Samsung UE40KU6000 de televisie Ultra HD 4K

Hoe zit het met de nieuwe Samsung UE40KU6000?

Laatst gelanceerd in de reeks van Samsung, zijn we nu in staat om te weten wat de nieuwe top-of-the-range model UE40KU6000 is echt de moeite waard.
In zijn 40 inches model, biedt deze televisie een definitie gewijd aan de foto’s behandeling.
Gezien deze prijs kon je toch niet iets buitensporigs verwachten. Je kunt jezelf troosten met de gedachte dat het een massa aan technologie is.
Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenUltra HD 4K resolution.  Kleuren die als waarheidsgetrouw kunnen worden beschouwd. Men kan zeggen dat dit model de moeite waard is om naar te kijken.
Laten we dit televisietoestel eens van dichterbij bekijken.

UE40KU6000 van Samsung – Ontwerp

De ontwerpers hebben besloten om iets heel moois te doen. Dat is tenminste wat er naar voren komt als je het product onder ogen ziet.
Het ontwerp Samsung UE40KU6000 is grotendeels geïnspireerd op de andere modellen in de KU6000 serie.
Een hoogwaardige afwerking; een getrouw beeld; alles is gecombineerd om Samsung UE40KU6000 een elegante TV in deze serie te maken.
De Samsung UE40KU6000 neemt een standaardvorm aan met een flatscreen.
Met zijn schermoppervlak van 40 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Inderdaad, het heeft een eenvoudige basis, die perfect past in het decor, waardoor u een gevoel van eenheid en elegantie krijgt.Bovendien is de steun van de Commissieis van het gebogen type.
De charme van het UE40KU6000 is ongetwijfeld zijn technologie Slim design.
Tot slot hebben we te maken met een hoogwaardig apparaat. Samsung probeert met dit model meer ruimte in te nemen in deze niche, voor een interessant resultaat.

tv-presentatie Samsung UE40KU6000

Samsung richt zich nu op de beeldkwaliteit. Met dit nieuwe model UE40KU6000 wilden de ingenieurs op dit gebied een top-tv-toestel creëren.
Samsung blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.Het gebruik van de Edge-LED, ook al staat het Edge-LED bekend om de lagere kwaliteit van de beeldverlichting, die hiervoor de voorkeur heeft gekregenUE40KU6000.

Het Samsung UE40KU6000 is beschikbaar in de Ultra HD 4Kresolutie.Samsung presenteert dit UE40KU6000 met een scherm van 40inches; deze televisieis gepositioneerd in de reeks van kleine modellen.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Samsung kiest een frequentie van 60 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is aan de top van zijn gamma.
Bovendien Samsung heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Ultra HD 4Kbeeldresolutie.
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het is gewoon top-of-the-line.

Het geluid van de Samsung UE40KU6000

Het Samsung UE40KU6000 zal u een helder en trouw geluid geven; dankzij het zal u een unieke verbonden ervaring beleven.
Het televisietoestel is uitgerust met twee luidsprekers voor een geluidsvermogen van 10 W.

Het intelligente aspect van de Samsung UE40KU6000

Het is bijna een gewoonte geworden voor Samsung, dit UE40KU6000 heeft zijn besturingssysteemTizen 2.4 geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.

UE40KU6000 van Samsung- Zijn connectiviteit

Samsung maakt een vlekkeloos verbindingsdeel; het is onberispelijk en esthetisch schoon.
U moet zorgvuldig de apparaten kiezen die u hierop UE40KU6000 wilt aansluiten. De reden? er zijn weinig keuzes in termen van beschikbare connectoren.

Het is met 7 mogelijke verbanden dat dit UE40KU6000 wordt gepresenteerd.Zij is van Samsung mening dat UE40KU6000 de consument een precieze keuze zal moeten maken omdat hij niet in staat zal zijn om veel apparaten tegelijk aan te sluiten.

U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 antenne-ingang

UE40KU6000 van Samsung- Technische kenmerken

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 91.77 cm x 53.57 cm x 6.26 cm
Schermgrootte in inches 40
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Edge-LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Tizen 2.4
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-C
Aantal tuners 4
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 24
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 125 W

UE40KU6000 van Samsung- De conclusie

Met andere woorden, het Samsung UE40KU6000 is beter dan de concurrentie. Bijna perfect op alles. Of het nu gaat om home cinema sessies of online gamesessies, het is de TV om te bezitten.
Het minste wat we kunnen zeggen is dat dit juweel met slimme tv-technologie u de Samsung knowhow biedt. Een element dat een zeer goede optie is in het high-end segment.
Het Edge-LED-display toont een uitstekend beeld.
Deze 4K TV kan ook bogen op een bijna perfecte beeldkwaliteit en een heldere, esthetische en krachtige geluidsweergave.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: de weergavefrequentie, de schermgrootte, de diepte van de kleuren.