Samsung QN75Q90T het andere televisietoestel van Samsung

Samsung QN75Q90T de nieuwe Ultra HD 4K

Samsung behoort tot de belangrijke spelers op de televisiemarkt en stelt hiermee QN75Q90T een interessant scherm voor dat door ons laboratorium is getest.
Ten eerste, de grootte: 74.5 inches op dit apparaat.
De technici van de Hollywood-studio’s Samsung zeggen te hebben samengewerkt met specialisten om een kwalitatief hoogstaand resultaat te krijgen.
Daarnaast Samsung geeft dit eenUltra HD 4K resolution.  Met een diagonaal van 74.5 inches kan dit mid-range model beschouwd worden als een vrij goedkope televisie.
Hoewel in het midden van het assortiment geplaatst, heeft de fabrikant geprobeerd de kijker een beeldkwaliteit te bieden die een onderdompeling mogelijk maakt ; We zullen in detail zien of hun doel is bereikt.

Het ontwerp van de Samsung QN75Q90T

Het Samsung QN75Q90T verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
Deze TV zou gewoonweg een van de beste kunnen zijn op het gebied van design voor het middensegment. Hij heeft niets te benijden van zijn concurrenten. Zelfs als hij uitstaat, word je niet moe van het kijken; alleen maar geluk!

tv-presentatie Samsung QN75Q90T

Met de weergave hiervan QN75Q90T wordt zorgvuldig omgegaan. Hierdoor kunnen kenners genieten van een kwaliteitsvolle weergave in de thuisbioscoopmodus. De kleuren zijn natuurgetrouw en diep zwart.

Dit model heeft een Ultra HD 4Kdisplay.Bovendien, met een scherm van 74.5inches, de QN75Q90Tbehoort tot de serie grote modellen in het assortiment.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Samsung kiest een frequentie van 40 Hz, deze televisie stelt zichzelf onder zijn concurrenten. De spelmodus moet worden vermeden, evenals de bioscoopmodus, vanwege de vertraging die in het beeld kan optreden.
Tot slot, Samsung heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Zo Samsung QN75Q90T kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

QN75Q90T van Samsung- Het geluid

De geluidskwaliteit is correct, maar meer niet. De typische low-medium en mid-range geluiden zijn verre van wat de concurrentie te bieden heeft. Het geluid van de nog QN75Q90T steeds heeft het voordeel dat het niet verzadigd is. In ieder geval is de installatie zoals die af fabriek wordt gepresenteerd net voldoende voor dit televisietoestel.
Het televisietoestel is uitgerust met meerdere luidsprekersmet 5 W bij uitgang.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het QN75Q90T Samsung is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Samsung QN75Q90T

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het QN75Q90T zijn besturingssysteemTizen 5.5U zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.
Deze software-omgeving innoveert op de Samsung QN75Q90T met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

Presentatie van de verbindingstechniek van Samsung QN75Q90T

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Samsung QN75Q90T, het biedt u voldoende elementen.
In deze prijsklasse biedt deze TV een hoger aantal aansluitingen dan de meeste van zijn concurrenten.

Dit model heeft een totaal aan 10 verbindingen, niet te slecht.Het Samsung QN75Q90T is waarschijnlijk de beste keuze vandaag. De meeste woningen zijn nu uitgerust met een doos, een spelconsole, een multimediaserver en andere apparaten, naast de eenvoudige dvd-speler.
In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 4 antenne-ingangen

QN75Q90T van Samsung- Technische kenmerken

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 35.2
Schermgrootte in inches 74.5
Schermresolutie Ultra HD 4K
Weergavefrequentie 40
Geluidsvermogen 5
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 0
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
Dolby Digital Sound Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 127 W

Onze conclusie over de Samsung QN75Q90T

Tot slot is dit nieuw Samsung QN75Q90T een televisietoestel dat overal naartoe kan gaan; het kan aan het merendeel van de behoeften voldoen.
Deze 4K TV kan ook bogen op een bijna perfecte beeldkwaliteit en een heldere, esthetische en krachtige geluidsweergave.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de schermgrootte, het geluidsvermogen, de weergavefrequentie.