Samsung UE43RU6025KXXC de televisie TFT van Samsung

Samsung UE43RU6025KXXC A Ultra HD 4Kdat het verschil maakt?

Onlangs Samsung is er informatie vrijgegeven over het nieuwe model van de televisie. Het is de UE43RU6025KXXC ; Geklasseerd in de mid-range categorie we dachten dat we het beter moesten bekijken om te controleren of de bouwer goed werk had verricht of niet.
Ten eerste, wat betreft de grootte van het scherm, hebben we te maken met een 43centimeter.
Klein maar fijn; hopelijk als je de grootte ervan ziet, volgt hij je misschien (verhuizing of vakantie…). Goede mogelijkheden om zijn betrouwbaarheid op lange termijn te testen.
Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenUltra HD 4K resolution.  Ook al bevindt het zich in het middensegment, toch biedt het interessante specificaties, wat de prijs ten dele rechtvaardigt.
Hoewel in het midden van het assortiment geplaatst, heeft de fabrikant geprobeerd de kijker een beeldkwaliteit te bieden die een onderdompeling mogelijk maakt ; We zullen in detail zien of hun doel is bereikt.

UE43RU6025KXXC van Samsung – Ontwerp

Het Samsung UE43RU6025KXXC verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
Innovatie. Dit lijkt het sleutelwoord te zijn dat wordt gegeven door Samsung de UE43RU6025KXXC.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
Deze nieuwe Samsung UE43RU6025KXXC is gewoon plat.
Met zijn schermoppervlak van 43 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Uitgerust met een dubbele basis, Samsung heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de UE43RU6025KXXC, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.Deze TV zou gewoonweg een van de beste kunnen zijn op het gebied van design voor het middensegment. Hij heeft niets te benijden van zijn concurrenten. Zelfs als hij uitstaat, word je niet moe van het kijken; alleen maar geluk!

UE43RU6025KXXC van Samsung- Het scherm

Het Samsung kan nauwelijks beter dan dit UE43RU6025KXXC met een TFT scherm.
Samsung blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.
Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Ultra HD 4Kresolutie voor.Deze resolutie is duidelijk beter dan wat er in het algemeen wordt gedaan.
Met een schermformaat van 43inches, dit UE43RU6025KXXCbehoort tot de meeste modellen in zijn categorie.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Met een frequentie van 100 Hz, dit maakt dit TV-toestel beter gepositioneerd dan zijn concurrenten. Een perfect gesynchroniseerd beeld dat u zal verrukken voor uw thuisbioscoop.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Ultra HD 4Kkwaliteitsresolutie.
Tot slot op de display, met de UE43RU6025KXXC Samsung maakt de keuze van het middengebied. Niet meer.

tv-geluidspresentatie Samsung UE43RU6025KXXC

Ze Samsung UE43RU6025KXXC is niet tevreden met het weergeven van een verbluffende beeldkwaliteit. Inderdaad, het verrast ons ook aangenaam met zijn goed gemaakte audioprestaties.
De apparatuur bestaat uit twee schotten en zorgt voor een geluidsvermogen van 10 W.

Tot slot, als we het geluid van de UE43RU6025KXXC Samsung, het is het woord correct dat naar buiten komt.

Het intelligente aspect van de Samsung UE43RU6025KXXC

Voor het softwaregedeelte heeft het UE43RU6025KXXC Samsung een besturingssysteemTizen 5U zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

Het verbindingssysteem van de Samsung UE43RU6025KXXC

Alle beschikbare connectiviteit maakt het mogelijk om de huidige behoeften te dekken.
Of het nu gaat om uw externe harde schijf, NAS of gameconsole, al deze elementen kunnen op deze TV worden aangesloten.

Het is met 13 mogelijke verbanden dat dit UE43RU6025KXXC wordt gepresenteerd.Het Samsung UE43RU6025KXXC is waarschijnlijk de beste keuze vandaag. De meeste woningen zijn nu uitgerust met een doos, een spelconsole, een multimediaserver en andere apparaten, naast de eenvoudige dvd-speler.
U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 2 audio-uitgangen, 5 antenne-ingangen, 1 samengestelde stekker (Video)

Presentatie van de technische kenmerken van de Samsung UE43RU6025KXXC

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 563.2 x 970.2 x 58.2 mm
Schermgrootte in inches 43
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem TFT
Weergavefrequentie 100
Geluidsvermogen 10
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 2
Samengestelde invoer (video) Ja
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 97 W

Onze conclusie over de Samsung UE43RU6025KXXC

Tot slot is dit nieuw Samsung UE43RU6025KXXC een televisietoestel dat overal naartoe kan gaan; het kan aan het merendeel van de behoeften voldoen.
Voor de display technologie zijn we in 4K; je hebt een zeer goede kwaliteit beeld, en een indrukwekkende geluidskwaliteit; met zijn goed doordachte esthetiek, het resultaat geeft je een apparaat dat je wilt kopen.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: de schermgrootte, het geluidsvermogen, de weergavefrequentie.