED en dat is goed, want het beeldresultaat is uitstekend.
Het Samsung televisietoestel geeft een Ultra HD 4Kresolutie weer.Bovendien, met een scherm van 49inches, de QE49Q70Rvoldoet aan de verwachtingen van zijn assortiment.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Met een frequentie van 60 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is aan de top van zijn gamma.
Bovendien Samsung heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Ultra HD 4Kbeeldresolutie.
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het ligt in het bereik, zonder bloei of overdaad. Een extra keuze in het middensegment.

QE49Q70R van Samsung- Het geluid

De geluidskwaliteit is correct, maar meer niet. De typische low-medium en mid-range geluiden zijn verre van wat de concurrentie te bieden heeft. Het geluid van de nog QE49Q70R steeds heeft het voordeel dat het niet verzadigd is. In ieder geval is de installatie zoals die af fabriek wordt gepresenteerd net voldoende voor dit televisietoestel.
Het televisietoestel is uitgerust met twee luidsprekers voor een geluidsvermogen van 10 W.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het QE49Q70R Samsung is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

QE49Q70R van Samsung- Ingebedde intelligentie

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het QE49Q70R zijn besturingssysteemTizen 5. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV QE49Q70R communiceert.

QE49Q70R van Samsung- Zijn connectiviteit

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Samsung QE49Q70R, het biedt u voldoende elementen.
Dankzij het bovengemiddelde aantal aansluitingen is deze TV zeer royaal.

Dit model heeft een totaal aan 8 verbindingen, niet te slecht.De laat u Samsung QE49Q70R toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
2 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 antenne-ingang

QE49Q70R van Samsung- Technische kenmerken

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 107.291 cm x 60.3512 cm x 6.28 cm
Schermgrootte in inches 49
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Tizen 5
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 5
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 116 W

Onze conclusie over de Samsung QE49Q70R

Met de bedoeling om een verschil te maken, wil deze nieuwe QE49Q70R Samsung opzet een verschil maken. Goed doordacht en goed afgewerkt. Deze middenklasse is een verstandige keuze.
De keuze Samsung om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de QE49Q70R, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
Dit model maakt voor de weergave gebruik van Direct LED-technologie. Het resultaat is goed: de verlichting is gelijkmatig en het contrast is aangenaam.
Samsung kiest voor 4k technologie. Een verstandige keuze die het mogelijk maakt om een apparaat met een goed gedefinieerde beeld- en kwaliteitsgeluidsweergave onder ogen te zien. Het is mooi en krachtig tegelijk.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.