Samsung UA32T4010ARXXL de televisie LED van Samsung

Hoe zit het met de nieuwe Samsung UA32T4010ARXXL?

Onlangs Samsung is er informatie vrijgegeven over het nieuwe model van de televisie. Het is de UA32T4010ARXXL ; Geklasseerd in de mid-range categorie we dachten dat we het beter moesten bekijken om te controleren of de bouwer goed werk had verricht of niet.
Ten eerste, wat betreft de grootte van het scherm, hebben we te maken met een 32centimeter.
Ondanks dit formaat zijn de weergave en het beeldresultaat goed, zonder twijfel door de gebruikte technologie.
Deze televisie wordt geleverd met een HD resolution.  Aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk, minimale bulk, kwaliteitsvol beeld en geluid, alles is zorgvuldig afgewerkt in deze televisie, om een bijna perfect product te maken.
Waarom kunnen we dit UA32T4010ARXXL als overtuigend beschouwen, ondanks de positie in het middensegment? Dat is wat we in dit artikel gaan ontdekken.

UA32T4010ARXXL van Samsung – Ontwerp

Het Samsung UA32T4010ARXXL verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
Het ontwerp Samsung UA32T4010ARXXL heeft niets te maken met dat van de andere modellen in de Samsung T4000 serie.
Een goede totaalscore voor deze TV; het komt overeen met design in de geest van de tijd. Een kwaliteit van de materialen en een visueel aspect dat je niet ongevoelig maakt.
De Samsung UA32T4010ARXXL is nogal plat.
Met een grootte van 32 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Uitgerust met een dubbele basis, Samsung heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de UA32T4010ARXXL, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.Tot slot, Samsung heeft serieus gewerkt aan het ontwerp van dit TV-toestel. Het is efficiƫnt en het stelt u in staat om hiermee UA32T4010ARXXL een mooi object in uw woonkamer te hebben.

UA32T4010ARXXL van Samsung- Het scherm

Het Samsung kan nauwelijks beter dan dit UA32T4010ARXXL met een LED scherm.
Met dit nieuwe model, Samsung bevestigt een van zijn technologische keuzes.
Dit model heeft een HDdisplay.Met een schermformaat van 32inches, dit UA32T4010ARXXLis gepositioneerd in de reeks van kleine modellen.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Met een frequentie van 120 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is aan de top van zijn gamma.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een HDkwaliteitsresolutie.
Ter afsluiting van het displaygedeelte kunnen we zeggen dat het interessant en effectief is; het is een mid-range TV die de omweg waard is.

Het geluid van de Samsung UA32T4010ARXXL

Het is de gewoonte om te zeggen dat een goed geluid afkomstig is van een apparaat met veel watt, maar Samsung het is gelukt om een gemiddeld audiosysteemvermogen te combineren met een zeer goede geluidskwaliteit.
De apparatuur bestaat uit twee schotten en zorgt voor een geluidsvermogen van 10 W.

Tot slot, als we het geluid van de UA32T4010ARXXL Samsung, het is het woord correct dat naar buiten komt.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Samsung UA32T4010ARXXL

Voor de slimme tv-liefhebbers, ga door. Dit model heeft er geen. Als u niet zonder kunt, en dit UA32T4010ARXXL is uw definitieve keuze, dan moet u er een TV-box naast zetten.

Het verbindingssysteem van de Samsung UA32T4010ARXXL

Alle beschikbare connectiviteit maakt het mogelijk om de huidige behoeften te dekken.
U zult weinig keuzes hebben met betrekking tot de verbindingen. Deze TV heeft minder dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 8 mogelijke verbanden dat dit UA32T4010ARXXL wordt gepresenteerd.De Samsung UA32T4010ARXXL is aan de onderkant van zijn assortiment. Niet geweldig in vergelijking met zijn concurrenten.
In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
1 USB-poort, 2 HDMI-poorten, 2 audio-uitgangen, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Technische kenmerken van de Samsung UA32T4010ARXXL

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 73.03 cm x 42.82 cm x 9.15 cm
Schermgrootte in inches 32
Schermresolutie HD
Beeldschermsysteem LED
Weergavefrequentie 120
Geluidsvermogen 10
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2
Aantal tuners 2
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 2
Aantal audio-uitgangen 2
Aantal audio-ingangen 0
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 24
VESA-compatibiliteit Ja
Energieverbruik 90 W

Ter afsluiting van de Samsung UA32T4010ARXXL

Met de bedoeling om een verschil te maken, wil deze nieuwe UA32T4010ARXXL Samsung opzet een verschil maken. Goed doordacht en goed afgewerkt. Deze middenklasse is een verstandige keuze.
Negatief punt UA32T4010ARXXL is de afwezigheid van slimme tv. Het is verrassend in deze tijd. Maar aangezien we in een low-end product zitten, waarom niet.
Op deze TV is gekozen voor de HD-resolutie. Een voldoende keuze en goed aangepast aan het dagelijks gebruik. Maar deze standaard zal over enkele jaren zeker verouderd zijn. Tegen die tijd zullen de Ultra 8k prijzen zijn gedaald.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: de schermgrootte, de weergavefrequentie, de diepte van de kleuren.