Samsung QE65Q64R een hige-end televisie

Wat is de nieuwe Samsung QE65Q64R waarde?

Laatst gelanceerd in de reeks van Samsung, zijn we nu in staat om te weten wat de nieuwe top-of-the-range model QE65Q64R is echt de moeite waard.
Ten eerste, wat betreft de grootte van het scherm, hebben we te maken met een 65centimeter.
We kijken naar een zeer imposante televisie ; Je zult hem niet zo nu en dan verplaatsen.
Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenUltra HD 4K resolution.  Volgens ons verdient deze televisie het voordeel van de twijfel, dankzij het ongewone ontwerp en de uitzonderlijke specificaties.
Een nauwkeurigere analyse zal ons in staat stellen om te weten hoe dit QE65Q64R zich onderscheidt van de rangorde en echt beter is dan de concurrenten.

QE65Q64R van Samsung – Ontwerp

De ontwerpers hebben besloten om iets heel moois te doen. Dat is tenminste wat er naar voren komt als je het product onder ogen ziet.
Er is niets veranderd in het ontwerp van dit nieuwe model. Samsung blijft de golf van het ontwerp waar we nu aan gewend zijn.
Een positief oordeel over het geheel genomen. Deze TV komt overeen met wat verwacht wordt van een top-of-the-range TV, zowel in termen van materiaal als van beeldmateriaal.
De QE65Q64Ris vrij standaard, plat.
Met zijn schermoppervlak van 65 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.
Een opmerkelijke innovatie voor dit model is het gebruik van de Slim Metal Design technologie.
Tot slot hebben we te maken met een hoogwaardig apparaat. Samsung probeert met dit model meer ruimte in te nemen in deze niche, voor een interessant resultaat.

tv-presentatie Samsung QE65Q64R

Samsung richt zich nu op de beeldkwaliteit. Met dit nieuwe model QE65Q64R wilden de ingenieurs op dit gebied een top-tv-toestel creëren.
Met deze nieuweQE65Q64R Samsung, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.Hoewel van mindere kwaliteit, wordt voor deze TV een Edge LED Edge-LED gebruikt.

Het Samsung televisietoestel geeft een Ultra HD 4Kresolutie weer.Samsung presenteert dit QE65Q64R met een scherm van 65inches; deze televisieis aan de top van zijn gamma.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Door het te voorzien van een frequentie van 120 Hz, we kijken naar een high-end TV. Perfect beeld en uitzonderlijke synchronisatie in spel- of filmmodus.
Tot slot, Samsung heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Zo Samsung QE65Q64R kunt u films en video’s op een andere manier bekijken.

QE65Q64R van Samsung- Het geluid

Verbeterde bas en bastonen, nauwkeurige hoge tonen. Hiermee QE65Q64R komt de muziek tot leven dankzij een perfecte weergave van de meest subtiele nuances en details.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee luidsprekersmet 10 W bij uitgang.

QE65Q64R van Samsung- Ingebedde intelligentie

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het QE65Q64R zijn besturingssysteemTizen 5 geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.

Het verbindingssysteem van de Samsung QE65Q64R

Alle connectoren zijn gegroepeerd voor een beter gebruik. De uitgangen en poorten zijn talrijk genoeg om in al uw behoeften te voorzien.
In deze prijsklasse biedt deze TV een hoger aantal aansluitingen dan de meeste van zijn concurrenten.

Dit model heeft een totaal aan 8 verbindingen, niet te slecht.Het Samsung QE65Q64R is dus aan de top van zijn gamma. De keuzes die de verbindingen bieden zijn gewoonweg enorm.

U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
2 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 antenne-ingang

Presentatie van de technische kenmerken van de Samsung QE65Q64R

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 142.85 cm x 80.35 cm x 5.92 cm
Schermgrootte in inches 65
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Edge-LED
Weergavefrequentie 120
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Tizen 5
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 118 W

QE65Q64R van Samsung- De conclusie

De conclusie is dat deze Samsung QE65Q64R als topklasse moet worden geclassificeerd. Bijna perfect op alles, het is de TV om te bezitten voor thuisbioscoop sessies en online game sessies.
Daarnaast is het vermeldenswaardig dat deze QE65Q64R is uitgerust met slimme tv-technologie. Hierdoor heeft u een topapparaat in zijn categorie, wat het een relevante keuze maakt.
Met het Edge-LED-paneel heeft u de beschikking over een krachtig displaysysteem. Dit apparaat is van hoge kwaliteit.
Voor de display technologie zijn we in 4K; je hebt een zeer goede kwaliteit beeld, en een indrukwekkende geluidskwaliteit; met zijn goed doordachte esthetiek, het resultaat geeft je een apparaat dat je wilt kopen.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.