Samsung QN55LS03RAFXZA een televisie van 55 inches

Samsung QN55LS03RAFXZA A Ultra HD 4Kdat het verschil maakt?

Samsung is het opheffen van de sluier op zijn nieuwe zeer top van het bereik televisie QN55LS03RAFXZA. Uitgerust met de nieuwste beschikbare technologie vertegenwoordigt het de “must have” in uw zitkamer.
Laten we eens kijken naar de grootte. Het is een 55 inches.
En je moet ons geloven dat het indrukwekkend is. De eerste vraag die u zich moet stellen is de plaats waar u deze televisie gaat installeren.
Daarnaast Samsung geeft dit eenUltra HD 4K resolution.  Samsung De nieuwe QN55LS03RAFXZA. We hebben te maken met een perfect uitgebalanceerde televisie die als een echte referentie geldt.
Een nauwkeurigere analyse zal ons in staat stellen om te weten hoe dit QN55LS03RAFXZA zich onderscheidt van de rangorde en echt beter is dan de concurrenten.

tv-ontwerppresentatie Samsung QN55LS03RAFXZA

De ontwerpers hebben besloten om iets heel moois te doen. Dat is tenminste wat er naar voren komt als je het product onder ogen ziet.
Er is niets veranderd in het ontwerp van dit nieuwe model. Samsung blijft de golf van het ontwerp waar we nu aan gewend zijn.
Op dit punt begaat de fabrikant bijna geen vergissing, want we hebben te maken met een televisietoestel dat een top-uitstraling heeft en waarvan de elegantie uw woonkamer zal verfraaien.
Deze nieuwe Samsung QN55LS03RAFXZA is vrij standaard, plat.
Met een grootte van 55 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Uitgerust met een dubbele basis, Samsung heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de QN55LS03RAFXZA, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.
Het belang van het QN55LS03RAFXZA is ongetwijfeld zijn technologie Frame design.
Samsung een scherm met een buitengewoon design te tekenen. Het biedt echter een sobere presentatie, maar met materialen die het gevoel van kwaliteit versterken. Het is top-of-the-range terwijl de prijs redelijk blijft.

Het scherm van de Samsung QN55LS03RAFXZA

Samsung legt de nadruk op beeldkwaliteit om de markt terug te winnen; deze TV biedt u een top-of-the-range visuele ervaring.
Met deze nieuweQN55LS03RAFXZA Samsung, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.Het gebruik van de Edge-LED, ook al staat het Edge-LED bekend om de lagere kwaliteit van de beeldverlichting, die hiervoor de voorkeur heeft gekregenQN55LS03RAFXZA.

Het Samsung QN55LS03RAFXZA is beschikbaar in de Ultra HD 4Kresolutie.Bovendien, met een scherm van 55inches, de QN55LS03RAFXZAis gepositioneerd in het segment van de grote modellen.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Door het te voorzien van een frequentie van 120 Hz, dit maakt dit TV-toestel beter gepositioneerd dan zijn concurrenten. Een perfect gesynchroniseerd beeld dat u zal verrukken voor uw thuisbioscoop.
Tot slot, Samsung heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Ter afsluiting van het displaygedeelte kunnen we zeggen dat het mooi is; het is duidelijk topklasse.

tv-geluidspresentatie Samsung QN55LS03RAFXZA

Verbeterde bas en bastonen, nauwkeurige hoge tonen. Hiermee QN55LS03RAFXZA komt de muziek tot leven dankzij een perfecte weergave van de meest subtiele nuances en details.
Het televisietoestel is uitgerust met twee luidsprekers en zorgt voor een geluidsvermogen van 10 W.

Het intelligente aspect van de Samsung QN55LS03RAFXZA

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het QN55LS03RAFXZA zijn besturingssysteemTizen 5 geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.
Deze software-omgeving innoveert op de Samsung QN55LS03RAFXZA met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

Het verbindingssysteem van de Samsung QN55LS03RAFXZA

Alle connectoren zijn gegroepeerd voor een beter gebruik. De uitgangen en poorten zijn talrijk genoeg om in al uw behoeften te voorzien.
U moet zorgvuldig de apparaten kiezen die u hierop QN55LS03RAFXZA wilt aansluiten. De reden? er zijn weinig keuzes in termen van beschikbare connectoren.

Het is met 6 mogelijke verbanden dat dit QN55LS03RAFXZA wordt gepresenteerd.De Samsung QN55LS03RAFXZA is aan de onderkant van zijn assortiment. Niet geweldig in vergelijking met zijn concurrenten.
Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
1 USB-poort, 4 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang

QN55LS03RAFXZA van Samsung- Technische kenmerken

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 120.97 cm x 68.04 cm x 4.32 cm
Schermgrootte in inches 55
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Edge-LED
Weergavefrequentie 120
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Tizen 5
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-T2DVB-S2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 72 W

Onze conclusie over de Samsung QN55LS03RAFXZA

De conclusie is dat deze Samsung QN55LS03RAFXZA als topklasse moet worden geclassificeerd. Bijna perfect op alles, het is de TV om te bezitten voor thuisbioscoop sessies en online game sessies.
De keuze Samsung om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de QN55LS03RAFXZA, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
Het Edge-LED-display toont een uitstekend beeld.
Deze 4K TV kan ook bogen op een bijna perfecte beeldkwaliteit en een heldere, esthetische en krachtige geluidsweergave.

Van deze nieuwe Samsung kunnen we 3 positieve punten behouden: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.