Samsung QN49Q70RAFXZA Een high-end Direct LED televisie

Hoe zit het met de nieuwe Samsung QN49Q70RAFXZA?

Samsung heeft zojuist de lancering van de QN49Q70RAFXZA… Gezien het feit dat het een topmodel is, hebben we besloten om deze televisie van dichterbij te bekijken.
Ten eerste, de grootte: 49 inches op dit apparaat.
Eenvoudig en ongeveer gemiddeld. Het is precies goed voor iedereen die TV wil kijken zonder zijn of haar huis in een thuisbioscoop te veranderen.
Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenUltra HD 4K resolution.  Het is prachtig. Het is moeilijk om kritiek te leveren op zo’n goed afgewerkt product. Elegant design en een goede kwaliteit afwerking zijn de kenmerken van deze televisie.
Het doel van de fabrikant is om een krachtig ruimtelijk effect te bieden om het gevoel van onderdompeling van de toeschouwer te versterken, waar hij of zij ook in de woonkamer zit.
Een gedetailleerde analyse zal helpen om te zien of het doel wordt bereikt.

tv-ontwerppresentatie Samsung QN49Q70RAFXZA

Een zeer uitgebreid ontwerp en hoogwaardige technische elementen, maken dit Samsung QN49Q70RAFXZA een top-of-the-range TV-toestel.
Innovatie. Dit lijkt het sleutelwoord te zijn dat wordt gegeven door Samsung de QN49Q70RAFXZA.
Een positief oordeel over het geheel genomen. Deze TV komt overeen met wat verwacht wordt van een top-of-the-range TV, zowel in termen van materiaal als van beeldmateriaal.
De Samsung QN49Q70RAFXZA is vrij standaard, plat.
Met zijn schermoppervlak van 49 inches,het heeft een typische pianozwarte kleur.
Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Uitgerust met een dubbele basis, Samsung heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de QN49Q70RAFXZA, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.Bovendien is de steun van de Commissieis van het gebogen type.Kortom, het Samsung produceert een bijna onberispelijke TV; het zal in uw woonkamer zitten, en zelfs als u het uitzet, zal het een gevoel van kwaliteit afgeven. Bijna een kunstwerk. Eenmaal aangezet geniet u van de kwaliteit van beeld en geluid. Al deze eigenschappen brengen u in een nieuwe dimensie; die van de top van het assortiment met de Samsung QN49Q70RAFXZA.

tv-presentatie Samsung QN49Q70RAFXZA

Samsung legt de nadruk op beeldkwaliteit om de markt terug te winnen; deze TV biedt u een top-of-the-range visuele ervaring.
Met dit nieuwe model, Samsung bevestigt een van zijn technologische keuzes.De kwaliteit van de LED geeft een uitstekende weergave.
Het Samsung televisietoestel geeft een Ultra HD 4Kresolutie weer.Samsung presenteert dit QN49Q70RAFXZA met een scherm van 49inches; deze televisieis gepositioneerd in het gamma van modellen, in het gemiddelde.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Met een frequentie van 120 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is aan de top van zijn gamma.
Tot slot, Samsung heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het is gewoon top-of-the-line.

Het geluid van de Samsung QN49Q70RAFXZA

De ontwerpers hiervan QN49Q70RAFXZA hebben een apparaat ontwikkeld met een betere geluidskwaliteit dan de CD-kwaliteit; deze TV geeft je een verbluffende audiobeleving.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee luidsprekersmet 20 W bij uitgang.

Het intelligente aspect van de Samsung QN49Q70RAFXZA

Het is bijna een gewoonte geworden voor Samsung, dit QN49Q70RAFXZA heeft zijn besturingssysteemTizen 5 geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.
Deze software-omgeving innoveert op de Samsung QN49Q70RAFXZA met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

Presentatie van de verbindingstechniek van Samsung QN49Q70RAFXZA

Samsung maakt een vlekkeloos verbindingsdeel; het is onberispelijk en esthetisch schoon.
In dit TV-assortiment behoort het QN49Q70RAFXZA aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Dit model heeft een totaal aan 10 verbindingen, niet te slecht.Het Samsung QN49Q70RAFXZA is dus aan de top van zijn gamma. De keuzes die de verbindingen bieden zijn gewoonweg enorm.

In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
2 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 koptelefoonaansluiting, 2 antenne-ingangen

QN49Q70RAFXZA van Samsung- Technische kenmerken

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 107.29 cm x 60.35 cm x 6.35 cm
Schermgrootte in inches 49
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 120
Geluidsvermogen 20
Slimme TV Tizen 5
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 70 W

Onze conclusie over de Samsung QN49Q70RAFXZA

De conclusie is dat deze Samsung QN49Q70RAFXZA als topklasse moet worden geclassificeerd. Bijna perfect op alles, het is de TV om te bezitten voor thuisbioscoop sessies en online game sessies.
De keuze Samsung om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de QN49Q70RAFXZA, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
Dit model maakt voor de weergave gebruik van Direct LED-technologie. Het resultaat is goed: de verlichting is gelijkmatig en het contrast is aangenaam.
Deze 4K TV kan ook bogen op een bijna perfecte beeldkwaliteit en een heldere, esthetische en krachtige geluidsweergave.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: het geluidsvermogen, de schermgrootte, de diepte van de kleuren.