Samsung QN55Q80RAFXZA Een high-end Direct-LED televisie

Samsung QN55Q80RAFXZA A Ultra HD 4Kdat het verschil maakt?

Vandaag gaan we de Samsung QN55Q80RAFXZA, een top-of-the-range televisie van Samsung. Een diepere analyse om na te gaan of er geen gebrek is aan kwaliteit voor dit model.
In zijn 55 inches model, biedt deze televisie een definitie gewijd aan de foto’s behandeling.
Het is duidelijk een van de andere modellen van rivalen. Niet meer en niet minder.
Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenUltra HD 4K resolution.  Volgens ons verdient deze televisie het voordeel van de twijfel, dankzij het ongewone ontwerp en de uitzonderlijke specificaties.
Laten we dit televisietoestel eens van dichterbij bekijken.

tv-ontwerppresentatie Samsung QN55Q80RAFXZA

De technici van de Samsung afdeling hebben een echt meesterwerk gemaakt wat betreft het uiterlijk van dit televisietoestel.
Het ontwerp Samsung QN55Q80RAFXZA is grotendeels geïnspireerd op de andere modellen in de Q80R serie.
Een positief oordeel over het geheel genomen. Deze TV komt overeen met wat verwacht wordt van een top-of-the-range TV, zowel in termen van materiaal als van beeldmateriaal.
Deze nieuwe Samsung QN55Q80RAFXZA neemt een standaardvorm aan met een flatscreen.
Met zijn glazen oppervlak van 55 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Uitgerust met een dubbele basis, Samsung heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de QN55Q80RAFXZA, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.
Het belang van het QN55Q80RAFXZA is ongetwijfeld zijn technologie Slim design.
Kortom, het Samsung produceert een bijna onberispelijke TV; het zal in uw woonkamer zitten, en zelfs als u het uitzet, zal het een gevoel van kwaliteit afgeven. Bijna een kunstwerk. Eenmaal aangezet geniet u van de kwaliteit van beeld en geluid. Al deze eigenschappen brengen u in een nieuwe dimensie; die van de top van het assortiment met de Samsung QN55Q80RAFXZA.

Het scherm van de Samsung QN55Q80RAFXZA

Samsung richt zich nu op de beeldkwaliteit. Met dit nieuwe model QN55Q80RAFXZA wilden de ingenieurs op dit gebied een top-tv-toestel creëren.
Met deze nieuweQN55Q80RAFXZA Samsung, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.
Het Samsung QN55Q80RAFXZA is beschikbaar in de Ultra HD 4Kresolutie.Samsung presenteert dit QN55Q80RAFXZA met een scherm van 55inches; deze televisieis gepositioneerd in het gamma van modellen, in het gemiddelde.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Met een frequentie van 120 Hz, dit maakt dit TV-toestel beter gepositioneerd dan zijn concurrenten. Een perfect gesynchroniseerd beeld dat u zal verrukken voor uw thuisbioscoop.
Bovendien Samsung heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Ultra HD 4Kbeeldresolutie.
Zo Samsung QN55Q80RAFXZA kunt u films en video’s op een andere manier bekijken.

Het geluid van de Samsung QN55Q80RAFXZA

De ontwerpers hiervan QN55Q80RAFXZA hebben een apparaat ontwikkeld met een betere geluidskwaliteit dan de CD-kwaliteit; deze TV geeft je een verbluffende audiobeleving.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust metdiverse sprekers en een vermogen van 20 W.

Het intelligente aspect van de Samsung QN55Q80RAFXZA

Voor het softwaregedeelte heeft het QN55Q80RAFXZA Samsung een besturingssysteemTizen 5. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.

Het verbindingssysteem van de Samsung QN55Q80RAFXZA

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Samsung QN55Q80RAFXZA, hebben we veel keuze.
Dankzij het bovengemiddelde aantal aansluitingen is deze TV zeer royaal.

Het is met 7 mogelijke verbanden dat dit QN55Q80RAFXZA wordt gepresenteerd.Bijna alle apparaten in uw huis kunnen worden aangesloten: de doos, de gameconsole, een multimediaserver en vele andere apparaten, naast uw dvd- of Blu-ray-speler.

In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
2 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang

Technische kenmerken van de Samsung QN55Q80RAFXZA

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 120.97 cm x 68.04 cm x 6.1 cm
Schermgrootte in inches 55
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct-LED
Weergavefrequentie 120
Geluidsvermogen 20
Slimme TV Tizen 5
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-T2DVB-S2
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja

Onze conclusie over de Samsung QN55Q80RAFXZA

De conclusie is dat deze Samsung QN55Q80RAFXZA als topklasse moet worden geclassificeerd. Bijna perfect op alles, het is de TV om te bezitten voor thuisbioscoop sessies en online game sessies.
Daarnaast is het vermeldenswaardig dat deze QN55Q80RAFXZA is uitgerust met slimme tv-technologie. Hierdoor heeft u een topapparaat in zijn categorie, wat het een relevante keuze maakt.
Samsung kiest voor 4k technologie. Een verstandige keuze die het mogelijk maakt om een apparaat met een goed gedefinieerde beeld- en kwaliteitsgeluidsweergave onder ogen te zien. Het is mooi en krachtig tegelijk.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: het geluidsvermogen, de schermgrootte, de diepte van de kleuren.