Samsung QE55Q700T het andere televisietoestel van Samsung

QE55Q700T van Samsung- Presentatie van deze Ultra HD 8K

Het bedrijf Samsung besluit vandaag om een nieuw middenklasse model te lanceren met zijn QE55Q700T.
Ten eerste, de grootte: 54.6 inches op dit apparaat.
Niet te klein, niet te groot. Kortom, een gemiddeld onopvallend model.
Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenUltra HD 8K resolution.  Men zou kunnen zeggen dat dit model alle verwachte kenmerken verzamelt. Of we nu kijken naar de esthetiek of naar de grootte, de ingenieurs Samsung hebben een televisie ontwikkeld die weliswaar een middenklasse heeft, maar toch een kwaliteitsvolle is.
Door onze beoordeling vandaag, zult u begrijpen waarom de Samsung QE55Q700T is gerangschikt onder de beste TV’s van het moment.

QE55Q700T van Samsung – Ontwerp

Het Samsung QE55Q700T verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
Een goede totaalscore voor deze TV; het komt overeen met design in de geest van de tijd. Een kwaliteit van de materialen en een visueel aspect dat je niet ongevoelig maakt.
Een middelgrote televisie die sterk afhankelijk is van het ontwerp en de kwaliteit van de materialen; argumenten die Samsung al geruime tijd de aandacht vestigen op deze producten. Dit alles voor een prijs die binnen de perken blijft.

tv-presentatie Samsung QE55Q700T

Met de weergave hiervan QE55Q700T wordt zorgvuldig omgegaan. Hierdoor kunnen kenners genieten van een kwaliteitsvolle weergave in de thuisbioscoopmodus. De kleuren zijn natuurgetrouw en diep zwart.

Het Samsung QE55Q700T is beschikbaar in de Ultra HD 8Kresolutie.Met een schermformaat van 54.6inches, dit QE55Q700Tis gepositioneerd in het gamma van modellen, in het gemiddelde.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Samsung kiest een frequentie van 100 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is aan de top van zijn gamma.
Tot slot, Samsung heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 8Kbeeldkwaliteit te hebben .
Zo Samsung QE55Q700T kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

QE55Q700T van Samsung- Het geluid

De geluidskwaliteit is correct, maar meer niet. De typische low-medium en mid-range geluiden zijn verre van wat de concurrentie te bieden heeft. Het geluid van de nog QE55Q700T steeds heeft het voordeel dat het niet verzadigd is. In ieder geval is de installatie zoals die af fabriek wordt gepresenteerd net voldoende voor dit televisietoestel.
De apparatuur bestaat uit diverse sprekers en een vermogen van 5 W.

Tot slot, als we het geluid van de QE55Q700T Samsung, het is het woord correct dat naar buiten komt.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Samsung QE55Q700T

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het QE55Q700T zijn besturingssysteemTizen 5.5. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.
Deze software-omgeving innoveert op de Samsung QE55Q700T met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

Presentatie van de verbindingstechniek van Samsung QE55Q700T

Alle beschikbare connectiviteit maakt het mogelijk om de huidige behoeften te dekken.
In dit TV-assortiment behoort het QE55Q700T aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 12 mogelijke verbanden dat dit QE55Q700T wordt gepresenteerd.De laat u Samsung QE55Q700T toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
2 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 5 antenne-ingangen

Presentatie van de technische kenmerken van de Samsung QE55Q700T

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 34.6
Schermgrootte in inches 54.6
Schermresolutie Ultra HD 8K
Weergavefrequentie 100
Geluidsvermogen 5
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 5
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 1
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
Dolby Digital Sound Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 156 W

Onze conclusie over de Samsung QE55Q700T

Concluderend kan worden gesteld dat het Samsung QE55Q700T een televisietoestel uit het middensegment is van goede kwaliteit. Gemiddeld in de meeste gebieden is het toch een verstandige keuze voor consumenten die een goed gemaakt product willen hebben.
Het is een van de zeer zeldzame TV-toestellen die in 8K. Samsung kan worden weergegeven, en bewijst daarmee zijn expertise op het gebied van bewegwijzering!

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: het geluidsvermogen, de schermgrootte, de weergavefrequentie.