Samsung UE32T5300 : een goede Direct-LED televisie ?

Presentatie van de Samsung UE32T5300

Vandaag gaan we de Samsung UE32T5300, een mid-range televisie van Samsung. Een review om de capaciteiten van dit model te controleren.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenFull HD resolution.  Men zou kunnen zeggen dat dit model alle verwachte kenmerken verzamelt. Of we nu kijken naar de esthetiek of naar de grootte, de ingenieurs Samsung hebben een televisie ontwikkeld die weliswaar een middenklasse heeft, maar toch een kwaliteitsvolle is.
Door onze beoordeling vandaag, zult u begrijpen waarom de Samsung UE32T5300 is gerangschikt onder de beste TV’s van het moment.

UE32T5300 van Samsung – Ontwerp

Het Samsung UE32T5300 verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
Tot slot, Samsung heeft serieus gewerkt aan het ontwerp van dit TV-toestel. Het is efficiƫnt en het stelt u in staat om hiermee UE32T5300 een mooi object in uw woonkamer te hebben.

UE32T5300 van Samsung- Het scherm

De ontwerpers Samsung hebben dit nieuwe TV-toestel UE32T5300 gemaakt. Een nieuw mid-range model met de kenmerken van zijn tijd, een goed gekalibreerd beeld, en een hoogwaardige verwerking.
Samsung blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.
Het Samsung UE32T5300 is beschikbaar in de Full HDresolutie.Het is beter dan de anderen voor een TV in zijn klasse.
Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Samsung kiest een frequentie van 50 Hz, dit maakt dit TV-toestel beter gepositioneerd dan zijn concurrenten. Een perfect gesynchroniseerd beeld dat u zal verrukken voor uw thuisbioscoop.
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een Full HDkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het ligt in het bereik, zonder bloei of overdaad. Een extra keuze in het middensegment.

Het geluid van de Samsung UE32T5300

Het is de gewoonte om te zeggen dat een goed geluid afkomstig is van een apparaat met veel watt, maar Samsung het is gelukt om een gemiddeld audiosysteemvermogen te combineren met een zeer goede geluidskwaliteit.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee schottenmet 5 W bij uitgang.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het UE32T5300 Samsung is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Samsung UE32T5300

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het UE32T5300 zijn besturingssysteemSmart TVU zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.

UE32T5300 van Samsung- Zijn connectiviteit

Alle beschikbare connectiviteit maakt het mogelijk om de huidige behoeften te dekken.
In deze prijsklasse biedt deze TV een hoger aantal aansluitingen dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 6 mogelijke verbanden dat dit UE32T5300 wordt gepresenteerd.De laat u Samsung UE32T5300 toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
1 USB-poort, 2 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Technische kenmerken van de Samsung UE32T5300

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 74.1
Schermresolutie Full HD
Beeldschermsysteem Direct-LED
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 5
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-T
Aantal tuners 2
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 2
Aantal audio-uitgangen 1
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 8
HDR-compatibel Ja
Dolby Digital Sound Ja
VESA-compatibiliteit Ja
ethernet Ja

UE32T5300 van Samsung- De conclusie

Tot slot is dit nieuw Samsung UE32T5300 een televisietoestel dat overal naartoe kan gaan; het kan aan het merendeel van de behoeften voldoen.
Daarnaast heb je een TV-toestel waarvan het grote voordeel de zeer competitieve prijs is. Op dit niveau heeft u een TV die al uw videobronnen correct weergeeft en u in staat stelt om in alle omstandigheden een zeer goed gedefinieerd beeld te hebben.

Van deze nieuwe Samsung kunnen we 3 positieve punten behouden: de diepte van de kleuren, het geluidsvermogen, de weergavefrequentie.