Samsung UA43N5300AR een middenklasse televisie

Hoe zit het met de nieuwe Samsung UA43N5300AR?

Het bedrijf Samsung besluit vandaag om een nieuw middenklasse model te lanceren met zijn UA43N5300AR.
Ten eerste, wat betreft de grootte van het scherm, hebben we te maken met een 43centimeter.
Niet te klein, niet te groot. Kortom, een gemiddeld onopvallend model.
Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenFull HD resolution.  Men zou kunnen zeggen dat dit model alle verwachte kenmerken verzamelt. Of we nu kijken naar de esthetiek of naar de grootte, de ingenieurs Samsung hebben een televisie ontwikkeld die weliswaar een middenklasse heeft, maar toch een kwaliteitsvolle is.
Door onze beoordeling vandaag, zult u begrijpen waarom de Samsung UA43N5300AR is gerangschikt onder de beste TV’s van het moment.

Het ontwerp van de Samsung UA43N5300AR

Het Samsung UA43N5300AR is met zijn eenvoudige ontwerp een interessant alternatief voor iedereen die een elegant televisietoestel in het middensegment wil.
Innovatie. Dit lijkt het sleutelwoord te zijn dat wordt gegeven door Samsung de UA43N5300AR.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
De UA43N5300ARis nogal plat.
Met een interessante grootte van 43 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Uitgerust met een dubbele basis, Samsung heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de UA43N5300AR, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.Kortom, het Samsung is echt gelukt om het ontwerpaspect van deze TV, die niet onopgemerkt blijft, ongeacht waar hij is geïnstalleerd. Als hij uitstaat, krijgt de sensatie een geheel nieuwe dimensie wanneer het scherm van de Samsung UA43N5300AR TV wordt onthuld.

UA43N5300AR van Samsung- Het scherm

Met de weergave hiervan UA43N5300AR wordt zorgvuldig omgegaan. Hierdoor kunnen kenners genieten van een kwaliteitsvolle weergave in de thuisbioscoopmodus. De kleuren zijn natuurgetrouw en diep zwart.
Met dit nieuwe model, Samsung bevestigt een van zijn technologische keuzes.Het gebruik van de Edge-LED, ook al staat het Edge-LED bekend om de lagere kwaliteit van de beeldverlichting, die hiervoor de voorkeur heeft gekregenUA43N5300AR.

Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Full HDresolutie voor.Wat hem tot een van de bovengemiddelde TV’s in zijn assortiment maakt.
Met een schermformaat van 43inches, dit UA43N5300ARvoldoet aan de verwachtingen van zijn assortiment.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Met een frequentie van 60 Hz, dit maakt dit TV-toestel beter gepositioneerd dan zijn concurrenten. Een perfect gesynchroniseerd beeld dat u zal verrukken voor uw thuisbioscoop.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Full HDkwaliteitsresolutie.
Tot slot op de display, met de UA43N5300AR Samsung maakt de keuze van het middengebied. Niet meer.

Het geluid van de Samsung UA43N5300AR

Het is de gewoonte om te zeggen dat een goed geluid afkomstig is van een apparaat met veel watt, maar Samsung het is gelukt om een gemiddeld audiosysteemvermogen te combineren met een zeer goede geluidskwaliteit.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee schotten en een vermogen van 5 W.

Tot slot, als we het geluid van de UA43N5300AR Samsung, het is het woord correct dat naar buiten komt.

UA43N5300AR van Samsung- Ingebedde intelligentie

Voor het softwaregedeelte heeft het UA43N5300AR Samsung een besturingssysteemSmart TVU zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.

Het verbindingssysteem van de Samsung UA43N5300AR

Deze televisie Samsung UA43N5300AR biedt een vrij klassieke connectiviteit: mixed inputs HDMI, de poorten en de audio zijn beschikbaar op dit model.
U zult weinig keuzes hebben met betrekking tot de verbindingen. Deze TV heeft minder dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 8 mogelijke verbanden dat dit UA43N5300AR wordt gepresenteerd.Zij is van Samsung mening dat UA43N5300AR de consument een precieze keuze zal moeten maken omdat hij niet in staat zal zijn om veel apparaten tegelijk aan te sluiten.

In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
1 USB-poort, 2 HDMI-poorten, 2 audio-uitgangen, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Technische kenmerken van de Samsung UA43N5300AR

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 96.29 cm x 56.13 cm x 6.69 cm
Schermgrootte in inches 43
Schermresolutie Full HD
Beeldschermsysteem Edge-LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 5
Slimme TV Smart TV
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 2
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 2
Aantal audio-uitgangen 2
Aantal audio-ingangen 0
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 24
VESA-compatibiliteit Ja
Energieverbruik 105 W

Onze conclusie over de Samsung UA43N5300AR

Met de bedoeling om een verschil te maken, wil deze nieuwe UA43N5300AR Samsung opzet een verschil maken. Goed doordacht en goed afgewerkt. Deze middenklasse is een verstandige keuze.
Daarnaast is het vermeldenswaardig dat deze UA43N5300AR is uitgerust met slimme tv-technologie. Hierdoor heeft u een topapparaat in zijn categorie, wat het een relevante keuze maakt.
Bij dit model vergeten we de LED en gaan we de displaytechnologie in de Edge-LED-modus gebruiken. Er is niets om je zorgen over te maken. Het resultaat is vlekkeloos.
Daarnaast heb je een TV-toestel waarvan het grote voordeel de zeer competitieve prijs is. Op dit niveau heeft u een TV die al uw videobronnen correct weergeeft en u in staat stelt om in alle omstandigheden een zeer goed gedefinieerd beeld te hebben.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: het geluidsvermogen, de schermgrootte, de weergavefrequentie.