Samsung UE55F7000 : een goede TFT televisie ?

Samsung UE55F7000 A Full HDdat het verschil maakt?

Samsung heeft zojuist de lancering van de UE55F7000… Gezien het feit dat het een topmodel is, hebben we besloten om deze televisie van dichterbij te bekijken.
In zijn 55 inches model, biedt deze televisie een definitie gewijd aan de foto’s behandeling.
We worden geconfronteerd met een vrij groot scherm.
Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenFull HD resolution.  Samsung De nieuwe UE55F7000. We hebben te maken met een perfect uitgebalanceerde televisie die als een echte referentie geldt.
Het doel van de fabrikant is om een krachtig ruimtelijk effect te bieden om het gevoel van onderdompeling van de toeschouwer te versterken, waar hij of zij ook in de woonkamer zit.
Een gedetailleerde analyse zal helpen om te zien of het doel wordt bereikt.

UE55F7000 van Samsung – Ontwerp

Een zeer uitgebreid ontwerp en hoogwaardige technische elementen, maken dit Samsung UE55F7000 een top-of-the-range TV-toestel.
Geen revolutie op het gebied van de esthetiek van deze UE55F7000. We zijn in lijn met de marktstandaarden. We weten tenminste wat we kopen: een televisietoestel.
Op dit punt begaat de fabrikant bijna geen vergissing, want we hebben te maken met een televisietoestel dat een top-uitstraling heeft en waarvan de elegantie uw woonkamer zal verfraaien.
De Samsung UE55F7000 is nogal plat.
Met zijn schermoppervlak van 55 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Inderdaad, het heeft een eenvoudige basis, die perfect past in het decor, waardoor u een gevoel van eenheid en elegantie krijgt.Bovendien is de steun van de Commissieis bijzonder goed ontworpen.
Het belang van het UE55F7000 is ongetwijfeld zijn technologie Slim Metal Design.
Tot slot hebben we te maken met een hoogwaardig apparaat. Samsung probeert met dit model meer ruimte in te nemen in deze niche, voor een interessant resultaat.

Het scherm van de Samsung UE55F7000

Samsung legt de nadruk op beeldkwaliteit om de markt terug te winnen; deze TV biedt u een top-of-the-range visuele ervaring.
Met deze nieuweUE55F7000 Samsung, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.
Dit model heeft een Full HDdisplay.En met zijn 55inches zit hij in een serie TV’s die…is aan de top van zijn gamma.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Samsung kiest een frequentie van 800 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is aan de top van zijn gamma.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Full HDkwaliteitsresolutie.
Tot slot op de display, de UE55F7000 verdient het om te worden beschouwd op het moment van aankoop. Het is top-of-the-line topkwaliteit.

tv-geluidspresentatie Samsung UE55F7000

Het audiogedeelte van deze TV is uitzonderlijk; hoogwaardige luidsprekers dragen bij aan deze kwaliteitsvolle weergave, voor een meeslepend resultaat.
Het televisietoestel is uitgerust met twee luidsprekers en zorgt voor een geluidsvermogen van 10 W.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Samsung UE55F7000

Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.
Deze software-omgeving innoveert op de Samsung UE55F7000 met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

UE55F7000 van Samsung- Zijn connectiviteit

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Samsung UE55F7000, hebben we veel keuze.
In dit TV-assortiment behoort het UE55F7000 aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 16 mogelijke verbanden dat dit UE55F7000 wordt gepresenteerd.Bijna alle apparaten in uw huis kunnen worden aangesloten: de doos, de gameconsole, een multimediaserver en vele andere apparaten, naast uw dvd- of Blu-ray-speler.

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
2 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 2 audio-uitgangen, 1 koptelefoonaansluiting, 6 antenne-ingangen, 1 samengestelde stekker (Video)

Presentatie van de technische kenmerken van de Samsung UE55F7000

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 699.9 x 1227.7 x 30 mm
Schermgrootte in inches 55
Schermresolutie Full HD
Beeldschermsysteem TFT
Weergavefrequentie 800
Geluidsvermogen 10
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 4
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 2
Samengestelde invoer (video) Ja
DTS-geluid Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 76 W

UE55F7000 van Samsung- De conclusie

Met andere woorden, het Samsung UE55F7000 is beter dan de concurrentie. Bijna perfect op alles. Of het nu gaat om home cinema sessies of online gamesessies, het is de TV om te bezitten.
Daarnaast heb je een TV-toestel waarvan het grote voordeel de zeer competitieve prijs is. Op dit niveau heeft u een TV die al uw videobronnen correct weergeeft en u in staat stelt om in alle omstandigheden een zeer goed gedefinieerd beeld te hebben.

Van deze nieuwe Samsung kunnen we 3 positieve punten behouden: de weergavefrequentie, de schermgrootte, het geluidsvermogen.