Samsung QE55LS03RAUXZG de televisie Ultra HD 4K

Presentatie van de Samsung QE55LS03RAUXZG

Samsung heeft zojuist de lancering van de QE55LS03RAUXZG… Gezien het feit dat het een topmodel is, hebben we besloten om deze televisie van dichterbij te bekijken.
In zijn 55 inches model, biedt deze televisie een definitie gewijd aan de foto’s behandeling.
De technici van de Hollywood-studio’s Samsung zeggen te hebben samengewerkt met specialisten om een kwalitatief hoogstaand resultaat te krijgen.
Deze televisie wordt geleverd met een Ultra HD 4K resolution.  Volgens ons verdient deze televisie het voordeel van de twijfel, dankzij het ongewone ontwerp en de uitzonderlijke specificaties.
Wilt u het kopen ? Na het lezen van dit artikel weet u of de prijs echt de moeite waard is.

QE55LS03RAUXZG van Samsung – Ontwerp

Een zeer uitgebreid ontwerp en hoogwaardige technische elementen, maken dit Samsung QE55LS03RAUXZG een top-of-the-range TV-toestel.
Geen revolutie op het gebied van de esthetiek van deze QE55LS03RAUXZG. We zijn in lijn met de marktstandaarden. We weten tenminste wat we kopen: een televisietoestel.
Een hoogwaardige afwerking; een getrouw beeld; alles is gecombineerd om Samsung QE55LS03RAUXZG een elegante TV in deze serie te maken.
Deze nieuwe Samsung QE55LS03RAUXZG is nogal plat.
Met zijn glazen oppervlak van 55 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Uitgerust met een dubbele basis, Samsung heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de QE55LS03RAUXZG, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.
Een opmerkelijke innovatie voor dit model is het gebruik van de Frame design technologie.
Kortom, het Samsung produceert een bijna onberispelijke TV; het zal in uw woonkamer zitten, en zelfs als u het uitzet, zal het een gevoel van kwaliteit afgeven. Bijna een kunstwerk. Eenmaal aangezet geniet u van de kwaliteit van beeld en geluid. Al deze eigenschappen brengen u in een nieuwe dimensie; die van de top van het assortiment met de Samsung QE55LS03RAUXZG.

QE55LS03RAUXZG van Samsung- Het scherm

Met dit high-end model voor beeld- en weergaveweergave, Samsung blijft het marktaandeel toenemen ten opzichte van de internationale reuzen die haar concurrenten zijn.
Met dit nieuwe model, Samsung bevestigt een van zijn technologische keuzes.Hoewel van mindere kwaliteit, wordt voor deze TV een Edge LED Edge-LED gebruikt.

Dit model heeft een Ultra HD 4Kdisplay.Met een schermformaat van 55inches, dit QE55LS03RAUXZGbehoort tot de serie grote modellen in het assortiment.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Ontworpen met een frequentie van 120 Hz, we kijken naar een high-end TV. Perfect beeld en uitzonderlijke synchronisatie in spel- of filmmodus.
Tot slot, Samsung heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Zo Samsung QE55LS03RAUXZG kunt u films en video’s op een andere manier bekijken.

Het geluid van de Samsung QE55LS03RAUXZG

Het Samsung QE55LS03RAUXZG zal u een helder en trouw geluid geven; dankzij het zal u een unieke verbonden ervaring beleven.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee luidsprekers voor een geluidsvermogen van 10 W.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Samsung QE55LS03RAUXZG

Het is bijna een gewoonte geworden voor Samsung, dit QE55LS03RAUXZG heeft zijn besturingssysteemTizen 5U zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.
Deze software-omgeving innoveert op de Samsung QE55LS03RAUXZG met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

Het verbindingssysteem van de Samsung QE55LS03RAUXZG

Samsung maakt een vlekkeloos verbindingsdeel; het is onberispelijk en esthetisch schoon.
Als u veel apparaten heeft en besluit om ze aan te sluiten op deze TV, zult u moeten kiezen. Er zijn minder dan op concurrerende TV-toestellen.

Dit model heeft een totaal aan 7 verbindingen, niet te slecht.De Samsung QE55LS03RAUXZG is aan de onderkant van zijn assortiment. Niet geweldig in vergelijking met zijn concurrenten.
Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
1 USB-poort, 4 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 antenne-ingang

Technische kenmerken van de Samsung QE55LS03RAUXZG

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 120.97 cm x 68.04 cm x 4.25 cm
Schermgrootte in inches 55
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Edge-LED
Weergavefrequentie 120
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Tizen 5
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 5
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 127 W

QE55LS03RAUXZG van Samsung- De conclusie

De langverwachte Samsung QE55LS03RAUXZG tV is simpelweg het nieuwe topmodel van het moment, waardoor het een hoger niveau kan bereiken dan andere concurrerende modellen.
Daarnaast is het vermeldenswaardig dat deze QE55LS03RAUXZG is uitgerust met slimme tv-technologie. Hierdoor heeft u een topapparaat in zijn categorie, wat het een relevante keuze maakt.
Het Edge-LED-display toont een uitstekend beeld.
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingrediƫnten van een apparaat dat u wilt bezitten.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.