Samsung QN55Q70T Wat is het waard?

Wat is de nieuwe Samsung QN55Q70T waarde?

Een goede mid-range televisie. Zo kunnen we de Samsung QN55Q70T.
Daarnaast Samsung geeft dit eenUltra HD 4K resolution.  Men zou kunnen zeggen dat dit model alle verwachte kenmerken verzamelt. Of we nu kijken naar de esthetiek of naar de grootte, de ingenieurs Samsung hebben een televisie ontwikkeld die weliswaar een middenklasse heeft, maar toch een kwaliteitsvolle is.
Waarom kunnen we dit QN55Q70T als overtuigend beschouwen, ondanks de positie in het middensegment? Dat is wat we in dit artikel gaan ontdekken.

Het ontwerp van de Samsung QN55Q70T

Het Samsung QN55Q70T verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
Deze TV zou gewoonweg een van de beste kunnen zijn op het gebied van design voor het middensegment. Hij heeft niets te benijden van zijn concurrenten. Zelfs als hij uitstaat, word je niet moe van het kijken; alleen maar geluk!

QN55Q70T van Samsung- Het scherm

Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Ultra HD 4Kresolutie voor.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Met een frequentie van 40 Hz, de vloeibaarheid van de beelden die op het televisietoestel worden weergegeven is niet uitzonderlijk. In sommige gevallen kan er zelfs sprake zijn van beeldverschuivingsproblemen. Dit verklaart ook waarom het op Samsung in het instapniveau van zijn gamma wordt geplaatst.
Bovendien Samsung heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Ultra HD 4Kbeeldresolutie.
Zo Samsung QN55Q70T kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

tv-geluidspresentatie Samsung QN55Q70T

Het is de gewoonte om te zeggen dat een goed geluid afkomstig is van een apparaat met veel watt, maar Samsung het is gelukt om een gemiddeld audiosysteemvermogen te combineren met een zeer goede geluidskwaliteit.
De apparatuur bestaat uit twee schotten en zorgt voor een geluidsvermogen van 10 W.

Tot slot, als we het geluid van de QN55Q70T Samsung, het is het woord correct dat naar buiten komt.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Samsung QN55Q70T

Voor het softwaregedeelte heeft het QN55Q70T Samsung een besturingssysteemTizen 5.5. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.
Deze software-omgeving innoveert op de Samsung QN55Q70T met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

Presentatie van de verbindingstechniek van Samsung QN55Q70T

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Samsung QN55Q70T, het biedt u voldoende elementen.
In dit TV-assortiment behoort het QN55Q70T aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Dit model heeft een totaal aan 10 verbindingen, niet te slecht.Het Samsung QN55Q70T is dus aan de top van zijn gamma. De keuzes die de verbindingen bieden zijn gewoonweg enorm.

In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 4 antenne-ingangen

QN55Q70T van Samsung- Technische kenmerken

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 57.4
Schermresolutie Ultra HD 4K
Weergavefrequentie 40
Geluidsvermogen 10
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 0
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
Dolby Digital Sound Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja

QN55Q70T van Samsung- De conclusie

Concluderend kan worden gesteld dat het Samsung QN55Q70T een televisietoestel uit het middensegment is van goede kwaliteit. Gemiddeld in de meeste gebieden is het toch een verstandige keuze voor consumenten die een goed gemaakt product willen hebben.
Deze 4K TV kan ook bogen op een bijna perfecte beeldkwaliteit en een heldere, esthetische en krachtige geluidsweergave.

Van deze nieuwe Samsung kunnen we 3 positieve punten behouden: de weergavefrequentie, het geluidsvermogen, de diepte van de kleuren.

TCL 55C815 een televisie van 54.6 inches

TCL 55C815 de nieuwe Ultra HD 4K TCL onthult een nieuw model dat is uitgerust met alle huidige verwachte verfijningen, de 55C815. In zijn 54.6 inches...

De LG75UN81006LB: wat is deze middenklasse TV waard ?

LG 75UN81006LB de nieuwe Ultra HD 4KVandaag gaan we de LG 75UN81006LB, een mid-range televisie van LG. Een review om de capaciteiten van dit...

Wat kan er gezegd worden over de Life S15501 van Medion?

Presentatie van de Medion Life S15501 Het bedrijf Medion besluit vandaag om een nieuw middenklasse model te lanceren met zijn Life S15501.Daarnaast Medion geeft...

Samsung QE85Q80T Wat is het waard?

Hoe zit het met de nieuwe Samsung QE85Q80T?Onlangs Samsung is er informatie vrijgegeven over het nieuwe model van de televisie. Het is de QE85Q80T...

De SamsungUE43TU7125: wat is deze middenklasse TV waard ?

Samsung UE43TU7125 A Ultra HD 4Kdat het verschil maakt?Samsung behoort tot de belangrijke spelers op de televisiemarkt en stelt hiermee UE43TU7125 een interessant scherm...

86NANO916NA van LG : Test en analyse

86NANO916NA van LG- Presentatie van deze Ultra HD 4KOnlangs LG is er informatie vrijgegeven over het nieuwe model van de televisie. Het is de...