Samsung UA49N5300AR een middenklasse Edge-LED televisie

Hoe zit het met de nieuwe Samsung UA49N5300AR?

Samsung behoort tot de belangrijke spelers op de televisiemarkt en stelt hiermee UA49N5300AR een interessant scherm voor dat door ons laboratorium is getest.
Laten we eens kijken naar de grootte. Het is een 49 inches.
Niet te klein, niet te groot. Kortom, een gemiddeld onopvallend model.
Deze televisie wordt geleverd met een Ultra HD 4K resolution.  Ook al bevindt het zich in het middensegment, toch biedt het interessante specificaties, wat de prijs ten dele rechtvaardigt.
Moeten we ons hierdoor laten overtuigen UA49N5300AR Samsung? Alle antwoord-elementen net na.

tv-ontwerppresentatie Samsung UA49N5300AR

Het Samsung UA49N5300AR verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
Het ontwerp Samsung UA49N5300AR is grotendeels geïnspireerd op de andere modellen in de MU6300 serie.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
Deze Samsung UA49N5300AR neemt een standaardvorm aan met een flatscreen.
Met zijn glazen oppervlak van 49 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Uitgerust met een dubbele basis, Samsung heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de UA49N5300AR, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.
Het belang van het UA49N5300AR is ongetwijfeld zijn technologie Slim design.
Kortom, het Samsung is echt gelukt om het ontwerpaspect van deze TV, die niet onopgemerkt blijft, ongeacht waar hij is geïnstalleerd. Als hij uitstaat, krijgt de sensatie een geheel nieuwe dimensie wanneer het scherm van de Samsung UA49N5300AR TV wordt onthuld.

Het scherm van de Samsung UA49N5300AR

Het Samsung kan nauwelijks beter dan dit UA49N5300AR met een Edge-LED scherm.
Met deze nieuweUA49N5300AR Samsung, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.Het gebruik van de Edge-LED, ook al staat het Edge-LED bekend om de lagere kwaliteit van de beeldverlichting, die hiervoor de voorkeur heeft gekregenUA49N5300AR.

Het Samsung televisietoestel geeft een Ultra HD 4Kresolutie weer.Deze resolutie is duidelijk beter dan wat er in het algemeen wordt gedaan.
En met zijn 49inches zit hij in een serie TV’s die…behoort tot de serie standaardmodellen in het assortiment.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Met een frequentie van 60 Hz, dit maakt dit TV-toestel beter gepositioneerd dan zijn concurrenten. Een perfect gesynchroniseerd beeld dat u zal verrukken voor uw thuisbioscoop.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Ultra HD 4Kkwaliteitsresolutie.
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het ligt in het bereik, zonder bloei of overdaad. Een extra keuze in het middensegment.

Het geluid van de Samsung UA49N5300AR

De geluidskwaliteit is correct, maar meer niet. De typische low-medium en mid-range geluiden zijn verre van wat de concurrentie te bieden heeft. Het geluid van de nog UA49N5300AR steeds heeft het voordeel dat het niet verzadigd is. In ieder geval is de installatie zoals die af fabriek wordt gepresenteerd net voldoende voor dit televisietoestel.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee luidsprekers en zorgt voor een geluidsvermogen van 20 W.

De geluidskwaliteit van deze TV is gemiddeld. Duw niet te hard op het volume, je zou teleurgesteld zijn.

Het intelligente aspect van de Samsung UA49N5300AR

Het is bijna een gewoonte geworden voor Samsung, dit UA49N5300AR heeft zijn besturingssysteemTizen 3. Het zal u toelaten om met plezier een aantal amusementsmogelijkheden te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

Presentatie van de verbindingstechniek van Samsung UA49N5300AR

Alle beschikbare connectiviteit maakt het mogelijk om de huidige behoeften te dekken.
U zult weinig keuzes hebben met betrekking tot de verbindingen. Deze TV heeft minder dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 9 mogelijke verbanden dat dit UA49N5300AR wordt gepresenteerd.Zij is van Samsung mening dat UA49N5300AR de consument een precieze keuze zal moeten maken omdat hij niet in staat zal zijn om veel apparaten tegelijk aan te sluiten.

In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Presentatie van de technische kenmerken van de Samsung UA49N5300AR

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 110.41 cm x 63.99 cm x 11.91 cm
Schermgrootte in inches 49
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Edge-LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 20
Slimme TV Tizen 3
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 24
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 180 W

Ter afsluiting van de Samsung UA49N5300AR

Concluderend kan worden gesteld dat het Samsung UA49N5300AR een televisietoestel uit het middensegment is van goede kwaliteit. Gemiddeld in de meeste gebieden is het toch een verstandige keuze voor consumenten die een goed gemaakt product willen hebben.
Het minste wat we kunnen zeggen is dat dit juweel met slimme tv-technologie u de Samsung knowhow biedt. Een element dat een zeer goede optie is in het high-end segment.
Bij dit model vergeten we de LED en gaan we de displaytechnologie in de Edge-LED-modus gebruiken. Er is niets om je zorgen over te maken. Het resultaat is vlekkeloos.
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingrediënten van een apparaat dat u wilt bezitten.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: het geluidsvermogen, de schermgrootte, de weergavefrequentie.