Samsung QN65LST7T een middenklasse televisie

Presentatie van de Samsung QN65LST7T

Vandaag gaan we de Samsung QN65LST7T, een mid-range televisie van Samsung. Een review om de capaciteiten van dit model te controleren.
Deze televisie wordt geleverd met een Ultra HD 4K resolution.  Met een diagonaal van 64.5 inches kan dit mid-range model beschouwd worden als een vrij goedkope televisie.
Waarom kunnen we dit QN65LST7T als overtuigend beschouwen, ondanks de positie in het middensegment? Dat is wat we in dit artikel gaan ontdekken.

QN65LST7T van Samsung – Ontwerp

Sober maar in lijn met de huidige trends. Samsung heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
Kortom, het Samsung is echt gelukt om het ontwerpaspect van deze TV, die niet onopgemerkt blijft, ongeacht waar hij is geïnstalleerd. Als hij uitstaat, krijgt de sensatie een geheel nieuwe dimensie wanneer het scherm van de Samsung QN65LST7T TV wordt onthuld.

Het scherm van de Samsung QN65LST7T

Met de weergave hiervan QN65LST7T wordt zorgvuldig omgegaan. Hierdoor kunnen kenners genieten van een kwaliteitsvolle weergave in de thuisbioscoopmodus. De kleuren zijn natuurgetrouw en diep zwart.

Het Samsung QN65LST7T is beschikbaar in de Ultra HD 4Kresolutie.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Ontworpen met een frequentie van 100 Hz, we kijken naar een high-end TV. Perfect beeld en uitzonderlijke synchronisatie in spel- of filmmodus.
Tot slot, Samsung heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Tot slot op de display, met de QN65LST7T Samsung maakt de keuze van het middengebied. Niet meer.

Het geluid van de Samsung QN65LST7T

Door kort te luisteren kunnen we zien dat het geen wonderen verricht. Het geluid is verre van uitzonderlijk. Dat is genoeg voor tv-shows, maar niet voor thuisbioscoopvoorstellingen.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee schotten en een vermogen van 10 W.

Tot slot, als we het geluid van de QN65LST7T Samsung, het is het woord correct dat naar buiten komt.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Samsung QN65LST7T

Het is bijna een gewoonte geworden voor Samsung, dit QN65LST7T heeft zijn besturingssysteemTizen 5.5 geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.
Deze software-omgeving innoveert op de Samsung QN65LST7T met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

QN65LST7T van Samsung- Zijn connectiviteit

Deze televisie Samsung QN65LST7T biedt een vrij klassieke connectiviteit: mixed inputs HDMI, de poorten en de audio zijn beschikbaar op dit model.
In deze prijsklasse biedt deze TV een hoger aantal aansluitingen dan de meeste van zijn concurrenten.

Dit model heeft een totaal aan 5 verbindingen, niet te slecht.Het Samsung QN65LST7T is waarschijnlijk de beste keuze vandaag. De meeste woningen zijn nu uitgerust met een doos, een spelconsole, een multimediaserver en andere apparaten, naast de eenvoudige dvd-speler.
In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
1 USB-poort, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang

Technische kenmerken van de Samsung QN65LST7T

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 59.8
Schermgrootte in inches 64.5
Schermresolutie Ultra HD 4K
Weergavefrequentie 100
Geluidsvermogen 10
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 0
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
Dolby Digital Sound Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 175 W

QN65LST7T van Samsung- De conclusie

Het algemene gevoel over het product is bevredigend, het is niet de beste op de markt, maar het maakt het toch mogelijk om een efficiënt televisietoestel te hebben.
Samsung kiest voor 4k technologie. Een verstandige keuze die het mogelijk maakt om een apparaat met een goed gedefinieerde beeld- en kwaliteitsgeluidsweergave onder ogen te zien. Het is mooi en krachtig tegelijk.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: de weergavefrequentie, het geluidsvermogen, de diepte van de kleuren.